|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 73, 74, 75 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cześć! Sporo postów mam do tyłu ale nie mam czasu i humoru na nadrabianie. Brat miał wstrząs mózgu i wylądował w szpitalu. Z mamą ma tam być przez 48 godzin.. Co powoduję że się strasznie tą cała sytuacją stresuję i nie mogę skupić się na nauce. A przez 3 godziny robię jakieś durne notatki na historie sztuki. Gorzej już chyba być nie może.. :(
|
|
Wysłany:
Wto 20:20, 21 Wrz 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
ann witaj :)
kochana, nie martw się o brata, wszystko będzie ok,moja siostra też raz miała wstrząs mózgu i siedziała w szpitalu, ale właściwie oprócz tego, że się najedliśmy strachu to wszystko była ok...
no, może oprócz tego, że ogląda jakieś straszliwe mangi i serial o seryjnym mordercy ;)
|
|
Wysłany:
Wto 20:34, 21 Wrz 2010 |
|
kremówka
Chirurg ogólny

Pochwał: 11
Miasto: Kraków
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite napisał: | sajmon no,no rozumiem,że będziesz pracował w tych elektrowniach,których nie ma xD |
Marg jeszcze nie wiem czy będe pracował w elektrowni, może na początku, zaraz po studiach pójde np. do Instytutu w Świerku lub Państwowej Agencji Atomistyki, jeśli do elektrowni to najpierw gdzieś za granicę, najchętniej do Olkiluoto w Finlandii a później do naszej pierwszej jądrówki, która ma powstać w 2022, ale może sie jednak uda wszystko zrobić do 2020. W planach są dwie duże elektrownie i na 90% będzie to technologia francuska (reaktory typu EPR). Budową i eksploatacją tych jądrówek ma się zająć konsorcjum, które ma stworzyć nasza polska firma PGE z zagranicznymi partnerami, prawdopodobnie z francuskim EDF-em i Arevą. To już jest prawie pewne, że u nas wybudują takie elektrownie, bo chyba wszystkie opcje polityczne to popierają. Ludzie sie tego boją, ale to wynika głównie z niewiedzy. Np. mało osób wie, że my już od kilkudziesięciu lat mamy mały reaktor w Świerku pod Warszawą, a jego odpady radioaktywne składowane są w Różanie, około 90 km od Warszawy.
|
|
Wysłany:
Sro 0:04, 22 Wrz 2010 |
|
sajmon
Stażysta

Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Od rana obejrzałam Pulp Fiction i biorę sie za Shreka. Aaale nudy. Najchętniej bym poszła do szkoły,ale się boję,bo tam koleżaneczki moje są :roll:
|
|
Sro 10:12, 22 Wrz 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam :D
Wróciłam ze szkoły. Godzina mocnych wrażeń (czytaj: angielski) była warta czekania, emocje na wosie + super gadka sexy pana od przedsiębiorczości :hahaha:
|
|
Sro 13:39, 22 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
W sumie to LO jest fajne. Dzisiaj na 3 lekcję, i wyszliśmy wcześniej. Jutro na 3 lekcje, i jeszcze 2 grupa nie ma TI. W piątek wprawdzie na "tylko"drugą lekcję, ale nie ma w środku jeszcze fizyki. Ahh.. Uczniowie mają lepszą frekwencję niż nauczyciele.
Tak w ogóle hej. Humor mam coś podły, chociaż niby wszystko jest ok, cała ja.
|
|
Sro 14:02, 22 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, hej :D Nie miałam dzisiaj wok-u, trwają przygotowania do szkolnego jubileuszu :D Na początku roku nie było u mnie trzech-czterech nauczycieli dziennie, teraz jak na złość wszyscy są :mrgreen:
|
|
Sro 14:10, 22 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Żaneta u mnie też w piątek woku nie ma, bo jada na jakieś warsztaty ^^ W Kopcu przygotowują coś na 110 lecie, czy coś w tym stylu, wiem na pewno, że będzie film. A u mnie odwrotnie, musieli się przecież pokazać, teraz wychodzą sobie w środku lekcji i mają nas gdzieś :P
|
|
Sro 14:13, 22 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, moja szkoła jest "młoda" :mrgreen: Gościu od przedsiębiorczości o hotelu na Ukrainie: "Pani *** (nazwisko Królowej) była ze mną w tym hotelu - zapytajcie, jak jej było!" :hahaha: Nasza klasa jest taka, a nie inna, więc wszyscy w śmiech :lol:
|
|
Sro 14:18, 22 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witajcie!w sumie też bym chętnie przystopowała i pooglądała filmy... :mrgreen: ale w moim przypadku 1 dzień nieobecności oznacza średnio 4 strony zeszytu z 7 przedmiotów+2,3 kartkówki do napisania tak jak jutro:test z fizyki i kartkówka z geografii... :shock: no cóż.Dzisiaj z powodu mojej kalsy zabronili nam wychodzić na podwórko(takie cyrki-warzywne) :hahaha: w sumie to się nie dziwię ale na jedno to dobrze bo strasznie marzne na przerwach. :roll: Do napisania;*
|
|
_________________ Huddy Forever!
Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki
Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d
Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D
''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet''
Wysłany:
Sro 14:23, 22 Wrz 2010 |
|
Nika603
Laryngolog

Pochwał: 2
Miasto: Pszów
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nika603, biedna... Zabraniać młodzieży dotleniać się na przerwach - chamstwo. Do napisania :papapa:
|
|
Sro 14:24, 22 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Żaneta okropnie zazdroszczę Ci takiej szkoły. U mnie śmieszny jest tylko xionc ^^
- Iwon, idź do pana Mariana po spirytus i dwa kieliszki na anioła.
- Proszę was dzieciaczki, nie zapamiętujcie, że cif działa na anioły.
:D
Nika nie przejmuj się. U mnie nawet chorować nie można, bo tyle zaległości :roll: Idę jakiś film obejrzeć, trzymajcie się :*
|
|
Sro 14:35, 22 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, nie ma czego zazdrościć. Trafiłam na takich, a nie innych nauczycieli, co nie znaczy, że wszystkich uwielbiam. Niektórych zmieniłabym od zaraz!
Będę zmykać, pa :papapa:
|
|
Sro 14:44, 22 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 73, 74, 75 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 74 z 649 |
|