Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 73, 74, 75 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć! Sporo postów mam do tyłu ale nie mam czasu i humoru na nadrabianie. Brat miał wstrząs mózgu i wylądował w szpitalu. Z mamą ma tam być przez 48 godzin.. Co powoduję że się strasznie tą cała sytuacją stresuję i nie mogę skupić się na nauce. A przez 3 godziny robię jakieś durne notatki na historie sztuki. Gorzej już chyba być nie może.. :(

PostWysłany: Wto 20:20, 21 Wrz 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

ann witaj :)
kochana, nie martw się o brata, wszystko będzie ok,moja siostra też raz miała wstrząs mózgu i siedziała w szpitalu, ale właściwie oprócz tego, że się najedliśmy strachu to wszystko była ok...
no, może oprócz tego, że ogląda jakieś straszliwe mangi i serial o seryjnym mordercy ;)

avek i banner mojej roboty

TuSinka No. 16
Bo oboje nie lubimy poniedziałków... - Raz3r's sister ;*

PostWysłany: Wto 20:34, 21 Wrz 2010
kremówka
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Pochwał: 11

Miasto: Kraków
Powrót do góry

ann nie martw się *tulii* Też miałam wstrząs mózgu (o ile jakiś w ogóle mam) i jeszcze żyję. Brat w sumie zapamięta z tego tyle, że go strasznie głowa bolała i będzie się na starość śmiał. :wink:

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Wto 20:38, 21 Wrz 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Pochwał: 19

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

Dobry wieczór i dobranoc za razem, porobiłam trochę zadań z matmy, choć i tak nie wszystkie które chciałam, kończę właśnie ostatnie strony lektury i zaraz zasnę na siedząco *ziewa*
Dlatego też do napisania jutro po południu :*

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Wto 22:49, 21 Wrz 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

Marguerite napisał:
sajmon no,no rozumiem,że będziesz pracował w tych elektrowniach,których nie ma xD

Marg jeszcze nie wiem czy będe pracował w elektrowni, może na początku, zaraz po studiach pójde np. do Instytutu w Świerku lub Państwowej Agencji Atomistyki, jeśli do elektrowni to najpierw gdzieś za granicę, najchętniej do Olkiluoto w Finlandii a później do naszej pierwszej jądrówki, która ma powstać w 2022, ale może sie jednak uda wszystko zrobić do 2020. W planach są dwie duże elektrownie i na 90% będzie to technologia francuska (reaktory typu EPR). Budową i eksploatacją tych jądrówek ma się zająć konsorcjum, które ma stworzyć nasza polska firma PGE z zagranicznymi partnerami, prawdopodobnie z francuskim EDF-em i Arevą. To już jest prawie pewne, że u nas wybudują takie elektrownie, bo chyba wszystkie opcje polityczne to popierają. Ludzie sie tego boją, ale to wynika głównie z niewiedzy. Np. mało osób wie, że my już od kilkudziesięciu lat mamy mały reaktor w Świerku pod Warszawą, a jego odpady radioaktywne składowane są w Różanie, około 90 km od Warszawy.

PostWysłany: Sro 0:04, 22 Wrz 2010
sajmon
Stażysta
Stażysta

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

Od rana obejrzałam Pulp Fiction i biorę sie za Shreka. Aaale nudy. Najchętniej bym poszła do szkoły,ale się boję,bo tam koleżaneczki moje są :roll:

PostWysłany: Sro 10:12, 22 Wrz 2010
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Miasto: Kalisz
Powrót do góry

Witam :D
Wróciłam ze szkoły. Godzina mocnych wrażeń (czytaj: angielski) była warta czekania, emocje na wosie + super gadka sexy pana od przedsiębiorczości :hahaha:

Następny sezon będzie nasz! Nawet "Marian" nam nie przeszkodzi! :mrgreen:
Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Sro 13:39, 22 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Miasto: Dziura zabita dechami :P
Powrót do góry

W sumie to LO jest fajne. Dzisiaj na 3 lekcję, i wyszliśmy wcześniej. Jutro na 3 lekcje, i jeszcze 2 grupa nie ma TI. W piątek wprawdzie na "tylko"drugą lekcję, ale nie ma w środku jeszcze fizyki. Ahh.. Uczniowie mają lepszą frekwencję niż nauczyciele.

Tak w ogóle hej. Humor mam coś podły, chociaż niby wszystko jest ok, cała ja.

PostWysłany: Sro 14:02, 22 Wrz 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne, hej :D Nie miałam dzisiaj wok-u, trwają przygotowania do szkolnego jubileuszu :D Na początku roku nie było u mnie trzech-czterech nauczycieli dziennie, teraz jak na złość wszyscy są :mrgreen:

Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Sro 14:10, 22 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Żaneta u mnie też w piątek woku nie ma, bo jada na jakieś warsztaty ^^ W Kopcu przygotowują coś na 110 lecie, czy coś w tym stylu, wiem na pewno, że będzie film. A u mnie odwrotnie, musieli się przecież pokazać, teraz wychodzą sobie w środku lekcji i mają nas gdzieś :P

PostWysłany: Sro 14:13, 22 Wrz 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne, moja szkoła jest "młoda" :mrgreen: Gościu od przedsiębiorczości o hotelu na Ukrainie: "Pani *** (nazwisko Królowej) była ze mną w tym hotelu - zapytajcie, jak jej było!" :hahaha: Nasza klasa jest taka, a nie inna, więc wszyscy w śmiech :lol:

PostWysłany: Sro 14:18, 22 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Witajcie!w sumie też bym chętnie przystopowała i pooglądała filmy... :mrgreen: ale w moim przypadku 1 dzień nieobecności oznacza średnio 4 strony zeszytu z 7 przedmiotów+2,3 kartkówki do napisania tak jak jutro:test z fizyki i kartkówka z geografii... :shock: no cóż.Dzisiaj z powodu mojej kalsy zabronili nam wychodzić na podwórko(takie cyrki-warzywne) :hahaha: w sumie to się nie dziwię ale na jedno to dobrze bo strasznie marzne na przerwach. :roll: Do napisania;*

Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki
Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d
Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D
''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet''

PostWysłany: Sro 14:23, 22 Wrz 2010
Nika603
Laryngolog
Laryngolog

Pochwał: 2

Miasto: Pszów
Powrót do góry

Nika603, biedna... Zabraniać młodzieży dotleniać się na przerwach - chamstwo. Do napisania :papapa:

PostWysłany: Sro 14:24, 22 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Żaneta okropnie zazdroszczę Ci takiej szkoły. U mnie śmieszny jest tylko xionc ^^
- Iwon, idź do pana Mariana po spirytus i dwa kieliszki na anioła.

- Proszę was dzieciaczki, nie zapamiętujcie, że cif działa na anioły.

:D

Nika nie przejmuj się. U mnie nawet chorować nie można, bo tyle zaległości :roll: Idę jakiś film obejrzeć, trzymajcie się :*

PostWysłany: Sro 14:35, 22 Wrz 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne, nie ma czego zazdrościć. Trafiłam na takich, a nie innych nauczycieli, co nie znaczy, że wszystkich uwielbiam. Niektórych zmieniłabym od zaraz!
Będę zmykać, pa :papapa:

PostWysłany: Sro 14:44, 22 Wrz 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 73, 74, 75 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny
Strona 74 z 649

Skocz do: