|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 41, 42, 43 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Edzio zrobil komuś dziecko! Nie chciałam o tym wiedzieć! :hahaha: Właśnie skończyłam 2 część ^^
Dodano 1 minut temu:
Cytat: |
jeanne ma spaczony gust...jej podoba się Derek, Ridż kanciastogłowy to i nie dziwota że w koziole matole się zakochała Rolling Eyes On se namalował tą klatę farbką baranie jeden! |
I Booth. Który przyznałęś, że jest podobny do Ciebie. A potem go nazwałeś brzydalem, nie znas zsię! :hahaha: Farbką! Pfi! ciekawe jaką koziołku matołku!
|
|
Nie 20:30, 19 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | Edzio zrobil komuś dziecko! Nie chciałam o tym wiedzieć |
To teraz już wiesz :)
Przeczytaj lepiej książkę, w niej jest więcej smaczków :P Na przykład Emmet i jego sprośne żarty :D
|
|
Nie 20:31, 19 Wrz 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nutty Nettie napisał: | jeanne napisał:
W którymś bodajze serialu, u wampirów krew była, zresztą w samym chyba True Blood jest ukazane, że oni się z krwi jednak składają O.o
W Edzie krew jest,ale nie płynie Confused |
Składać się mogą. Co z tego, skoro ich krew nie krąży? Skoro krew nie krąży, to niektóre organy nie są w stanie - w krytycznym momencie - poderwać się do lotu :P I tym sposobem seks odpada.
|
|
Wysłany:
Nie 20:33, 19 Wrz 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Przeczytaj lepiej książkę, w niej jest więcej smaczków Razz Na przykład Emmet i jego sprośne żarty Very Happy
|
Ja nie mam czasu przeczytać nawet ulotki, a co dopiero książki, bu :(
Gusia jak mogłaś! Jestem załamana i w ogóle. Spoilery się powinno zakrywać, by biedna Aś ich nie widziała, no! ;( ;D
|
|
Nie 20:33, 19 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Skoro krew nie krąży, to niektóre organy nie są w stanie - w krytycznym momencie - poderwać się do lotu |
A skoro krew nie krąży to nie powinna się psuć? Hmmm...
|
|
Nie 20:34, 19 Wrz 2010 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A skoro krew nie krąży to nie powinna się psuć? Hmmm... |
No i skoro nie krąży to po co im tam...?
Dodano 1 minut temu:
Gusia potnę sie zardzewiałą żyletką i poczekam na wampira, który wyssie moją krew :hahaha: :hahaha:
Cytat: | Dziwne to, że je przeczytałaś hahaha Spoko będę pamiętać, ale wiedziałaś , że on jest prawiczkiem, przecież to już w pierwszej serii wiadomo. |
Nie wiadomo, nie wiadomo! Zaraz włączę 3, może coś tam o tym powiedzą! :D
|
|
Nie 20:37, 19 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Farbką! Pfi! ciekawe jaką koziołku matołku! |
Taką cielistą, widziałem na jakimś kanale jak sobie robią klaty do filmów :roll: Kaloryferek z prawdziwego zdarzenia ma mało który aktor :/
Cytat: | Przeczytaj lepiej książkę, w niej jest więcej smaczków Razz |
O fuj! Te książki powinny być zakazane...Dajmy na to "Chłopów" Reymonta to jest dopiero erotyk...seks w sadzie, w snopku, w przydrożnym rowie, na zabawie, wycieczka na taczce i inne zberezieństwa a nie jakieś Zmierzchy i inne paskudztwa :roll:
Cytat: | Składać się mogą. Co z tego, skoro ich krew nie krąży? Skoro krew nie krąży, to niektóre organy nie są w stanie - w krytycznym momencie - poderwać się do lotu Razz I tym sposobem seks odpada. |
Może oni nie podrywają się do lotu :mdleje: Zabójcze określenie :D
Bywają różne sytuacje, sam widziałem jak kiedyś dzieci odbijały balona, który im pękł...a one dalej sobie takiego flaka porzucały... if you now what I mean :wink: Flaka też można na upartego przywiązać do jakiegoś kijaszka czy cuś o.O
Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Nie 20:41, 19 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Nie 20:37, 19 Wrz 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

Pochwał: 30
Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | No i skoro nie krąży to po co im tam...? |
O ile dobrze pamiętam, to w wersji Mayerowej, one tę krew mają parę miesięcy po przemianie i zużywają ją. Dlatego mają czerwone oczy - które mogą albo takie pozostać (na ludzkie krwi) albo zżółknąć (na zwierzęcej) - i dlatego nowonarodzone wampiry są takie silne.
|
|
Nie 20:38, 19 Wrz 2010 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
O fuj! Te książki powinny być zakazane...Dajmy na to "Chłopów" Reymonta to jest dopiero erotyk...seks w sadzie, w snopku, w przydrożnym rowie, na zabawie, wycieczka na taczce i inne zberezieństwa a nie jakieś Zmierzchy i inne paskudztwa Rolling Eyes
|
Uuuu, to wolę nie. Jeszcze potem przy każdym snopku przystawałabym z zadumą :D
Sal widzę że Ty obcykana w tym temacie :D
|
|
Nie 20:40, 19 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusia jesteś bardzo dla mnie dzisiaj niemiła niszcząc moje erotyczne fantazje o Edziu gryzącym moją szyję swoimi PRAWDZIWYMI kłami, o :(
Jak to nie umie?! To Bella chyba nie umie, taka jakaś pasywna zostaje w tej kwestii.
|
|
Nie 20:43, 19 Wrz 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne przeczytaj Chłopów. Główna bohaterka była tak urodna i przysadzista, że opłotki łamały się pod jej ciężarem :D Na pewno nie jedna sztacheta pękła...może nawet taka z czarnym kotem, albo pomponikiem o.O
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Nie 20:44, 19 Wrz 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

Pochwał: 30
Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | Cytat:
Skoro krew nie krąży, to niektóre organy nie są w stanie - w krytycznym momencie - poderwać się do lotu
A skoro krew nie krąży to nie powinna się psuć? Hmmm... |
Wydaje mi się, że nie. Psuje się pod wpływem określonych chorób...
|
|
Wysłany:
Nie 20:45, 19 Wrz 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 41, 42, 43 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 42 z 649 |
|