który zwalnia z lekcji i prosi nauczycieli, żeby pozwolili ci pisać klasówki w trzecim terminie...
Jestem zbyt leniwa żeby w takich terminach pisać. ^^
Ja też :hahaha:
Dodano 2 minut temu:
Rozmontowano mi bojler, był już tak zepsuty. Ciekawe kiedy będę miała nowy ;/
Danielku, jak chwilowo specjalizuję się w tłumaczeniach z łaciny średniowiecznej, ale myślę, że na tym Ci specjalnie nie zależy...
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Wto 20:00, 22 Mar 2011
Hej ponownie :*
Powinnam się uczyć geografii, chemii, wos'u, pisać rozprawkę na francuski na jutro i bóg wie co jeszcze :roll:
A ja chcę weekend i spać!!!
Do tego Sevir od jutra do końca tyg nie będzie w szkole i co ja będę sama robić :(
Wto 20:28, 22 Mar 2011
przytul Nie mów, mnie już wszyscy w szkole zarażają i zaczyna mnie drapać w gardle. Mi fizyka. Ile Ty już biedna chorujesz ;*
Po weekendzie miałam wzorowe 35,8 :hahaha: muszę pójść się umyyyć, zapakować, nauczyć się geografii i wtedy wezmę się za tą fizykę, mając nadzieję, że mi się jutro upiecze...
Cytat:
Fajny pomysł Twisted Evil
Bardzo! Będę z kotem leżeć na podłodze w łazience, jak się obrażę na łóżko, o!
Cytat:
Aż tak Twisted Evil
Nimfka może ci poopowiadać, jaką mam bujną wyobraźnię :twisted:
Danielek
Spojler:
13 była rok w więzieniu, House nie wie dlaczego, ona każe mu odpuścić, narrator mówi, że to zostanie z nią do końca życia
Potwierdzam, Jeanne ma bardzo bujną wyobraźnie i jest zÓem wcielonym, choć skrzętnie to ukrywa ostatnimi czasy :twisted: :twisted:
Wto 20:49, 22 Mar 2011