|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 105, 106, 107 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
jeanne napisał: | No to tym bardziej. Wiesz, że wczoraj zasnęłam przy rozmowie z nim? Jednak 4 godziny snu codziennie to za mało chyba ;/ |
Nie no siłę na rozmowę mam, ale na nic innego.
Nie mów mi o spaniu proszę, poszłam spać po 1 przez te głupie opracowywanie doświadczeń z fizyki. Nie mówiąc o tym, że w tym tygodniu w ogóle spałam po 4-5 godzin ;/
|
|
Pią 16:53, 08 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: |
Nie no siłę na rozmowę mam, ale na nic innego.
Nie mów mi o spaniu proszę, poszłam spać po 1 przez te głupie opracowywanie doświadczeń z fizyki. Nie mówiąc o tym, że w tym tygodniu w ogóle spałam po 4-5 godzin ;/ |
Ja też poszłam spać koło 1 -,- I też po 4-5 godzin, a raz nawet prawie wcale. Wykończy mnie ta szkoła, jak bora kocham.
|
|
Pią 16:57, 08 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ja też poszłam spać koło 1 -,- I też po 4-5 godzin, a raz nawet prawie wcale. Wykończy mnie ta szkoła, jak bora kocham. |
Mnie też wykończy ;) Jeszcze na polskim spytała z przemówienia tylko trzy osoby, a ponad połowa jej została jeszcze i przeszła do lekcji ( dziś mamy 2) , co uważam za niesprawiedliwe, na dodatek byłam zmuszona myśleć nad analizą wiersza, a miałam nadzieję na chwilę spokoju. Musiałam jeszcze wyczyścić akwarium mojego aksolotla w hodowlance, bo w tym miesiącu my mamy dyżur.
|
|
Pią 17:03, 08 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | ówienia tylko trzy osoby, a ponad połowa jej została jeszcze i przeszła do lekcji ( dziś mamy 2) , co uważam za niesprawiedliwe, na dodatek byłam zmuszona myśleć nad analizą wiersza, a miałam nadzieję na chwilę spokoju. Musiałam jeszcze wyczyścić akwarium mojego aksolotla w hodowlance, bo w tym miesiącu my mamy dyżur. |
Ja miałam dzisiaj 2 biologie. Temat - płazińce. W połowie pierwszej miałam trudności z utrzymywaniem oczu otwartych, pod koniec druiej stwierdziłam, że tak właśnie wyglądają tortury. A potem jeszcze polski, na którym mój kolega przez całą lekcje, coś referował [z własnej inicjatywy -,- ] a my mieliśmy robić notatki. Czyli 3 godziny umierania z nudów. Grażynka się cąłą lekcje darła, tak, że jak mnie pytała odwróciłam się do niej bokiem i zasłoniłam włosami żeby nie widziała, jak mnie wkurza [po mojej minie wszystko pozna -,- ]. Ale wiesz, że ona się mnie boi? :hahaha: Całe zdanie za mnie praktycznie przetłumaczyła, nic nie powiedziałam dobrze, nawet z wymową i ani słowa na ten temat. A potem jak wzięła moją koleżankę, to myślałam, że dostanie wytrzeszczu tak się darłą O.o
Mam 150 zadań z chemii ^^
Dodano 1 minut temu:
Nimfka heej :przytul: :przytul: U mnie będzie pod znakiem Persona, Mendel, Jenike z dodatkami francuskich zaimków ;)
|
|
Pią 17:10, 08 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej nimfka ;*
nimfka napisał: | o prawda w moim wypadku będzie to weekend pod hasłem ,,wielka powtórka do egzaminów" które mam w najbliższym tygodniu, |
Moje powtórzenie to było przejrzenie jednego zeszytu na dzień przed :hahaha:
jeanne napisał: | Grażynka się cąłą lekcje darła, tak, że jak mnie pytała odwróciłam się do niej bokiem i zasłoniłam włosami żeby nie widziała, jak mnie wkurza [po mojej minie wszystko pozna -,- ]. Ale wiesz, że ona się mnie boi? hahaha |
Boi się Ciebie :hahaha:
Cytat: | Mam 150 zadań z chemii ^^ |
:przytul: Współczuję
Dodano 1 minut temu:
jeanne napisał: | Ja miałam dzisiaj 2 biologie. Temat - płazińce. |
My przy rybach jesteśmy.
jeanne napisał: | U mnie będzie pod znakiem Persona, Mendel, Jenike z dodatkami francuskich zaimków Wink |
U mnie mięczaki, passe compose, zadania z hydratów itd.
|
|
Pią 17:12, 08 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Moje powtórzenie to było przejrzenie jednego zeszytu na dzień przed hahaha |
A moje przeczytanie 10 dat z historii :hahaha:
Boi się Ciebie hahaha |
Coś tam tylko pomruczała, że widać, że nie umiem czasów i ciekawe, jak napiszę test z maju. Na to co jeanne?
- Spoko, do maja jeszcze dużo czasu 8)
- Wcale nie aż tak dużo
- Jestem pewna, że podczas weekendu majowego znajdę czas na takie przyjemności.
I mi dała spokój ;D
My przy rybach jesteśmy. |
No właśnie, teraz babka kazała nam samodzielnie robić połowę lekcji żeby sie wyrobić.
|
|
Pią 17:18, 08 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: |
No właśnie, teraz babka kazała nam samodzielnie robić połowę lekcji żeby sie wyrobić. |
Nasza ostatnio tak leci, że nie nadążam.
jeanne napisał: | A moje przeczytanie 10 dat z historii hahaha |
No czyli nasze "wielkie przygotowanie"
jeanne napisał: | I mi dała spokój ;D |
Słusznie ;)
|
|
Pią 17:36, 08 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nasza ostatnio tak leci, że nie nadążam. |
U mnie tak samo. A praktycznie zostaje nam ile? 1,5 miesiąca? A mamy do zrobienia 2/3 książki...
No czyli nasze "wielkie przygotowanie" |
Te, popatrz i żyjemy XD
|
|
Pią 17:45, 08 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Te, popatrz i żyjemy XD |
No.
jeanne napisał: | U mnie tak samo. A praktycznie zostaje nam ile? 1,5 miesiąca? A mamy do zrobienia 2/3 książki... |
Nam została gdzieś 1/3
Znowu znalazłam się w położeniu, w którym nie wiem co mam robić, nie mam pojęcia jak interpretować zachowanie i ogólnie jest beznadziejnie...
|
|
Pią 17:48, 08 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | i boję się, że się nie dostanę do tego liceum co bym chciała |
Będzie dobrze :przytul:
Na jakiś konkretny profil :?:
|
|
Pią 18:22, 08 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Znowu znalazłam się w położeniu, w którym nie wiem co mam robić, nie mam pojęcia jak interpretować zachowanie i ogólnie jest beznadziejnie... |
Czemu? :przytul:
Ja akutalnie robię to, co jeanne umie robić najlepiej. Zamiast przerwać czytanie czegoś, przez co mi źle, czytam to jeszcze bardziej dokładnie...
Cytat: | że tego nie robię i boję się, że się nie dostanę do tego liceum co bym chciała, więc chociaż trochę wolę sobie powtórzyć. |
Wierzymy w ciebie! Bedziemy trzymać kciuki! :przytul:
Mi nie zależało na żadnym więc podeszłam sobie do tego ot tak.
|
|
Pią 18:39, 08 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ja akutalnie robię to, co jeanne umie robić najlepiej. Zamiast przerwać czytanie czegoś, przez co mi źle, czytam to jeszcze bardziej dokładnie... |
Tzn :?:
jeanne napisał: | Czemu? przytul |
:przytul: Po prostu dziś znowu jego zachowanie znowu było dziwne pod pewnymi względami. Mogłabym to zacząć opisywać, ale długie by to było i skomplikowane...
W ogóle dopadło mnie dziś jakieś przygnębienie i żal, sama do końca nie wiem czemu.
jeanne napisał: | Mi nie zależało na żadnym więc podeszłam sobie do tego ot tak. |
Ja stwierdziłam, że albo się dostanę do tego co blisko i wydawało się jeszcze dobrą opcją, albo będzie jak będzie ;)
Dodano 1 godzin 16 minut temu:
A dziś na polskim wiersze były świetne dobrane, wszystkie barokowe, o beznadziejności ludzkiego życia, upływie czasu i przemijaniu :hahaha:
|
|
Pią 20:02, 08 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ah, nie wierzę w to wszystko co się dzieje!
Co u Was słychać? 8)
|
|
Pią 21:26, 08 Kwi 2011 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 105, 106, 107 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 106 z 552 |
|