|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 110, 111, 112 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: | Jeanne, napisałam: nie martw się na zapas przytul.
A tak odnośnie argumentów, nie potrafię przekonać mojej mamy, że pójście do szkoły w poniedziałek na 3 lekcje, kiedy 4 są odwołane, na francuski, angielski i historię, jest bez sensu ściana.
|
Ale teraz budują po drugiej stronie galerię, więc nie dosć, że zazwyczaj jest ruch to i teraz wiecej zdenerwowanych kierowców :X
Ja bym przekonała w tenże sposób : a co? zmusisz mnie?
I bym spała XD
Dodano 1 minut temu:
Cytat: | wsiedliśmy, a on... pokazał mi, jak się wkłada kluczyk do stacyjki. tak się wysilił Sad |
Próbował być zabawny ;)
|
|
Sob 19:54, 09 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Sevir napisał: |
A tak odnośnie argumentów, nie potrafię przekonać mojej mamy, że pójście do szkoły w poniedziałek na 3 lekcje, kiedy 4 są odwołane, na francuski, angielski i historię, jest bez sensu :sciana:. |
powiedz, że w przyszłości planujesz zostać orzeszkiem ziemnym albo owocem Jogobelli. takim to nie potrzeba języków obcych ani historii.
|
|
_________________ Na świecie jest tyle tabletek, których człowiek jeszcze nie spróbował...
Wysłany:
Sob 19:55, 09 Kwi 2011 |
|
LittleGirl
Rezydent

Miasto: Bystrzyca Kł
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | A Aqq znasz? ;> |
nie :] .
LittleGirl napisał: | on... pokazał mi, jak się wkłada kluczyk do stacyjki. tak się wysilił |
wooow :lol: mnie uczył, z efektami, tj. teraz mi rzuca kluczyki i każe zaparkować (oczywiście w tym lesie, gdzie mam pole do manewru ;))
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sob 19:56, 09 Kwi 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: |
Cytat: | wsiedliśmy, a on... pokazał mi, jak się wkłada kluczyk do stacyjki. tak się wysilił Sad |
Próbował być zabawny ;) |
ja wolę mówić na niego 'sadysta' albo używam innych określeń, ale te to już są z cenzurą, ponieważ są 'wulgarne i łamią normy dobrego wychowania'... :oops:
|
|
_________________ Na świecie jest tyle tabletek, których człowiek jeszcze nie spróbował...
Wysłany:
Sob 19:57, 09 Kwi 2011 |
|
LittleGirl
Rezydent

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ooo! Dokładnie tak samo! Rozpływam się, jak mi coś tłumaczy, mrrr. |
*żółwik* jak zwykle. Uwielbiam jak tłumaczy.
Choć mnie najbardziej rozbawiło jak nie mi, tylko mojej koleżance tłumaczył zadania z fizyki, a ja stałam obok i słuchałam. Ona przytakiwała, że tak tak rozumie, a potem jak poszedł prosiła mnie żebym wytłumaczyła co on mówił, bo ona kompletnie nie rozumie jego toku myślenia, a ja tak :hahaha: Potem przez 10 minut tłumaczył jej czemu w tym wzorze dwójka ma być, że jak się mnoży razy 1/2 to się skróci, a ja się popłakałam ze śmiechu niemal, a on się też patrzył na mnie i śmiał.
LittleGirl napisał: |
powiedz, że w przyszłości planujesz zostać orzeszkiem ziemnym albo owocem Jogobelli. takim to nie potrzeba języków obcych ani historii. |
Dobry argument :hahaha:
|
|
Sob 19:57, 09 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ja bym przekonała w tenże sposób : a co? zmusisz mnie?
I bym spała XD |
nie powiem jej bezczelnie, że sobie sama usprawiedliwię, bo w tym jest problem :roll: a nie chcę na siebie wydawać wyroku na przyszłość...
LittleGirl napisał: | ja wolę mówić na niego 'sadysta' albo używam innych określeń, ale te to już są z cenzurą, ponieważ są 'wulgarne i łamią normy dobrego wychowania'... |
:twisted:
Uciekam... :papapa: do napisania :*
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sob 19:59, 09 Kwi 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pa pa,Sevir
|
|
Wysłany:
Sob 20:00, 09 Kwi 2011 |
|
LittleGirl
Rezydent

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
ja wolę mówić na niego 'sadysta' albo używam innych określeń, ale te to już są z cenzurą, ponieważ są 'wulgarne i łamią normy dobrego wychowania'... Embarasse |
A to ja też takich używam, ale w bardziej humorystycznym zabarwieniu ;)
*żółwik* jak zwykle. Uwielbiam jak tłumaczy.
Choć mnie najbardziej rozbawiło jak nie mi, tylko mojej koleżance tłumaczył zadania z fizyki, a ja stałam obok i słuchałam. Ona przytakiwała, że tak tak rozumie, a potem jak poszedł prosiła mnie żebym wytłumaczyła co on mówił, bo ona kompletnie nie rozumie jego toku myślenia, a ja tak hahaha Potem przez 10 minut tłumaczył jej czemu w tym wzorze dwójka ma być, że jak się mnoży razy 1/2 to się skróci, a ja się popłakałam ze śmiechu niemal, a on się też patrzył na mnie i śmiał.
|
Ja aż posuwam się do udawania idiotki i mówię że nie rozumiem, byleby tylko tłumaczył, oh <3
:hahaha: U mnie niestety nie ma takich dziewczyn, ale miałam tak samo w gim :hahaha:
Pa Sevir ;*
|
|
Sob 20:11, 09 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ja aż posuwam się do udawania idiotki i mówię że nie rozumiem, byleby tylko tłumaczył, oh <3 |
Ja używam pytania dlaczego, byle by tylko dłużej argumentował :D
jeanne napisał: | hahaha U mnie niestety nie ma takich dziewczyn, ale miałam tak samo w gim hahaha |
Najlepsze jest to, że ta koleżanka której tłumaczył, miała najlepsze oceny w klasie na semestr :hahaha:
LittleGirl napisał: | ja wolę mówić na niego 'sadysta' albo używam innych określeń, ale te to już są z cenzurą, ponieważ są 'wulgarne i łamią normy dobrego wychowania'... Embarassed
|
u mnie to zależy od tego jak bardzo mnie zdoła zdenerwować ;)
Pa Sevir ;*
Dodano 9 minut temu:
Jeanne wiesz w ogóle co mi dziś krąży po myślach on, ale przytulający się z jakąś dziewczyną :sciana:
|
|
Sob 20:25, 09 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja używam pytania dlaczego, byle by tylko dłużej argumentował Very Happy |
Jesteśmy okropne, wiesz o tym? :D
Najlepsze jest to, że ta koleżanka której tłumaczył, miała najlepsze oceny w klasie na semestr hahaha |
Dzięki niemu? O.o
Dodano 45 sekund temu:
Jeanne wiesz w ogóle co mi dziś krąży po myślach on, ale przytulający się z jakąś dziewczyną ściana |
A mi rożne sposby, na jakie on mnie może skrzywić. I ten też mi wpadł do głowy :sciana:
|
|
Sob 20:30, 09 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: |
Jesteśmy okropne, wiesz o tym? Very Happy |
Wiem :twisted: Ale on lubi argumentować a ja mu daję możliwość ot co ;)
E nie. Ona jest jednym z klasowych kujonów :hahaha:
Cytat: | A mi rożne sposby, na jakie on mnie może skrzywić. I ten też mi wpadł do głowy ściana |
Najgorsze, że ja jestem zazdrosna i ten widok w myślach doprowadza mnie do szału. Powinnam chyba non stop powtarzać : nie masz do niego żadnych praw, ale nie sądzę aby to coś dało :hahaha:
|
|
Sob 20:33, 09 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ach, ach, rozterki sercowe? Mogę się przyłączyć? |
Pewno! Poużalajmy się we 3 :D
Wiem Twisted Evil Ale on lubi argumentować a ja mu daję możliwość ot co Wink |
Ostatnio nasza argumentacja coraz częściej wygląda tak:
-Tak!
-Nie!
- Tak!
-Nie!
itd.
:hahaha:
E nie. Ona jest jednym z klasowych kujonów hahaha |
I była w stanie poprosić kogoś o pomoc :O
Najgorsze, że ja jestem zazdrosna i ten widok w myślach doprowadza mnie do szału. Powinnam chyba non stop powtarzać : nie masz do niego żadnych praw, ale nie sądzę aby to coś dało hahaha |
*żółwik*? :hahaha: Ja powtarzam, non stop, jak mnie coś trafia i że przecież sama kazałam mu być otwarta, ale coś mi nie wychodzi O.o
|
|
Sob 20:41, 09 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej Shitzune :)
Shitzune napisał: | Ach, ach, rozterki sercowe? |
Bo my jak narzekamy albo na szkołę albo na to ;)
Shitzune napisał: | Mogę się przyłączyć? |
Jasne :)
jeanne napisał: | I była w stanie poprosić kogoś o pomoc :O |
No tak ;)
Cytat: | Ja powtarzam, non stop, jak mnie coś trafia i że przecież sama kazałam mu być otwarta, ale coś mi nie wychodzi O.o
|
A ja nie mam żadnych praw, całe szczęście że to nie jakaś laska ze szkoły, bo jakbym ich miała widzieć razem, to nie wiem co by się stało :hahaha:
|
|
Sob 20:44, 09 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 110, 111, 112 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 111 z 552 |
|