Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 335, 336, 337 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja w Opolu. Pytam, bo wiem, że ktoś studiuje na UO i Twój nick skojarzył mi się z tą osobą, ale rzeczywiście to jednak nie Ty :P

PostWysłany: Pią 20:45, 21 Sty 2011
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Wyganiają mnie już z komputera, więc uciekam. <Miłego wieczoru wszystkim! Juniuś powodzenia, Tobie i sobie tego życzę:) Będę TU jutro:) Buźki xoxo:)

Dodano 1 minut temu:

Juniuś Nie, nie ja:) Też mi się przypomina taka jedna osoba, tylko teraz nie jestem w sobie stanie przypomnieć nicku... . Zmykam. DOBRANOC:)

PostWysłany: Pią 20:46, 21 Sty 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 7
Ostrzeżeń: 1

Powrót do góry

Juniuś napisał:
kretowa, *rzuca się na nią* sto lat Cię nie widziałam, co słychać?

*ściska* ja Ciebie też :) u mnie ... liceum xD
Szczerze mówiąc, miałam problem żeby się tu odnaleźć :oops:
Jak to w każdy piątek, chciałam obejrzeć House'a, ale Internet odmówił posłuszeństwa, cały czas się zacinał ;/

PostWysłany: Pią 20:59, 21 Sty 2011
kretowa
Gastrolog
Gastrolog

Pochwał: 3

Powrót do góry

Owszem, przykrzy mi się za forum. Jednak nie z powodu ludzi, gdyż znakomita większość z nich odeszła, lub zniknęła bezpamiętnie pod stosem ksiąg do wykucia. Żal mi forum, na które mogłem wejść i swobodnie się wypowiedzieć. Z którym łączy mnie coś znacznie więcej niż, głupie ploty. Znakomita część z Was i tak nie jest w stanie zrozumieć, o czym mówię, więc przejdę do sedna.
Forum się zmieniło. Jak wszystko w życiu. Jednak nie zmieniło się na lepsze, bardziej prosperujące miejsce, gdzie nie trzeba obawiać się własnego zdania i opinii. Zmieniło się w reżim Wzajemnego Koła Adoracji i Hipokryzji, tudzież Administracji. W regulaminie co rusz pojawiają się nowe punkty, coraz to bardziej ograniczające swobodę użytkowników. Z resztą pal sześć regulamin. Zniknęła bezpowrotnie luźna i przyjemna atmosfera, która tak ceniłem.
Jak już wspomniałem jedyne co mnie teraz łączy z forum to sentyment i wspaniała kobieta która tutaj poznałem. I za to jestem Wam wdzięczny. Tylko za to.

Mam dziwne wrażenie, że post ten i tak w "niewyjaśnionych" okolicznościach zniknie, jednak liczę na odrobinę wstrzemięźliwości co do cenzury.

Autor postu otrzymał ostrzeżenie.

PostWysłany: Pią 21:01, 21 Sty 2011
ash-x
Student medycyny
Student medycyny

Użytkownik zbanowany

Powrót do góry

ash-x napisał:
Owszem, przykrzy mi się za forum. Jednak nie z powodu ludzi, gdyż znakomita większość z nich odeszła, lub zniknęła bezpamiętnie pod stosem ksiąg do wykucia. Żal mi forum, na które mogłem wejść i swobodnie się wypowiedzieć. Z którym łączy mnie coś znacznie więcej niż, głupie ploty. Znakomita część z Was i tak nie jest w stanie zrozumieć, o czym mówię, więc przejdę do sedna.
Forum się zmieniło. Jak wszystko w życiu. Jednak nie zmieniło się na lepsze, bardziej prosperujące miejsce, gdzie nie trzeba obawiać się własnego zdania i opinii. Zmieniło się w reżim Wzajemnego Koła Adoracji i Hipokryzji, tudzież Administracji. W regulaminie co rusz pojawiają się nowe punkty, coraz to bardziej ograniczające swobodę użytkowników. Z resztą pal sześć regulamin. Zniknęła bezpowrotnie luźna i przyjemna atmosfera, która tak ceniłem.
Jak już wspomniałem jedyne co mnie teraz łączy z forum to sentyment i wspaniała kobieta która tutaj poznałem. I za to jestem Wam wdzięczny. Tylko za to.

Mogę się pod tym podpisać obiema rękami.

my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o

- In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled.

PostWysłany: Pią 21:25, 21 Sty 2011
sinaj
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 35

Miasto: Legnica/Radom
Powrót do góry

Gregory House a ja mam dość banowania Twoich kont, które tak namiętnie zakładasz. Zamiast zaakceptować karę jaka została wymierzona, to z premedytacją ją omijałeś. Hipokrytą to jesteś Ty i nie potrafiłeś zaakceptować kary, na jaką zasłużyłeś poprzez plagiat napisów i uporczywe się tego wypieranie, za pisanie z dwóch kont jednocześnie i podszywanie się pod kogoś innego, obrażanie innych użytkowników i samouwielbienie.

Najgorsze jest to, że tak jak wypierałeś się, że nie popełniłeś plagiatu, tak samo trwasz w przekonaniu, że nie zrobiłeś nic złego. O ile kiedyś brałem pod uwagę zdjęcie kary, to teraz możesz o tym zapomnieć.

Piszę w swoim imieniu, a nie koła wzajemnej adoracji i hipokryzji.

PostWysłany: Pią 22:30, 21 Sty 2011
ToAr
(prze)Biegły Rewident
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63

Powrót do góry

Te powroty Grega robią się upierdliwe jak pryszcz w miejscu gdzie plecy swą szanowną nazwę kończą :roll:
Ja nie boję się mieć swojego zdania i mam zamiar je wypowiadać, ale w granicach dobrego smaku i przy zachowaniu kultury wypowiedzi... i póki co nikt mi jeszcze za podskakiwanie nie urwał głowy

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)

PostWysłany: Pią 22:40, 21 Sty 2011
Mirela
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

Mirela uważaj, bo zaraz zostaniesz hipokrytką za to, że go obraziłaś albo zostanie nam (czyt. Administracji) przeciągnięcie Cię na mroczną stronę i zbałamucenie, zrobienie prania mózgu itp. itd.

PostWysłany: Pią 22:42, 21 Sty 2011
ToAr
(prze)Biegły Rewident
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63

Powrót do góry

ToAr mi się chyba nie da prania mózgu zrobić więc czuję się bezpieczna:D Jakoś jego opinią na mój temat się nie przejmuję.

i ojej już chyba zostałam zbałamucona skoro dałam się modem zrobić ;)

PostWysłany: Pią 22:45, 21 Sty 2011
Mirela
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

ToAr,to teraz pozostało nam czekać,na kolejny powrót GH jak i sinaj

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Pią 22:48, 21 Sty 2011
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

Będzie wielki come back jak Leosia diCaprio w Incepcji: "on jednak przeżył titanica!"

PostWysłany: Pią 22:49, 21 Sty 2011
Mirela
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Hej ponownie wróciłam ;) To ciekawe mimo, że nie znam tej osoby to tak się domyśliłam po wypowiedzi, że to on :D Chyba bardzo chce zrobić zamieszanie, ostatnio o wystrój forum, teraz atmosferę, czego to ludzie nie wymyślą :) Hej Mirela, Marguerite, ToAr :)

PostWysłany: Pią 22:58, 21 Sty 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

ToAr napisał:
Mirela uważaj, bo zaraz zostaniesz hipokrytką za to, że go obraziłaś albo zostanie nam (czyt. Administracji) przeciągnięcie Cię na mroczną stronę i zbałamucenie, zrobienie prania mózgu itp. itd.

Czy hipokrytą zostaje się automatycznie będąc Modem lub Adminem? :lol:

PostWysłany: Pią 22:59, 21 Sty 2011
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

Arroch napisał:
ToAr napisał:

Czy hipokrytą zostaje się automatycznie będąc Modem lub Adminem? :lol:

W myśl tego co dziś przeczytałam ? Stwierdzam,że tak

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Pią 23:02, 21 Sty 2011
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

Arroch może to jakiś wirus to powoduje a on się przenosi drogą moderatorsko-administratorską

PostWysłany: Pią 23:03, 21 Sty 2011
Mirela
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 335, 336, 337 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny
Strona 336 z 649

Skocz do: