Konwalia czarną, mroczną, z Housem! W końcu mi komunikator pasuje do pulpitu i paska <3
I jakie fajnie?! Chciałabyś, żeby przed wyjsciem z domu czekało na ciebie takie COŚ:
a przed wejściem do samochodu takie:
Mam cały samochód w kocich łapach ^^
Nimfka ja tego nie ukrywam :twisted: O! Np. dzisiaj.
Spojler:
Coś tam gadamy o biologii, ja, że nie widzi mi się ten rozwój zarodkowy i chyba sobie zajdę w ciążę, żeby lepiej to zrozumieć, tylko problem, bo nie jestem wiatropylna. Konrad tak na mnie patrzy, patrzy i że stwierdził on swoich plemników nie daje na prawo i lewo. No to go ładnie uświadomiłam, że oczywiscie, że nie i że doskonale sobie zdaję sprawę z tego, że do jego plemników ma prawo tylko Adrią :D
Ja też chciałbym mieć kota, ale póki co to jest niemożliwe :(
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 21:13, 22 Mar 2011
Lupus z tym czarnym z rudymi prześwitami, w tej takiej dziwnej pozie ;) To jest moje kocisko, wie nawet kiedy przyjeżdżam ze szkoły :hahaha:
Cytat:
Czarną i mroczną powiadasz Twisted Evil
Bardzo, ale to bardzo smutną! :(
Spojler:
Potem przyszedł inny jeszcze kolega i się zaczęłam zastanawiać, czy ich plemniki mają GPS, bo jak im czasem wyjdzie trójkącik (gdy Adrią źle zrobi harmonogram), to jak się odnajdują. No i Gośka od razu strzeliła, że mają pewnie latające plemniki [koleżanka zaznaczyła na którymś sprawdzianie latającą plemnie :hahaha: ]. Nienawidzą mnie :mrgreen:
Dodano 36 sekund temu:
Cytat:
Ja też chciałbym mieć kota, ale póki co to jest niemożliwe Sad
ale ja często jestem w rozjazdach, dlatego nie mogę mieć kota ;)
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 21:17, 22 Mar 2011
Bez trudu domyśliłam się, że nie radosną i optymistyczną ...
Spojler:
jeanne napisał:
koleżanka zaznaczyła na którymś sprawdzianie latającą plemnie
Zdolna jest ;)
jeanne napisał:
Nienawidzą mnie Mr. Green
No ja myślę, że uwielbiają, szczególnie Adria :twisted:
Hej ToAr :)
Dodano 2 minut temu:
Cytat:
Idę do łazienki, pogadać z pralką o wpływie rzek na rzeźbę krajobrazu!
Sztuki jakie ja dziś musiałam wyczyniać, żeby się umyć przechodzą wszelkie pojęcie. Takich numerów nie musiałam nawet robić w wakacje na wsi, gdzie nie było ciepłej wody :hahaha:
Witajcie :* ;) właśnie się dowiedziałam że byłam gdzieś, gdzie wg mnie mnie nie było, i ogólnie to skomplikowane. A jutro nie idę do szkoły. O. I w czwartek też nie.
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Co u Ciebie, konwalia? Właśnie przeglądam Twoją rozmowę z jeanne o relacjach damsko-męskich, ale za dużo tego żeby czytać, bo mam niewiele czasu :roll: ;)
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
łaśnie przeglądam Twoją rozmowę z jeanne o relacjach damsko-męskich, ale za dużo tego żeby czytać, bo mam niewiele czasu
Słusznie lepiej nie czytaj, bo zwariujesz :twisted: Dobrze radzę, my źle wpływamy na psychikę :twisted:
Cytat:
Co u Ciebie, konwalia?
Drugi dzień jestem bez ciepłej wody, bo zepsuł się bojler :( i nie mogę tego przeboleć. Tak poza normalnie i może się choć trochę wyśpię, bo jutro po raz pierwszy od początku roku nie mam matematyki. A co u Ciebie :?:
Moja psychika i bez tego odbiega od ogólnie przyjętych norm :twisted: .
Bez ciepłej wody? Brrr :glaszcze: biedna jesteś...
A co u mnie? Tak jak nimfka narzekała, w ramach pewnego rodzaju odwetu za to, ile razy ona mnie zostawia samą :evil: , nie idę do szkoły jutro. Mam wolne w ramach "przygotowania do konkursu". I tak właściwie, to nic ciekawego się nie dzieje.
Konwalia nasza rozmowa to najgorętszy temat miesiąca ;]
Z nauki wyszło tyle, że akutalnie nie wiem, gdzie znaleźć sobie miejsce... Szumi mi w głowie, ustać na nogach się nie da, moje biedne ciśnienie :( Fizykę odpuszczam na pewno, ale z geografii bedzie pytać, a raczej zrobi pytanie w formie kartkówki, kurcze no :(
Dodano 2 minut temu:
Cytat:
nawet robić w wakacje na wsi, gdzie nie było ciepłej wody hahaha
Ma wieś jest już szeroko rozwinięta, nawet galerię mi budują na przeciwko domu i przez to, jak jeszcze myślałam, że pojadę na wycieczkę, a oni poddali pomysł głuszy, to zastrzegłam, że obowiązkowo musi być ciepła woda XD