Jeanne da się zawstydzić no proszę hahaha Zdolny chłopak Very Happy
Bo ja się wkopałam i tyle. Bądz tu z nim szczera to potem wykorzysta to przeciwko Tobie :( :P
Cytat:
Biedny, nieprzyzwyczajony może do takich rozmów Wink
W tej klasie to za przeproszeniem tylko ja mam
Spojler:
jaja
Cytat:
Ja chcę zwolnienie z wf, powinni je wypisywać takim ofiarom losu jak ja hahaha
Zrób tak jak jeanne, panie doktorze, ale ja bym we wtorek wracała dopiero po 5 ze szkoły, a w środę po wf-ie bym musiała 6 godzin jeszcze siedzieć *kocie oczy* XD
Zrób tak jak jeanne, panie doktorze, ale ja bym we wtorek wracała dopiero po 5 ze szkoły, a w środę po wf-ie bym musiała 6 godzin jeszcze siedzieć *kocie oczy* XD
W sumie byłaby to prawie prawda ;)
jeanne napisał:
Bo ja się wkopałam i tyle. Bądz tu z nim szczera to potem wykorzysta to przeciwko Tobie Sad Razz
No widzisz nie dość, że sprowadza Cię niewinną na złą drogę to jeszcze wykorzystuję szczerość :D
jeanne napisał:
W tej klasie to za przeproszeniem tylko ja mam
:hahaha: Jak tak słucham o Twojej, to rzeczywiście :twisted:
U mnie całkowita! Najlepsze było potem:
- I za rok pewnie znowu Cię tu zobaczę...
J. - Ale przecież pan mówił, że mnie lubi widzieć :C
XD
Cytat:
No widzisz nie dość, że sprowadza Cię niewinną na złą drogę to jeszcze wykorzystuję szczerość Very Happy
I jeszcze mnie straszy ;/ Boli go brzuch, a zważywszy na to, że on co jak co, ale ma dużą wytrzymałość na ból i dał się wygonić znaczy, że go naprawdę musi boleć... Więc co robię? Siedzę i się tym dręcze snując czarne scenariusze :(
Cytat:
hahaha Jak tak słucham o Twojej, to rzeczywiście Twisted Evil
Bo ten Arek to niby taki groźny, słucha metalu, długie włosy, wyzywające koszulki, a jak przyjdzie, co do czego to nic :C
U mnie całkowita! Najlepsze było potem:
- I za rok pewnie znowu Cię tu zobaczę...
J. - Ale przecież pan mówił, że mnie lubi widzieć :C
XD
Ja mam dwa wf jutro, a potem siedzę w szkole 6 godzin. I jeden w piątek i siedzę po nim 7 :C
jeanne napisał:
Boli go brzuch, a zważywszy na to, że on co jak co, ale ma dużą wytrzymałość na ból i dał się wygonić znaczy, że go naprawdę musi boleć... Więc co robię? Siedzę i się tym dręcze snując czarne scenariusze Sad
:przytul: Mówiłam, że ja też mam często czarne scenariusze, ale na szczęście nie zawsze się sprawdzają ;) Więc nie dręcz się tak ma połówko jaźni ;*
Cytat:
a jak przyjdzie, co do czego to nic :C
Zabrzmiało to dwuznacznie :hahaha:
ale rozumiem o co chodzi :D
Ja mam dwa wf jutro, a potem siedzę w szkole 6 godzin. I jeden w piątek i siedzę po nim 7 :C
:przytul: Jeszcze lepiej miał dzisiaj mój kolega. Na 7 na fizykę, do 13 lekcje, potem 2 godziny wuefu i dwie godziny fakultetu :O
Cytat:
przytul Mówiłam, że ja też mam często czarne scenariusze, ale na szczęście nie zawsze się sprawdzają Wink Więc nie dręcz się tak ma połówko jaźni ;*
A ja mam i się boję z czego go to boli :( Chociaż, że się tyle poznał na mojej nadwrażliwości w tej kwestii, że sam z siebie obiecał, że pójdzie sprawdzić do lekarza z czego to ;/
Cytat:
Zabrzmiało to dwuznacznie hahaha
ale rozumiem o co chodzi Very Happy
A fee! W dodatku on jest okropny, bo się dowiedział, że mam łaskotki i mnie łaskotał :(
Jaźnio idziemy spać! Budzik nastawiony na 5:30, a ja się nie mogę rozstać z laptopem :hahaha:
Dobranoc ;*
Dzisiejszego dnia nie skomentuję. W najbliższym czasie szykują mi się 3 pały, z czego 2 nie poprawię. Hip hip hura, czy coś.
Szokowania ludzi ciąg dalszy:
Spojler:
Wymiana zdań z Arkiem, bo mnie nie chciał wypuścić. Powiedział, żebym go popchnęła, ja do niego, że ja nie popycham i jakoś przeszłam. Wracam do klasy Arek siedzi z kolegą, tak na mnie patrzy i pyta się, czy wiem, co jest na drugiej stronie drzwi obrotowych skoro nie popycham. Kolega zaczyna się śmiać, że ale mi dojechał. Na to, co jeanne?
- Ale mnie to nie obraża O.o Hej, mamy w końcu XXI w. obudźcie się, jesteście na pro-medzie, takie rzeczy powinny być dla was na porządku dziennym
*kopary w dół*
Po za punktem, że:
a) chce mi się płakać
b) chce mi się płakać
c) j.w. i spać
Nic ciekawego.
Hej ;) Właśnie ze szkoły wróciłam. Jestem zmęczona, dostałam 4 za dwutakt z prawej :D i 3+ z lewej. A koleżanka już cała przepanikowana, bo dwie 3 dostała, a chce mieć 5 z wf, a referatem można poprawiać tylko o ocenę wzwyż :hahaha:
jeanne napisał:
Po za punktem, że:
a) chce mi się płakać
b) chce mi się płakać
c) j.w. i spać
Nic ciekawego.
Też mi się chce spać :!:
Czemu płakać :przytul: ??
Dodano 3 minut temu:
Spojler:
jeanne napisał:
- Ale mnie to nie obraża O.o Hej, mamy w końcu XXI w. obudźcie się, jesteście na pro-medzie, takie rzeczy powinny być dla was na porządku dziennym
*kopary w dół*
:hahaha: Nie przywykli jeszcze do tego, że Ciebie się nie da zagiąć ;)
Na angielskim zmuszona byłam wmawiać, że podoba mi się zawód psychologa, bo jest interesujący i bo lubię ludzi :hahaha:
Na angielskim zmuszona byłam wmawiać, że podoba mi się zawód psychologa, bo jest interesujący i bo lubię ludzi hahaha
O.o Trzeba było mówić, że patologa :D
Cytat:
Też mi się chce spać Exclamation
Czemu płakać przytul zapytajnik
Bo miałam koszmarną noc, plus martwię się o tego idiotę, plus dręczą mnie te pały, plus reszta też się nie układa :(
Cytat:
dostałam 4 za dwutakt z prawej Very Happy i 3+ z lewej. A koleżanka już cała przepanikowana, bo dwie 3 dostała, a chce mieć 5 z wf, a referatem można poprawiać tylko o ocenę wzwyż hahaha
No właśnie nie :C bo trzeba było wybrać tam z 5 i były same prawie bezndziejne :hahaha:
jeanne napisał:
Bo miałam koszmarną noc, plus martwię się o tego idiotę, plus dręczą mnie te pały, plus reszta też się nie układa Sad
:przytul: :przytul: :przytul:
Kiedyś w końcu przyjdzie wiosna i będzie lepiej, a czerne scenariusze się nie sprawdzą, a zmartwienia okażą niepotrzebne.
Ja mam jak zwykle zimę i zero prawie kontaktu z nim :C
jeanne napisał:
Gratuluję ;* Referatem? :O
Dziękuję ;*
No jak Ci się nie podoba ocena, to piszesz do 2 tygodni referat( czytaj drukujesz) na wybrany przez niego temat i przepytuję Cię z jakiś szczegółów. Ja oczywiście nie jestem na tyle porypana i za bardzo leniwa żeby coś takiego robić :hahaha:
I znalazłam taką śliczną sukienkę, miłosć od pierwszego wejrzenia i nie mam pojęcia, gdzie mogłabym ją kupić :C
*zalewa się łzami*
Dodano 2 minut temu:
Cytat:
No właśnie nie :C bo trzeba było wybrać tam z 5 i były same prawie bezndziejne hahaha
Kiedyś chciałam zostać psychologiem, bo lubię robić psychoanalizy XD
Cytat:
Kiedyś w końcu przyjdzie wiosna i będzie lepiej, a czerne scenariusze się nie sprawdzą, a zmartwienia okażą niepotrzebne.
Ja mam jak zwykle zimę i zero prawie kontaktu z nim :C
Ja też prawie nie mam kontaktu, bo albo padamy oboje z nóg, albo ja mam zły humor i idę, albo on sie źle czuje... :( Mam nadzieję, że się nie sprawdzą, ale przez to nawet się skupić nie mogę...
:przytul:
Cytat:
Dziękuję ;*
No jak Ci się nie podoba ocena, to piszesz do 2 tygodni referat( czytaj drukujesz) na wybrany przez niego temat i przepytuję Cię z jakiś szczegółów. Ja oczywiście nie jestem na tyle porypana i za bardzo leniwa żeby coś takiego robić hahaha