Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 111, 112, 113 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:

A ja nie mam żadnych praw, całe szczęście że to nie jakaś laska ze szkoły, bo jakbym ich miała widzieć razem, to nie wiem co by się stało hahaha

na szczęście, że mam te 300km, bo inaczej pewnie bym go prześladowała i patrzyła kiedy z kim i co :hahaha:

Cytat:
Tak pusto raczej. Chyba mi było lepiej jak go uważałam za idiotę.

Zawsze możesz go uważać za idiotę :przytul:

PostWysłany: Sob 20:49, 09 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
na szczęście, że mam te 300km, bo inaczej pewnie bym go prześladowała i patrzyła kiedy z kim i co hahaha

A ja muszę być opanowana i udawać, że nic mnie to nie obchodzi. I wcale a wcale nie chciałabym być na miejscu koleżanki która np. właśnie rozmawia z nim przez 15 minut :/ Tak jestem okropna :hahaha:
Cytat:

Zawsze możesz go uważać za idiotę przytul

No właśnie, przyznaję rację drugiej połówce jaźni.
A jak ten stan sprzed wyglądał :?: :przytul:

PostWysłany: Sob 20:54, 09 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

jeanne napisał:
Zawsze możesz go uważać za idiotę

No właśnie chyba jednak nie mogę. Dzisiaj zaprezentował się, że tak powiem, w pełnej krasie samego siebie, co mi absolutnie przypomniało, co w nim uwielbiam.

Ale chyba pierwszy raz dzisiaj przyszła mi do głowy myśl, żeby... odpuścić.

Cytat:
A jak ten stan sprzed wyglądał

Zwyczajni przyjacielo-znajomi.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sob 20:56, 09 Kwi 2011
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Cytat:

A ja muszę być opanowana i udawać, że nic mnie to nie obchodzi. I wcale a wcale nie chciałabym być na miejscu koleżanki która np. właśnie rozmawia z nim przez 15 minut :/ Tak jestem okropna hahaha

*jeanne psychopatka mode on*
W moim przypadku to by mnie zazdrość tak zjadła, że gotowa byłabym dosypać tej lasce jakiś proszków przeczyszających, co by siedziała w domu i bym mogła mieć go dla siebie.
(*jeanne psychopatka mode off*
Ale tak serio to pewnie bym po jakimś czasie nie dała nawet rady wstać z łóżka i iść do tej szkoły.

Dodano 1 minut temu:

Cytat:

No właśnie chyba jednak nie mogę. Dzisiaj zaprezentował się, że tak powiem, w pełnej krasie samego siebie, co mi absolutnie przypomniało, co w nim uwielbiam.

A kwestia bycia idiotą, bo nie jest z Tobą, hm?

Czyli jest lepiej! Został sentyment, może jakieś uczucia, ale ruszasz dalej :przytul:

PostWysłany: Sob 21:00, 09 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
*jeanne psychopatka mode on*
W moim przypadku to by mnie zazdrość tak zjadła, że gotowa byłabym dosypać tej lasce jakiś proszków przeczyszających, co by siedziała w domu i bym mogła mieć go dla siebie.
(*jeanne psychopatka mode off*

:hahaha: Mnie już i tak zżera. No wiesz ja musiałam patrzeć na tej wycieczce w październiku jak koleżanka się do niego non stop klei, przytula mizia, rozmawia itd. Gdzie on tam i ona, ale on jej nie chciał.
Cytat:
Ale tak serio to pewnie bym po jakimś czasie nie dała nawet rady wstać z łóżka i iść do tej szkoły.

A ja daję, bo jest tam on. Wiesz gorzej by było gdybym go w ogóle nie widziała, to już wolę patrzeć nawet jak z jakąś dziewczyną rozmawia :sciana:
Cytat:
Zwyczajni przyjacielo-znajomi.

A masz pewność, że nie masz szans na nic więcej ?
Shitzune napisał:

Może będzie łatwiej jak uda Ci się odpuścić :przytul:

PostWysłany: Sob 21:05, 09 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

jeanne napisał:
A kwestia bycia idiotą, bo nie jest z Tobą, hm?

A idiotą był, bo jak się go spytałam, co do mnie czuje, to nie odpowiedział, przy kolejnym spotkaniu ze znajomymi ignorował moje istnienie, a potem zniknął na osiem miesięcy. ;)
I bo nie jest ze mną.
Ja chyba po prostu jestem już tym zmęczona, dwa lata to trochę długo.

W ogóle to oglądam teraz L world i najlepiej to zostanę lesbijkę, będę miała problem z facetami z głowy. :D

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sob 21:07, 09 Kwi 2011
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Cytat:
październiku jak koleżanka się do niego non stop klei, przytula mizia, rozmawia itd.

Więc masz mocniejsze nerwy niż ja, bo bym nie wytrzymała ;)
Cytat:

A ja daję, bo jest tam on. Wiesz gorzej by było gdybym go w ogóle nie widziała, to już wolę patrzeć nawet jak z jakąś dziewczyną rozmawia ściana

Ja szybko popadam w rezygnację i ogólno pojmowany bezsens, więc perspektywa widoku jego, ale z kimś wydałaby mi się nie warta wstania z łóżka.

Dodano 2 minut temu:

Cytat:

A idiotą był, bo jak się go spytałam, co do mnie czuje, to nie odpowiedział, przy kolejnym spotkaniu ze znajomymi ignorował moje istnienie, a potem zniknął na osiem miesięcy. Wink
I bo nie jest ze mną.

Wiec z całkowitą pewnością, idiotą jest w dalszym ciągu zważywszy na to, co zrobił. Kompletnym w dodatku.
Bardzo długo. U mnie dopiero rok, a jakby wieczność.
Cytat:
będę miała problem z facetami z głowy. Very Happy

I w końcu będzie ktoś rozumiał ból przy depilacji nóg, o!

Dodano 3 minut temu:

Padłam! Mój kolega z gim wstawił na nk słitaśne zdjecie w lustrze robione telefonem komórkowym -,-

PostWysłany: Sob 21:16, 09 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Wiec z całkowitą pewnością, idiotą jest w dalszym ciągu zważywszy na to, co zrobił. Kompletnym w dodatku.

Tia, tak sobie mogę mówić, jego jedno spojrzenie na mnie, a ja już lecę jak ćma do światła :roll:

Cytat:
I w końcu będzie ktoś rozumiał ból przy depilacji nóg, o!

Nie pamiętam, kiedy ostatni raz udało mi się to zrobić bezkrwawo :shock:

PostWysłany: Sob 21:16, 09 Kwi 2011
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Cytat:
Więc masz mocniejsze nerwy niż ja, bo bym nie wytrzymała Wink

No widzisz, ja się tu na heroiczną cierpliwość zdobywam, która mnie chyba w końcu wykończy :hahaha:
Cytat:
A idiotą był, bo jak się go spytałam, co do mnie czuje, to nie odpowiedział, przy kolejnym spotkaniu ze znajomymi ignorował moje istnienie, a potem zniknął na osiem miesięcy. Wink

To dlaczego był. Przecież jest chyba nadal przez to co zrobił.
Shitzune napisał:

Długo
:przytul:

Dodano 1 minut temu:

Cytat:
Ja szybko popadam w rezygnację i ogólno pojmowany bezsens, więc perspektywa widoku jego, ale z kimś wydałaby mi się nie warta wstania z łóżka.

No wiesz, na całe szczęście nie z jego dziewczyną. Poza tym nie minęło np. kilka dni ferii, a już za nim tęskniłam :sciana:

Dodano 46 sekund temu:

Shitzune napisał:
Tia, tak sobie mogę mówić, jego jedno spojrzenie na mnie, a ja już lecę jak ćma do światła Rolling Eyes

To jest najgorsze :przytul:

PostWysłany: Sob 21:19, 09 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

konwalia7777 napisał:
To dlaczego był. Przecież jest chyba nadal przez to co zrobił.

Zadajecie takie dziwne pytania, tak jakbym ja była logiczna i w ogóle, kierowała się rozumem, czy coś. :P

PostWysłany: Sob 21:21, 09 Kwi 2011
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Cytat:

Tia, tak sobie mogę mówić, jego jedno spojrzenie na mnie, a ja już lecę jak ćma do światła Rolling Eyes

To chyba efekt uboczny posiadania takich uczuć, bo mam tak samo :hahaha:
Cytat:

Nie pamiętam, kiedy ostatni raz udało mi się to zrobić bezkrwawo Shocked

Ja też. I potem mam dylemat. Siedzieć x czasu i tamować krawawienie, czy iść spać ;)
Cytat:

No widzisz, ja się tu na heroiczną cierpliwość zdobywam, która mnie chyba w końcu wykończy hahaha

Podziwiam! Jeju, ja naprawdę byłabym w stanie go prześladować O.o
Cytat:

No wiesz, na całe szczęście nie z jego dziewczyną. Poza tym nie minęło np. kilka dni ferii, a już za nim tęskniłam ściana

Ja bym wolała tęsknić, niż patrzyć na jego z kimś.

PostWysłany: Sob 21:33, 09 Kwi 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Zadajecie takie dziwne pytania, tak jakbym ja była logiczna i w ogóle, kierowała się rozumem, czy coś. Razz

Pytania normalne :twisted: bo przecież mogłaś np. stwierdzić, że jest idiotą, ale nadal coś do niego czujesz.

jeanne napisał:
Podziwiam! Jeju, ja naprawdę byłabym w stanie go prześladować O.o

Nikt nawet moja koleżanka nie zdaję sobie sprawy, jak bardzo jestem zazdrosna :hahaha: I w sumie sama się sobie dziwię, że jestem w stanie się tak opanować ;O
Cytat:
Ja bym wolała tęsknić, niż patrzyć na jego z kimś.

Bo ja jestem tak gÓpia, że uważam że dla minuty rozmowy z nim warto :(

PostWysłany: Sob 21:38, 09 Kwi 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

! U W A G A !
Lepiej tego nie czytać tego postu, bo osobie, która go napisała, najwyraźniej odbiło i zaczęła jak idiotka użalać się nad sobą i nad wszystkim, co jest kompletnie bezsensownym działaniem i każde przeczytanie poniższych treści może skutkować rozpuszczeniem mózgu w papkę albo patrzeniem się w monitor z miną "WTF!?", ewentualnie skłonić do filozofowania nt. głupoty dzisiejszych małych, głupich dzieci, które nazywają się młodzieżą, z rocznika '97

* * *

wiecie co, dziewczęta? ja tak pozwoliłam sobie zerknąć na wasze rozmowy, i doszłam do wniosku, że Bogu dzięki, nie mam takich problemów. :shock:

jeżeli moja opinia jest niekulturalna, niemoralna, nieetyczna, albo uważacie, że co tam jakaś gówniara może się wcinać, to przepraszam.
ale po prostu czuję się jak na przerwie w szkole- wszystkie dziewczyny o swoich uczuciach, miłościach i innych słabościach, a ja mam wrażenie, że albo jestem potworem bez uczuć (w sumie.... wyglądam jak potwór :( ) albo jestem oziębła uczuciowo, albo... nie wiem...

dobra, piszę bez sensu, ni to poważnie, ni to żartobliwie,ale nie wzięłam swoich leków i mi z deczka odbija. może nie zwracajcie uwagi na to, co piszę?
bo wiecie... nie chciałabym zostać Znienawidzoną #1 na Rwt i ogólnie na forum :D

i w sumie to chyba rzeczywiście niepotrzebnie piszę... chociaż może mam rację? nie mam uczuć? bo czasami wszystkie dziewczyny u mnie w klasie jakoś tak się tulą, cmokają na powitanie/ pożegnanie, a ja odskakuję od nich jak oparzona... bo ja tak nie lubię i tego nie rozumiem.

o matko, jaka ja jestem głupia... po co ja się wyżalam? kogo to obchodzi? ech... ja piszę chyba sama do siebie, ale po prostu muszę wyrzucić z siebie to wszystko, chociaż jest to chaotyczne, bezładne, po prostu głupie... chyba oszalałam.

PostWysłany: Sob 22:05, 09 Kwi 2011
LittleGirl
Rezydent
Rezydent

Miasto: Bystrzyca Kł
Powrót do góry

LittleGirl napisał:
o czasami wszystkie dziewczyny u mnie w klasie jakoś tak się tulą, cmokają na powitanie/ pożegnanie, a ja odskakuję od nich jak oparzona... bo ja tak nie lubię i tego nie rozumiem.

Ja też nie lubię i też nie rozumiem, i w ogóle jestem wielki sceptyk i wielki wyszydzacz. Ale resztki uczuć się jeszcze we mnie tlą ;)

LittleGirl napisał:
z rocznika '97

O jak młooooooooodo... :D

PostWysłany: Sob 22:11, 09 Kwi 2011
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Shitzune napisał:
LittleGirl napisał:
o czasami wszystkie dziewczyny u mnie w klasie jakoś tak się tulą, cmokają na powitanie/ pożegnanie, a ja odskakuję od nich jak oparzona... bo ja tak nie lubię i tego nie rozumiem.

Ja też nie lubię i też nie rozumiem, i w ogóle jestem wielki sceptyk i wielki wyszydzacz. Ale resztki uczuć się jeszcze we mnie tlą ;)

a ja nawet nie wiem, czy mam te resztki... ale powyrzucałam z siebie to wszystko, i czuję się lepiej. ale ja już chyba idę spać... bo, niestety, to że

Cytat:
O jak młooooooooodo... Very Happy

jest napiętnowane tym, że trzeba jeszcze słuchać rodzicielki :maruda:

zatem, dobranoc wszystkim! :papapa:

PostWysłany: Sob 22:22, 09 Kwi 2011
LittleGirl
Rezydent
Rezydent

Miasto: Bystrzyca Kł
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 111, 112, 113 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 112 z 552

Skocz do: