|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 114, 115, 116 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: |
Nie wiem czy istnieję coś bardziej wykańczającego od myślenia o pewnej osobie albo patrzenia jak się do kogoś on przytula hahaha |
Ja jestem nieznośna i okropna w takich momentach :hahaha:
Bez względu na to jak dużo będzie dasz radę, szczególnie że zdajesz sobie sprawę co on może czuć. A potem minie będziesz miała ten czas za sobą i będzie lepiej przytul |
Wiem, ale jak ja mam się zachować w sumie? Co mam mu radzić? Co będzie lepsze dla mnie czy dla niego?
|
|
Nie 19:28, 10 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ja jestem nieznośna i okropna w takich momentach hahaha |
Przestań, ja dziś słuchałam jeszcze o problemach mojej koleżanki z chłopakami, tylko ona do żadnego nic nie czuję, a problemy wydawały mi się głupsze tysiąc razy od moich :hahaha: Ja ogólnie chyba jestem okropna :hahaha:
jeanne napisał: | Wiem, ale jak ja mam się zachować w sumie? Co mam mu radzić? Co będzie lepsze dla mnie czy dla niego? |
Może to co będzie lepsze dla was obojga :D A zachowywać się chyba jak zwykle tylko wspierać bardziej.
|
|
Nie 19:32, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Przestań, ja dziś słuchałam jeszcze o problemach mojej koleżanki z chłopakami, tylko ona do żadnego nic nie czuję, a problemy wydawały mi się głupsze tysiąc razy od moich hahaha Ja ogólnie chyba jestem okropna hahaha |
Ej, ale skoro ona nic nie czuje, to jej dobrze! :C
Może to co będzie lepsze dla was obojga Very Happy A zachowywać się chyba jak zwykle tylko wspierać bardziej. |
W tym problem, że nie ma opcji dobre dla obojga .
|
|
Nie 19:44, 10 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ej, ale skoro ona nic nie czuje, to jej dobrze! :C |
No właśnie wiem i jeszcze się skarży :C To niesprawiedliwe :twisted:
Cytat: | W tym problem, że nie ma opcji dobre dla obojga . |
A jakie są ? Nie ma żadnej pomiędzy ;*
|
|
Nie 19:46, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A jakie są ? Nie ma żadnej pomiędzy ;*
|
Zostaje ze mną, albo się zabija.
No właśnie wiem i jeszcze się skarży :C To niesprawiedliwe Twisted Evil |
Zróbmy się zimnne jak ryby i bawmy się facetami, o!
|
|
Nie 19:49, 10 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Zostaje ze mną, albo się zabija. |
Rozumiem, że zostaję, to dobra dla Ciebie, a ta druga dla niego. To nie jest łatwe, ale uważam że zostaję jest lepsze, bo myślę, że to nie tylko dobre dla Ciebie, ale też dla niego, bo myślę, że choć może w to nie wierzysz potrafisz dać mu chwilę szczęścia i wiosny :D I jeszcze, że za bardzo Wam na sobie zależy żeby wybrał tą drugą opcję.
Zróbmy się zimnne jak ryby i bawmy się facetami, o! |
To jest najgorsze, ja zostałam pozbawiona złudzeń, bo patrzę na faceta i nic, nie widzę nawet czy jest ładny czy brzydki, ani nic kompletnie, bo dla mnie istnieję jeden :(
|
|
Nie 19:56, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | że choć może w to nie wierzysz potrafisz dać mu chwilę szczęścia i wiosny Very Happy I jeszcze, że za bardzo Wam na sobie zależy żeby wybrał tą drugą opcję. |
Po cześci na pewno masz rację, ale ta druga opcja daje mu wiesz co? Brak bólu, brak tęsknoty, poczucia winy... Właśnie zależy mi na nim na tyle, żeby nie stanąć, nie tupnąć nogą i nie powiedzieć, że ma zostać. Bo wiem, jak to jest być w tej drugiej sytuacji...
To jest najgorsze, ja zostałam pozbawiona złudzeń, bo patrzę na faceta i nic, nie widzę nawet czy jest ładny czy brzydki, ani nic kompletnie, bo dla mnie istnieję jeden Sad |
Ja mam tak samo. Są chłopcy w klasie. Są, ale nawet nie wiem, jak sie nazywają :O
|
|
Nie 20:02, 10 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Po cześci na pewno masz rację, ale ta druga opcja daje mu wiesz co? Brak bólu, brak tęsknoty, poczucia winy... Właśnie zależy mi na nim na tyle, żeby nie stanąć, nie tupnąć nogą i nie powiedzieć, że ma zostać. Bo wiem, jak to jest być w tej drugiej sytuacji... |
Wiem. Wiem też jak bardzo kusząco propozycją jest brak bólu czy tęsknoty tylko, że brak tego nie równa się radości czy szczęściu tak do końca. Może i nie powiesz mu, że ma zostać, tylko on Cię zna, z resztą każdy zdawałby sobie sprawę, że ta druga osoba będzie cierpieć.
Cytat: | Ja mam tak samo. Są chłopcy w klasie. Są, ale nawet nie wiem, jak sie nazywają :O |
Ale to jest straszne, szczególnie jak zdaję sobie sprawę, że mu nie zależy na mnie, a ja...
|
|
Nie 20:06, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wiem. Wiem też jak bardzo kusząco propozycją jest brak bólu czy tęsknoty tylko, że brak tego nie równa się radości czy szczęściu tak do końca. Może i nie powiesz mu, że ma zostać, tylko on Cię zna, z resztą każdy zdawałby sobie sprawę, że ta druga osoba będzie cierpieć. |
Ja wiem, że on będzie wiedział, ale wtedy wpadniemy w błędny okrąg. Ja będe mu kazała zrobić to, co będzie dla niego dobre, a on mi powiedzieć, co będzie dla mnie.
Może się nie równa, ale czy spokój nie jest lepszy?
Ale to jest straszne, szczególnie jak zdaję sobie sprawę, że mu nie zależy na mnie, a ja... |
Albo jak sobie uświadomię, że jest tak daleko, że nawet nie mam możliwości na niego popatrzyć...
OMG zrobiłam KOLEJNY test mat-przyr (aż dwa jednego dnia Shocked ) |
Tylko 2? :P Do rana rób!
|
|
Nie 20:21, 10 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | Hej po raz któryś Jeanne i Konwalia :* |
Hej nimfka ;*
jeanne napisał: |
Ja wiem, że on będzie wiedział, ale wtedy wpadniemy w błędny okrąg. Ja będe mu kazała zrobić to, co będzie dla niego dobre, a on mi powiedzieć, co będzie dla mnie.
Może się nie równa, ale czy spokój nie jest lepszy? |
To mu nie każ, on wie jaki ma wybór, a pominiecie błędne koło. Wspieraj i tyle, decyzja należy do niego i to, że będziesz go przekonywać, chyba niewiele ułatwi jednak. Spokój i brak uczuć musi być cudowny, ale jeśli do wyboru masz czasem wiosnę.
jeanne napisał: | Albo jak sobie uświadomię, że jest tak daleko, że nawet nie mam możliwości na niego popatrzyć... |
Ja mam, ale to patrzenie czasem sprawia ból, bo jest blisko, ale nie dla mnie.
|
|
Nie 20:28, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
To mu nie każ, on wie jaki ma wybór, a pominiecie błędne koło. Wspieraj i tyle, decyzja należy do niego i to, że będziesz go przekonywać, chyba niewiele ułatwi jednak. Spokój i brak uczuć musi być cudowny, ale jeśli do wyboru masz czasem wiosnę. |
Jak mu raz powiedziałam, że decyzja należy do niego to ryczałam przez cały wieczór, bo nie wiedziałam, co wybierze ;/ Na pewno mu nie powiem zrób tak tak i tak. Ale jak zapyta, co ma zrobić? Czego ja chcę? Już się nie daje zbywać tekstem, że chcę żeby był szczęśliwy.
Ja mam, ale to patrzenie czasem sprawia ból, bo jest blisko, ale nie dla mnie. |
No tak, w tej sytuacji jakiej ty jesteś bycie blisko szkodzi, a u mnie by tak wiele dało. :(
|
|
Nie 20:31, 10 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | No tak, w tej sytuacji jakiej ty jesteś bycie blisko szkodzi, a u mnie by tak wiele dało. Sad |
Widzisz zwyczajna złośliwość losu :(
jeanne napisał: | Jak mu raz powiedziałam, że decyzja należy do niego to ryczałam przez cały wieczór, bo nie wiedziałam, co wybierze ;/ Na pewno mu nie powiem zrób tak tak i tak. Ale jak zapyta, co ma zrobić? Czego ja chcę? Już się nie daje zbywać tekstem, że chcę żeby był szczęśliwy. |
Szkoda, że nie daję, bo nie wiem co byś miała odpowiedzieć. Myślę, że i tak zostanie, bo mu na Tobie zależy. Co ma zrobić? Może przetrwać jakoś ten czas z Twoją pomocą. Co do tego co chcesz to on chyba wie, że chcesz, żeby został.
|
|
Nie 20:36, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Szkoda, że nie daję, bo nie wiem co byś miała odpowiedzieć. Myślę, że i tak zostanie, bo mu na Tobie zależy. Co ma zrobić? Może przetrwać jakoś ten czas z Twoją pomocą. Co do tego co chcesz to on chyba wie, że chcesz, żeby został. |
Szkoda, że nie jestem taka odważna, jak rok temu i nie potrafię mu wyjechać tak, jak wtedy, gdy szedł na operację, czy jak będzie ją widział, to wróci -,-
Widzisz zwyczajna złośliwość losu Sad |
I co my mamy zrobić jaźnio?
|
|
Nie 20:50, 10 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Szkoda, że nie jestem taka odważna, jak rok temu i nie potrafię mu wyjechać tak, jak wtedy, gdy szedł na operację, czy jak będzie ją widział, to wróci -,- |
Zostanie z Tobą, ja Ci to mówię. Po prostu zależy mu na Tobie i zostanie :przytul:
jeanne napisał: | I co my mamy zrobić jaźnio? |
Nie wiem. Jak głupia oddałam swoje uczucia i teraz cierpię :C a on pewnie nie ma o tym pojęcia :hahaha:
|
|
Nie 20:54, 10 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 114, 115, 116 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 115 z 552 |
|