Dzień dobry!
*rozsuwa zasłony, zaparza kawę, podaje bułeczki*
Witam w tą piękną, aczkolwiek deszczową i wietrzną sobotę. Jakie plany na dziś?
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 9:38, 09 Kwi 2011
U mnie totalne nic, czyli jak zwykle ;) Mam zamiar coś napisać, ale nie wiadomo jak wyjdzie. Na zakupach już byłam, a pogoda nie zachęca do spacerów. Może wieczorem gdzieś wyjdę :)
Skins party brzmi ciekawie :P
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 10:47, 09 Kwi 2011
Hej, u mnie ciepło, jednakże deszczowo.
Plany na dziś, hm... Wypad ze znajomymi oraz kino. Dziś już przeczytałam książkę i powtarzam sobie Harrego Pottera.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Sob 10:49, 09 Kwi 2011
Doma przerażasz mnie :shock:
Hej kochani :*
Wpadłam tylko się przywitać i zabieram się za ,,wielką powtórkę" :P
Miłego dnia :*
Sob 12:26, 09 Kwi 2011
Ja musiałam, bo nic do jedzenia nie miałam. I kot też nie :(
Cytat:
Ja też się powinnam wziąć za zadania z chemii i naukę biologii, ale tam mi się potwornie nie chce.
Ja też... I fizykę powinnam ruszyć i francuski :(
Wiesz, że jestem zdolna? Nie wiem, jak od tego, czy mi pomruczy przed snem doszliśmy do jego zostawiania mnie...
LittleGirl hej! Ja też się czuje tak, chociaż mój musk mówi, że nie mam po czym być zmęczona.