Ja jeszcze z niemieckiego, że dziewczyna jest rodzaju nijakiego chyba! Ale nie wiem, bo ja z niemieckiego wiem tyle co nic ^^
Ja umiem policzyć do trzech, nic więcej po niemiecku ;)
Cytat:
Uświadom ją Twisted Evil
Z najwyższą chęcią :twisted:
Cytat:
Nie wiesz, jakie? Twisted Evil
Jest dużo zÓych rzeczy, które mogłaś czytać na polskim :D więc nie wiem
jeanne napisał:
Nie umiem nic na jutro, bo wolałam leżeć w łóżku i patrzeć w sufit ściana
Podczas oglądania serialu dokończyłam przemówienie, ale ciekawa jestem kto je wygłosi, bo nie umiem go na pamięć :C
Poza tym oczywiście nic nie zrobiłam tylko myślałam jak zwykle
:sciana:
Ja umiem policzyć do trzech, nic więcej po niemiecku Wink
Ja nawet do 3, a na koniec roku miałam prawie 6 :hahaha:
Cytat:
Z najwyższą chęcią Twisted Evil
Co jej zrobisz? :twisted:
Cytat:
Jest dużo zÓych rzeczy, które mogłaś czytać na polskim Very Happy więc nie wiem
Spojler:
No wiesz, ja też mam swoje potrzeby, które on czasami na odległość stara się zaspokoić w baaaaaaaardzo podniecający sposób :twisted:
Cytat:
Podczas oglądania serialu dokończyłam przemówienie, ale ciekawa jestem kto je wygłosi, bo nie umiem go na pamięć :C
Poza tym oczywiście nic nie zrobiłam tylko myślałam jak zwykle
ściana
Widzisz! To wszystko przez Ciebie! Trzeba było się uczyć to bym i ja się nauczyła :(
Tylko nie bądź dla niej zbyt bezpośrednia Twisted Evil
Czemu nie byłoby zabawnie :hahaha:
Ja mam dziś zÓe myśli :hahaha:
jeanne napisał:
No, bo tobie zabrakło motywacji, więc na mnie to nie przeszło ;C
Ja miałam motywację, żeby się nie zbłaźnić wygłaszając to przemówienie, bo chodzę z pewną osobą do klasy. Powiedziałabym, że będzie słuchać, ale kto tam słucha na polskim, mimo to stresujące. Jestem gÓpia :sciana:
Spojler:
Ta chorobliwie ambitny, mordujący na prawo i lewo, na koniec popadający nieomalże w obłęd. Cnotliwość do tego idealnie pasuję.
jeanne napisał:
a ja pamiętam tylko to
No tak miałaś ciekawsze i bardziej emocjonujące rzeczy do robienia :twisted:
No tak miałaś ciekawsze i bardziej emocjonujące rzeczy do robienia Twisted Evil
Nawet nie wiesz, jak bardzo emocjonujące może być rozbudzanie swojej wyobraźni :twisted:
Cytat:
Czemu nie byłoby zabawnie hahaha
Ja mam dziś zÓe myśli hahaha
Dla nas na pewno byłoby zabawne, ale dla niej? :hahaha:
Cytat:
Ja miałam motywację, żeby się nie zbłaźnić wygłaszając to przemówienie, bo chodzę z pewną osobą do klasy. Powiedziałabym, że będzie słuchać, ale kto tam słucha na polskim, mimo to stresujące. Jestem gÓpia ściana
Oj tam, możesz w razie czego zrobić szoł, żeby Cię bardziej zauważył :hahaha:
Jak ja poszłam do odpowiedzi z polskiego to się ludzie z moich kręgów zaczęli śmiać i do tej pory nie wiem dlaczego :C
A on też ma bujną, więc efekt podwójny Twisted Evil
Wybuchowa mieszanka :twisted:
Cytat:
Padłaby ci tam na zawał i tyle dobrego hahaha
No i kto by ze mną wtedy chciał pójść na lody :hahaha:
jeanne napisał:
U nas jest taki chłopak, który z odpowiedzi robi taką komedię, że nawet nauczyciele się śmieja Very Happy
A u niego najlepsze jest to, że przy tych odpowiedziach improwizuję i w ogóle i ja go znam i to widać trochę, poza tym sam się przyznaje " że jedzie na farta". Tymczasem za odpowiedź z polskiego dostał 4, a za to, że mieliśmy mówić o filozofie to 6. Co ja akurat mile wspominam, bo w entuzjazmie został nieomalże uduszona :hahaha: Ale to było jeszcze na początku prawie roku :C
Dodano 1 godzin 4 minut temu:
O.o mamy jutro na wf zdawać dwutakt, chociaż w moim wykonaniu to dwutaktu nie przypomina :hahaha:
W ogóle to on jest jedyny, który potrafi mnie zawstydzić! :twisted:
Właśnie! Zapomniałam o rozmowie z Arkiem rano, jak byłam w klasie tylko ja i on :D Czyli dlaczego nikt nie chce rozmawiać z jeanne, bo sie nie da jej zagiąć:
Spojler:
- O k**wa!
J. - Gdzie :O
*pokazuje palcem na jeanne*
J. - Skąd wiedziałeś?! :O
Cytat:
No i kto by ze mną wtedy chciał pójść na lody hahaha
Ja! Zawsze! :twisted:
Cytat:
A u niego najlepsze jest to, że przy tych odpowiedziach improwizuję i w ogóle i ja go znam i to widać trochę, poza tym sam się przyznaje " że jedzie na farta". Tymczasem za odpowiedź z polskiego dostał 4, a za to, że mieliśmy mówić o filozofie to 6. Co ja akurat mile wspominam, bo w entuzjazmie został nieomalże uduszona hahaha Ale to było jeszcze na początku prawie roku :C
U mnie była taka dziewczyna w gim, nic się nie uczyła, ani ani, a z odpowiedzi zawsze jej się udało wybrnąć genialnie :D
A ja tu się głupia przygotowuje i w ogóle :C
Cytat:
O.o mamy jutro na wf zdawać dwutakt, chociaż w moim wykonaniu to dwutaktu nie przypomina hahaha