|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 92, 93, 94 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
jeanne napisał: | Nie wiem, co to za cudo. |
Bo nie masz rozszerzonej matematyki, to się nawet nie dowiesz może :D
Myślałam, że matematyka będzie w miarę, a tu rozszerzenie, 5 godzin tygodniowo i mam już czasami dość :hahaha:
jeanne napisał: | Ja wiedziałam, ale tak się zamyśliłam, że w koncu zgłupiałam w corelu, ja chc photoshopa :C |
Photoshop lepszy, chociaż ja nie umiem obsługiwać, nauczyłam się z jakiejś wersji korzystać trochę podczas wakacji u znajomego tylko.
jeanne napisał: | A moja nie przyszla... I zaczynam świrować. |
:przytul:
|
|
Wto 22:04, 05 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: |
Bo nie masz rozszerzonej matematyki, to się nawet nie dowiesz może Very Happy
Myślałam, że matematyka będzie w miarę, a tu rozszerzenie, 5 godzin tygodniowo i mam już czasami dość hahaha |
Ja mam 3 godziny podstawy no i trochę się nudzę, ale przynajmniej mam luz chociaż :D
Photoshop lepszy, chociaż ja nie umiem obsługiwać, nauczyłam się z jakiejś wersji korzystać trochę podczas wakacji u znajomego tylko. |
A ja umiem w PS-ie dość dużo, to jak na złośc Corel -,-
Przyszedł, aż mi kamień spadł z serca.
|
|
Wto 22:12, 05 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ja mam 3 godziny podstawy no i trochę się nudzę, ale przynajmniej mam luz chociaż Very Happy |
My odwrotnie, specjalnie wybiera najtrudniejsze przykłady co wydaję jej się zabawne, człowiek idzie do tablicy i się stresuję, bo tak naprawdę nie ma pojęcia co zrobić i jak zacząć niekiedy, no i nie umie tłumaczyć. Jutro zaczynam 2 matematykami :hahaha: Moglibyśmy przejść nareszcie do tych trójkątów, żebym odpoczęła. Ja chce te proste zadania z liczeniem kątów i mogę się nudzić :D
Cytat: | A ja umiem w PS-ie dość dużo, to jak na złośc Corel -,- |
No bo jak coś umiesz to nie może tego być :C
Cytat: | Przyszedł, aż mi kamień spadł z serca. |
Oddychaj :hahaha: ;*
|
|
Wto 22:17, 05 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Obliczyłam sobie, że gdybym chciała rano biegac i układać włosy musiałabym wstawać o 3 :hahaha:
|
|
Wto 22:17, 05 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Obliczyłam sobie, że gdybym chciała rano biegac i układać włosy musiałabym wstawać o 3 hahaha |
To byś chyba w ogóle nie spała albo 1- 2 godziny :hahaha:
|
|
Wto 22:19, 05 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
My odwrotnie, specjalnie wybiera najtrudniejsze przykłady co wydaję jej się zabawne, człowiek idzie do tablicy i się stresuję, bo tak naprawdę nie ma pojęcia co zrobić i jak zacząć niekiedy, no i nie umie tłumaczyć. Jutro zaczynam 2 matematykami hahaha Moglibyśmy przejść nareszcie do tych trójkątów, żebym odpoczęła. Ja chce te proste zadania z liczeniem kątów i mogę się nudzić Very Happy
|
U nas na sprawdzianach daje takie z kosmosu, że tylko kopara opada. prawie jak chemica! Na lekcjach proste zadanka, reakcje całkowite, na sprawdzianie niecałkowita -,-
Trójkąty są gópie. Gópsze są tylko te bryły, o :(
No bo jak coś umiesz to nie może tego być :C |
A ja takie piękne logo zrobiłam w ps-ie a potem we flashu :(
No bo jak coś umiesz to nie może tego być :C |
I co szanowny pan powiedział, jak mu powiedziałam, że myślałam, że nie przyjdzie?
Cytat: | zawsze przychodzę, prawda? no, pomijając sytuacje, kiedy idę do więzienia, ale to będę cię informował o.O |
Dodano 35 sekund temu:
To byś chyba w ogóle nie spała albo 1- 2 godziny hahaha |
Dokładnie 2! Nie ma wyboru, będę tłusta i nie ruchawa, z rozwianym włosem :D
|
|
Wto 22:22, 05 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: |
I co szanowny pan powiedział, jak mu powiedziałam, że myślałam, że nie przyjdzie?
Cytat:
zawsze przychodzę, prawda? no, pomijając sytuacje, kiedy idę do więzienia, ale to będę cię informował o.O |
No nie :hahaha:
Cytat: | Trójkąty są gópie. Gópsze są tylko te bryły, o Sad |
Uwierz jakbyś tłukła funkcję kwadratowe, wzory Viete'a i równania kwadratowe z parametrem to pragnęłabyś już cokolwiek innego :]
Cytat: | A ja takie piękne logo zrobiłam w ps-ie a potem we flashu Sad |
:C
Dodano 53 sekund temu:
jeanne napisał: | Dokładnie 2! Nie ma wyboru, będę tłusta i nie ruchawa, z rozwianym włosem Very Happy |
Rozwiany włos nie jest tak zły :D
Dodano 30 sekund temu:
A przez 2 godziny snu wyglądałabyś gorzej ;)
|
|
Wto 22:26, 05 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Uwierz jakbyś tłukła funkcję kwadratowe, wzory Viete'a i równania kwadratowe z parametrem to pragnęłabyś już cokolwiek innego krzywy |
Słuchaj, jak ja prawie się popłakałam ze szczęścia widząc na tescie z kinematyki zadanie, w którym mogłam wykorzystać zależność, że kolejne stosunek dróg bez prędkości poczatkowej jest taki sam, jak stosunek kolejnych liczb nieparzystych, a jak już widziałam zadanie bez prędkości początkowej to praktycznie zanosiłam pieśni pochwalne :hahaha:
Rozwiany włos nie jest tak zły Very Happy |
Uwierz mi, nie mój :D
Dodano 34 sekund temu:
A przez 2 godziny snu wyglądałabyś gorzej Wink |
Ale jakie miałabym mięśnie, hoohoho!
|
|
Wto 22:31, 05 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Słuchaj, jak ja prawie się popłakałam ze szczęścia widząc na tescie z kinematyki zadanie, w którym mogłam wykorzystać zależność, że kolejne stosunek dróg bez prędkości poczatkowej jest taki sam, jak stosunek kolejnych liczb nieparzystych, a jak już widziałam zadanie bez prędkości początkowej to praktycznie zanosiłam pieśni pochwalne hahaha |
Dlatego nie poszłam do klasy przyrodniczej, bo tam jest rozszerzona fizyka. Choć koleżanka, która tam chodzi uświadomiła mi, że mają tyle samo godzin fizyki i mają ją lajtową :C
jeanne napisał: | Uwierz mi, nie mój Very Happy |
Mój też nie za bardzo, ale jakoś z tym żyje, bo jakbym go miała układać, to dziękuję :D
Dodano 47 sekund temu:
jeanne napisał: | Ale jakie miałabym mięśnie, hoohoho! |
Nie miałabyś siły żeby je wykorzystać :hahaha:
|
|
Wto 22:34, 05 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dlatego nie poszłam do klasy przyrodniczej, bo tam jest rozszerzona fizyka. Choć koleżanka, która tam chodzi uświadomiła mi, że mają tyle samo godzin fizyki i mają ją lajtową :C |
Ale np. moja koleżanka jest na zwykłym pro-medzie, więc takie coś też by było ok. Tylko ja mam taką chorą fizykę :(
Mój też nie za bardzo, ale jakoś z tym żyje, bo jakbym go miała układać, to dziękuję Very Happy |
Ja mam teraz włosy tak trochę przed pasem, więc jakbym to miała układać :O
Nie miałabyś siły żeby je wykorzystać hahaha
|
*zÓe myśli*
Uwaga! Jeanne będzie się wzbijać na wyżyny swojej kobiecości i wybierze mu krawat na jakąś imprezę charytatywną :hahaha: To będzie katastrofa :hahaha:
|
|
Wto 22:38, 05 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | *zÓe myśli* |
No tak :D
jeanne napisał: | Ja mam teraz włosy tak trochę przed pasem, więc jakbym to miała układać :O |
Ja krótsze bo obcinałam, za ramiona ;)
Cytat: | Tylko ja mam taką chorą fizykę Sad |
:przytul:
U nas raczej wszystkie human i dziennikarska i przyrodnicza się w sumie obija, tylko my i politech mamy ciężko.
Uwaga! Jeanne będzie się wzbijać na wyżyny swojej kobiecości i wybierze mu krawat na jakąś imprezę charytatywną hahaha To będzie katastrofa hahaha
|
Czy on zdaję sobie sprawę z niebezpieczeństwa :?: Żartuję ;)
W ogóle a propos ćwiczeń to koleżanka powiedziała dziś, że ma zakwasy na tyłku od gry. Ja miałam jednoznaczne skojarzenia :hahaha:
|
|
Wto 22:43, 05 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
W ogóle a propos ćwiczeń to koleżanka powiedziała dziś, że ma zakwasy na tyłku od gry. Ja miałam jednoznaczne skojarzenia hahaha
|
To przychodzi w poniedziałek koleżanka do klasy i strzela, że ją tyłek boli, ja musiałam mieć niezłą minę, skoro tak na mnie popatrzyła i zaraz dodała, że od roweru :hahaha:
U nas raczej wszystkie human i dziennikarska i przyrodnicza się w sumie obija, tylko my i politech mamy ciężko. |
U nas pro-med-fiz ma najgorzej :(
Czy on zdaję sobie sprawę z niebezpieczeństwa Question Żartuję Wink |
No nie musisz żarotwać bo to szczera prawda! Widziałaś kolor mojej sukienki :hahaha:
Ja krótsze bo obcinałam, za ramiona Wink |
Ja muszę też obciąć, bo mam końcówki porozsześciarzane :C
|
|
Wto 22:48, 05 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | To przychodzi w poniedziałek koleżanka do klasy i strzela, że ją tyłek boli, ja musiałam mieć niezłą minę, skoro tak na mnie popatrzyła i zaraz dodała, że od roweru hahaha |
Bo teraz się takie kity wciska, że od roweru czy badmintona :hahaha:
jeanne napisał: | U nas pro-med-fiz ma najgorzej Sad |
:( :przytul:
jeanne napisał: | No nie musisz żarotwać bo to szczera prawda! Widziałaś kolor mojej sukienki hahaha |
Kolor jak kolor :twisted:
jeanne napisał: | Ja muszę też obciąć, bo mam końcówki porozsześciarzane :C |
Jakie słowo :hahaha: Rozumiem ;)
|
|
Wto 22:54, 05 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Bo teraz się takie kity wciska, że od roweru czy badmintona hahaha |
Powiedziałam jej żeby się nie tłumaczyła i obie znamy prawdę :hahaha:
Kolor jak kolor Twisted Evil |
Jeju CHCĘ JĄ! Muszę mieć. MUSZĘ! :(
Jakie słowo hahaha Rozumiem Wink |
Po tylu farbowaniach, suszeniach itp. cud, że jeszcze je mam :D
|
|
Wto 22:59, 05 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Powiedziałam jej żeby się nie tłumaczyła i obie znamy prawdę hahaha |
No ba :) Winny zawsze chce się usprawiedliwić.
jeanne napisał: | Jeju CHCĘ JĄ! Muszę mieć. MUSZĘ! Sad |
Może gdzieś znajdziesz podobną.
jeanne napisał: | Po tylu farbowaniach, suszeniach itp. cud, że jeszcze je mam Very Happy |
A ja nie farbuję i nie suszę, bo nie mam cierpliwości , same schną :hahaha:
|
|
Wto 23:02, 05 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 92, 93, 94 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 93 z 552 |
|