Tzn Question Jakie zÓe bądź nie cechy ubóstwiasz Wink
Spojler:
O, choćby to, że jest gotowy zrobić wszystko dla osób, które kocha, że ma dystans do siebie, chociaż z jego powodzeniem mógłby być casanową, że potrafi mnie pocieszyć, przemówić do rozumu, że jest taki kochany i opiekuńczy i wie zawsze, co powiedzieć. Że możemy śmiać przez cały wieczór, a następnego zastanawiać się nad sensem istnienia. Że jak mówi, że rozumie, to wiem, że naprawdę rozumie. Że wie czasem lepiej niż ja, co się ze mną dzieje. Że lubi kotyy <3 Że potrafi dać mi poczucie bezpieczeństwa samym tym, że jest [mój musk jest głupi, jeśli nie idziemy spać "razem" o jednym czasie, to mam koszmary -,- ], że ma bogatą wyobraźnię, że jest zÓy! Że potrafi ze mnie zrobić tego aniołka, za jego stosunek do kobiet, za to, że nie wstydzi się uczuć, łez i mogłabym tak dalej i dalej i dalej.. :buja w oblokach:
Cytat:
No może tylko on ma dobrą pamięć, pamięta co mu z 5 miesięcy temu powiedziałam hahaha ale może rzeczywiście jest roztrzepany.
Też tak mam :D Ale bardziej pamiętam uczucia, zapachy, niż słowa.
Cytat:
No wiesz przynajmniej wiesz, że jak trzeba będzie Cię bronić hahaha
Ooo! I za to też go kocham, że powiedział, że jak trzeba bedzie to będzie stadem rycerzy na białych koniach <3 [taaak, jeanne się trochę upiła no i zadała mu niezręczne pytanie :hahaha: ]
Cytat:
No czemu, czemu ja o nim myślę zamiast się brać za lekcje :C
O, choćby to, że jest gotowy zrobić wszystko dla osób, które kocha, że ma dystans do siebie, chociaż z jego powodzeniem mógłby być casanową, że potrafi mnie pocieszyć, przemówić do rozumu, że jest taki kochany i opiekuńczy i wie zawsze, co powiedzieć. Że możemy śmiać przez cały wieczór, a następnego zastanawiać się nad sensem istnienia. Że jak mówi, że rozumie, to wiem, że naprawdę rozumie. Że wie czasem lepiej niż ja, co się ze mną dzieje. Że lubi kotyy <3 Że potrafi dać mi poczucie bezpieczeństwa samym tym, że jest [mój musk jest głupi, jeśli nie idziemy spać "razem" o jednym czasie, to mam koszmary -,- ], że ma bogatą wyobraźnię, że jest zÓy! Że potrafi ze mnie zrobić tego aniołka, za jego stosunek do kobiet, za to, że nie wstydzi się uczuć, łez i mogłabym tak dalej i dalej i dalej.. buja w obłokach
Mmm, aż się rozmarzyłam :) Naprawdę ;)
jeanne napisał:
Też tak mam Very Happy Ale bardziej pamiętam uczucia, zapachy, niż słowa.
Ja często też pamiętam, jeśli powiedziała mi to osoba na której mi zależy :D i uznałam to za ważne.
jeanne napisał:
stadem rycerzy na białych koniach <3 [taaak, jeanne się trochę upiła no i zadała mu niezręczne pytanie hahaha ]
Stadem rycerzy :twisted:
Cytat:
ja już olałam, szkoła to nie wszystko.
Ja myślę jak zwykle, z tego względu lubię spać, bo w łóżku jest ciepło i nie muszę myśleć <3
ale ostatnio nie jest to już takie przyjemne...
A ja nawet połowy nie opowiedziałam <3 I się szczerzę jak głupia wiec nie opowiem O.o
Cytat:
Ja często też pamiętam, jeśli powiedziała mi to osoba na której mi zależy Very Happy i uznałam to za ważne.
Mi słowa jakoś ulatują, uczucia zostają bardziej.
Cytat:
Stadem rycerzy Twisted Evil
W ogóle to on jest biedny. Ja na trzeźwo jestem trudna do przekonania do czegokolwiek, a co dopiero jak się czymś otumanię, a on biedny siedział, słuchał i przekonywał moją pijacką świadomość :hahaha:
Cytat:
Ja myślę jak zwykle, z tego względu lubię spać, bo w łóżku jest ciepło i nie muszę myśleć <3
ale ostatnio nie jest to już takie przyjemne...
Ja nie mogę leżeć w łóżku i myśleć... Kiedyś tak, teraz unikam w ogóle ciszy, wolnego czasu. Do łazienki biorę książkę nawet :O
A ja nawet połowy nie opowiedziałam <3 I się szczerzę jak głupia wiec nie opowiem O.o
Ja jak zaczęłam czytać to się uśmiechnęłam do laptopa :hahaha: Więc bynajmniej się nie dziwię.
Tak w ogóle to też ceni w nim dystans do siebie. Mój nie lubi kotów, to pamiętam :C
jeanne napisał:
W ogóle to on jest biedny. Ja na trzeźwo jestem trudna do przekonania do czegokolwiek, a co dopiero jak się czymś otumanię, a on biedny siedział, słuchał i przekonywał moją pijacką świadomość hahaha
Nie potrafię sobie za bardzo wyobrazić jak zachowujesz się otumaniona :hahaha:
jeanne napisał:
Ja nie mogę leżeć w łóżku i myśleć... Kiedyś tak, teraz unikam w ogóle ciszy, wolnego czasu. Do łazienki biorę książkę nawet :O
No właśnie o to mi chodziło z tym, że ostatnio nie. Bo coraz częściej łapię się na tym, że staram się zając czymkolwiek a cisza itd. mnie prawie przeraża
:hahaha: I tak jak rzadko pamiętam sny to ostatnio śnią mi się jakieś nieprzyjemne :C
Tak w ogóle to też ceni w nim dystans do siebie. Mój nie lubi kotów, to pamiętam :C
Mój lubi i zawsze w lodówce ma światełko i karmę dla kota. O. i ostatnio miał nawet marchewki :hahaha:
Cytat:
Nie potrafię sobie za bardzo wyobrazić jak zachowujesz się otumaniona hahaha
Chyba gdzieś tu nawet na forum dałam pokaz moich zdolności XD Pamiętam, że na weselu mnie tylko słownik t9 uratował, bo się nie dało mnie zrozumieć :hahaha:
Cytat:
No właśnie o to mi chodziło z tym, że ostatnio nie. Bo coraz częściej łapię się na tym, że staram się zając czymkolwiek a cisza itd. mnie prawie przeraża
hahaha I tak jak rzadko pamiętam sny to ostatnio śnią mi się jakieś nieprzyjemne :C
Ja non stop noszę słuchawki albo bluetootha i słucham, nawet podczas mycia zębów. W pokoju włączam rano wieże, w kuchni jeszcze TV, tak żeby nie było ani jednego miejsca, w którym by było cicho :sciana:
Ja pamiętam, teraz szczególnie... :(
Mój lubi i zawsze w lodówce ma światełko i karmę dla kota. O. i ostatnio miał nawet marchewki hahaha
Pamiętam ;) Mówiłaś, że wiosna pojechała na zakupy, bo właśnie to miała w lodówce :hahaha:
jeanne napisał:
Chyba gdzieś tu nawet na forum dałam pokaz moich zdolności XD Pamiętam, że na weselu mnie tylko słownik t9 uratował, bo się nie dało mnie zrozumieć hahaha
:hahaha:
jeanne napisał:
Ja non stop noszę słuchawki albo bluetootha i słucham, nawet podczas mycia zębów. W pokoju włączam rano wieże, w kuchni jeszcze TV, tak żeby nie było ani jednego miejsca, w którym by było cicho ściana
Ja właśnie telefon i słuchawki, wszędzie ze sobą wlokę ;)
jeanne napisał:
Ja pamiętam, teraz szczególnie... Sad
Ja nie pamiętam dobrze, pamiętam że jeden na pewno był z nim i był z gatunku tych, z których budzisz się że z przerażeniem :(
Witajcie :* znów się zrobiło cicho przed moim przyjściem... Jest tu kto? Ja jestem tak na dochodzenie, ale nie pójdę się przecież kąpać z laptopem -,-.
What the hell?! Nie zmieniłam godziny na forum, i dlatego mi się nie zgadza :sciana: głÓpol.
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Mówiłaś, że wiosna pojechała na zakupy, bo właśnie to miała w lodówce hahaha
Potem stwierdziłam, że w sumie nie musiał jechać, "mięso z warzywami" by mógł sobie zrobić :hahaha:
Cytat:
Ja właśnie telefon i słuchawki, wszędzie ze sobą wlokę Wink
W ogóle to w mojej klasie nikt nie widział jeszcze bluetootha i tak dzisiaj rano chodzę po klasie (nie umiem stać) no i gadam z bratem, krzywie się, strzelam miny, a telefon mam w ręce, jak wariatkę na mnie patrzyli :hahaha:
Cytat:
Ja nie pamiętam dobrze, pamiętam że jeden na pewno był z nim i był z gatunku tych, z których budzisz się że z przerażeniem Sad
:przytul: Ani razu nie miałam jeszcze dobrego snu z nim. Zawsze jakieś koszmary, po których siedziałam skulona do rana w łóżku :sciana:
Dodano 51 sekund temu:
Sevirr heelouu! :przytul:
Cytat:
Ja jestem tak na dochodzenie, ale nie pójdę się przecież kąpać z laptopem -,-.
Ja swoje sny często pamiętam i zapisuję. Koszmarów nie pamiętam. A dzisiaj mi się płetwy śniły, no i kupiłam je sobie po lekcjach w ramach prezentu urodzinowego od rodziców :]
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
W ogóle to w mojej klasie nikt nie widział jeszcze bluetootha i tak dzisiaj rano chodzę po klasie (nie umiem stać) no i gadam z bratem, krzywie się, strzelam miny, a telefon mam w ręce, jak wariatkę na mnie patrzyli hahaha
Bo Twoja klasa jest na bakier z techniką, sadząc po Twoich opowieściach o informatyce :hahaha:
jeanne napisał:
przytul Ani razu nie miałam jeszcze dobrego snu z nim
bo robię w łazience saunę jak się kąpię :wink: ale pewnie tak się skończy, że go wezmę ze sobą.
Dodano 2 minut temu:
konwalia7777 napisał:
Sevir napisał:
Koszmarów nie pamiętam
Szczęściara
Tak naprawdę, to takich typowych koszmarów, rozumianych jako sen po którym się boję nie mam, raczej nie. Śnią mi się tortury, na mnie, ale to mnie nie rusza. Już nie.
Dodano 2 minut temu:
Tak przy okazji, droga jaźnio: forumowe statystyki, "top posting users this month" miejsca 1-3
1 konwalia7777 158 postów 37%
2 jeanne 152 posty 36%
3 nimfka 24 posty 6%
Zdominowałyście forum :]
Dodano 15 minut temu:
Uciekam już, miłego wieczoru, do napisania jutro :* :papapa:
Bo Twoja klasa jest na bakier z techniką, sadząc po Twoich opowieściach o informatyce hahaha
Wstyd sie przyznać, ale ja zawaliłąm test z TI :(
Cytat:
Tak naprawdę, to takich typowych koszmarów, rozumianych jako sen po którym się boję nie mam, raczej nie. Śnią mi się tortury, na mnie, ale to mnie nie rusza. Już nie.
Ja z takich mam tylko jeden od dzieciństwa, ale reszta to kompletnie inne tematy :C
Uciekam już, miłego wieczoru, do napisania jutro :* papapa
Pa Sevir ;*
Cytat:
Te posty powinn być zsumowane! Mr. Green
Zdecydowanie :)
jeanne napisał:
Wstyd sie przyznać, ale ja zawaliłąm test z TI Sad
:przytul:
Nie przejmuj się, ja nie wiedziałam o istnieniu takiego klawiszu jak PRTSC, bo go nie używam i jak miałam wkleić zegar ten co jest w pasku narzędzi do Worda to zgłupiałam :hahaha:
Moja dzisiejsza wiosna zwiała bez słów pożegnania :hahaha:
Dodano 1 minut temu:
A ja zrobiłam dwa przykłady równań kwadratowych z parametrem ;)
Nie przejmuj się, ja nie wiedziałam o istnieniu takiego klawiszu jak PRTSC, bo go nie używam i jak miałam wkleić zegar ten co jest w pasku narzędzi do Worda to zgłupiałam hahaha
Moja dzisiejsza wiosna zwiała bez słów pożegnania hahaha
Ja wiedziałam, ale tak się zamyśliłam, że w koncu zgłupiałam w corelu, ja chc photoshopa :C
A moja nie przyszla... I zaczynam świrować.
Cytat:
A ja zrobiłam dwa przykłady równań kwadratowych z parametrem Wink