|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 335, 336, 337 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Ja w Opolu. Pytam, bo wiem, że ktoś studiuje na UO i Twój nick skojarzył mi się z tą osobą, ale rzeczywiście to jednak nie Ty :P
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Pią 20:45, 21 Sty 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Wyganiają mnie już z komputera, więc uciekam. <Miłego wieczoru wszystkim! Juniuś powodzenia, Tobie i sobie tego życzę:) Będę TU jutro:) Buźki xoxo:)
Dodano 1 minut temu:
Juniuś Nie, nie ja:) Też mi się przypomina taka jedna osoba, tylko teraz nie jestem w sobie stanie przypomnieć nicku... . Zmykam. DOBRANOC:)
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Pią 20:46, 21 Sty 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | kretowa, *rzuca się na nią* sto lat Cię nie widziałam, co słychać? |
*ściska* ja Ciebie też :) u mnie ... liceum xD
Szczerze mówiąc, miałam problem żeby się tu odnaleźć :oops:
Jak to w każdy piątek, chciałam obejrzeć House'a, ale Internet odmówił posłuszeństwa, cały czas się zacinał ;/
|
|
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa
Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D
Wysłany:
Pią 20:59, 21 Sty 2011 |
|
kretowa
Gastrolog

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Owszem, przykrzy mi się za forum. Jednak nie z powodu ludzi, gdyż znakomita większość z nich odeszła, lub zniknęła bezpamiętnie pod stosem ksiąg do wykucia. Żal mi forum, na które mogłem wejść i swobodnie się wypowiedzieć. Z którym łączy mnie coś znacznie więcej niż, głupie ploty. Znakomita część z Was i tak nie jest w stanie zrozumieć, o czym mówię, więc przejdę do sedna.
Forum się zmieniło. Jak wszystko w życiu. Jednak nie zmieniło się na lepsze, bardziej prosperujące miejsce, gdzie nie trzeba obawiać się własnego zdania i opinii. Zmieniło się w reżim Wzajemnego Koła Adoracji i Hipokryzji, tudzież Administracji. W regulaminie co rusz pojawiają się nowe punkty, coraz to bardziej ograniczające swobodę użytkowników. Z resztą pal sześć regulamin. Zniknęła bezpowrotnie luźna i przyjemna atmosfera, która tak ceniłem.
Jak już wspomniałem jedyne co mnie teraz łączy z forum to sentyment i wspaniała kobieta która tutaj poznałem. I za to jestem Wam wdzięczny. Tylko za to.
Mam dziwne wrażenie, że post ten i tak w "niewyjaśnionych" okolicznościach zniknie, jednak liczę na odrobinę wstrzemięźliwości co do cenzury.
|
Autor postu otrzymał ostrzeżenie.
|
_________________ -Rodzice będą chcieli dowodów.
-I co mam niby zrobić? Uciąć im palce?! Nawet nie wiem gdzie są teraz pochowani.
Wysłany:
Pią 21:01, 21 Sty 2011 |
|
ash-x
Student medycyny

Użytkownik zbanowany Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ash-x napisał: | Owszem, przykrzy mi się za forum. Jednak nie z powodu ludzi, gdyż znakomita większość z nich odeszła, lub zniknęła bezpamiętnie pod stosem ksiąg do wykucia. Żal mi forum, na które mogłem wejść i swobodnie się wypowiedzieć. Z którym łączy mnie coś znacznie więcej niż, głupie ploty. Znakomita część z Was i tak nie jest w stanie zrozumieć, o czym mówię, więc przejdę do sedna.
Forum się zmieniło. Jak wszystko w życiu. Jednak nie zmieniło się na lepsze, bardziej prosperujące miejsce, gdzie nie trzeba obawiać się własnego zdania i opinii. Zmieniło się w reżim Wzajemnego Koła Adoracji i Hipokryzji, tudzież Administracji. W regulaminie co rusz pojawiają się nowe punkty, coraz to bardziej ograniczające swobodę użytkowników. Z resztą pal sześć regulamin. Zniknęła bezpowrotnie luźna i przyjemna atmosfera, która tak ceniłem.
Jak już wspomniałem jedyne co mnie teraz łączy z forum to sentyment i wspaniała kobieta która tutaj poznałem. I za to jestem Wam wdzięczny. Tylko za to. |
Mogę się pod tym podpisać obiema rękami.
|
|
_________________ Mój Kochany małż Greg :*
my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o
- In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled.
Wysłany:
Pią 21:25, 21 Sty 2011 |
|
sinaj
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 35 Ostrzeżeń: 1
Miasto: Legnica/Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gregory House a ja mam dość banowania Twoich kont, które tak namiętnie zakładasz. Zamiast zaakceptować karę jaka została wymierzona, to z premedytacją ją omijałeś. Hipokrytą to jesteś Ty i nie potrafiłeś zaakceptować kary, na jaką zasłużyłeś poprzez plagiat napisów i uporczywe się tego wypieranie, za pisanie z dwóch kont jednocześnie i podszywanie się pod kogoś innego, obrażanie innych użytkowników i samouwielbienie.
Najgorsze jest to, że tak jak wypierałeś się, że nie popełniłeś plagiatu, tak samo trwasz w przekonaniu, że nie zrobiłeś nic złego. O ile kiedyś brałem pod uwagę zdjęcie kary, to teraz możesz o tym zapomnieć.
Piszę w swoim imieniu, a nie koła wzajemnej adoracji i hipokryzji.
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Pią 22:30, 21 Sty 2011 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Te powroty Grega robią się upierdliwe jak pryszcz w miejscu gdzie plecy swą szanowną nazwę kończą :roll:
Ja nie boję się mieć swojego zdania i mam zamiar je wypowiadać, ale w granicach dobrego smaku i przy zachowaniu kultury wypowiedzi... i póki co nikt mi jeszcze za podskakiwanie nie urwał głowy
|
|
_________________ ✘✘✘
Nobody breaks my heart...
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)
Wysłany:
Pią 22:40, 21 Sty 2011 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mirela uważaj, bo zaraz zostaniesz hipokrytką za to, że go obraziłaś albo zostanie nam (czyt. Administracji) przeciągnięcie Cię na mroczną stronę i zbałamucenie, zrobienie prania mózgu itp. itd.
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
Pią 22:42, 21 Sty 2011 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ToAr mi się chyba nie da prania mózgu zrobić więc czuję się bezpieczna:D Jakoś jego opinią na mój temat się nie przejmuję.
i ojej już chyba zostałam zbałamucona skoro dałam się modem zrobić ;)
|
|
_________________ ✘✘✘
Wysłany:
Pią 22:45, 21 Sty 2011 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ToAr,to teraz pozostało nam czekać,na kolejny powrót GH jak i sinaj
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Pią 22:48, 21 Sty 2011 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Będzie wielki come back jak Leosia diCaprio w Incepcji: "on jednak przeżył titanica!"
|
|
_________________ ✘✘✘
Wysłany:
Pią 22:49, 21 Sty 2011 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej ponownie wróciłam ;) To ciekawe mimo, że nie znam tej osoby to tak się domyśliłam po wypowiedzi, że to on :D Chyba bardzo chce zrobić zamieszanie, ostatnio o wystrój forum, teraz atmosferę, czego to ludzie nie wymyślą :) Hej Mirela, Marguerite, ToAr :)
|
|
Pią 22:58, 21 Sty 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ToAr napisał: | Mirela uważaj, bo zaraz zostaniesz hipokrytką za to, że go obraziłaś albo zostanie nam (czyt. Administracji) przeciągnięcie Cię na mroczną stronę i zbałamucenie, zrobienie prania mózgu itp. itd. |
Czy hipokrytą zostaje się automatycznie będąc Modem lub Adminem? :lol:
|
|
Wysłany:
Pią 22:59, 21 Sty 2011 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch napisał: | ToAr napisał: | Mirela uważaj, bo zaraz zostaniesz hipokrytką za to, że go obraziłaś albo zostanie nam (czyt. Administracji) przeciągnięcie Cię na mroczną stronę i zbałamucenie, zrobienie prania mózgu itp. itd. |
Czy hipokrytą zostaje się automatycznie będąc Modem lub Adminem? :lol: |
W myśl tego co dziś przeczytałam ? Stwierdzam,że tak
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Pią 23:02, 21 Sty 2011 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch może to jakiś wirus to powoduje a on się przenosi drogą moderatorsko-administratorską
|
|
_________________ ✘✘✘
Wysłany:
Pią 23:03, 21 Sty 2011 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 335, 336, 337 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 336 z 649 |
|