jeanne próbowałam ale z rajstopami to nigdy nie przechodzi :< trzeba wynaleźć jakąś brutalniejszą metodę! hłahła
Salamandra pytałaś mnie wczoraj ile mam godzin w tygodniu. 42 godziny
U mnie pod szkoła koparki kopią dół, to zawsze mówię, że wyskoczę prosto do tego dołu, o :(
O.o! A ja z moimi 34 godzinami, obecnie 31 jestem ogromnie załamana Oo
Też się nad tym kiedyś zastanawiałam. Skoro Edowi nie bije serce i tam bodajże krwi w nim nie ma, to to jest fizycznie niemożliwe. ;)
Teraz jest wielka moda na wampiryzm i co druga książka w empiku jest o takiej tematyce. Jak ostatnio byłam tam z moją przyjaciółką, to cały czas biegałam od półki do półki i po samych okładkach poznawałam, które to są wampiryczne, po czym mrocznym głosem czytałam na głos opisy z tyłu. Moja przyjaciółka stwierdziła, że powinnam to robić zawodowo :mrgreen:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Ja też miałam nudną technikę, no ale teraz mam ją z głowy :P
Idę zajrzeć na dół do rodzinki, jeśli załapię się na jakiś film to pewnie tam zostanę, a jak nie to wrócę do was :P
Nie 20:24, 19 Wrz 2010
Też się nad tym kiedyś zastanawiałam. Skoro Edowi nie bije serce i tam bodajże krwi w nim nie ma, to to jest fizycznie niemożliwe.
Poza tym skoro ustały wszystkie procesy fizjologiczne, to
Spojler:
nie może też produkować plemników, więc jak może być ojcem Reneesme?
Ale jak już mówiłam, skoro istnieją wampiry, to mogą też mieć dzieci z ludźmi ;)
Ostatnio zmieniony przez Salamandra dnia Nie 20:27, 19 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 20:24, 19 Wrz 2010
jeanne, wybacz, popsułam Ci niespodziankę :P
Do której części doszłaś? Co jeszcze mam Ci opowiedzieć? :>
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 20:28, 19 Wrz 2010
zwyczajnie robią czytelników bambuko. przecież to wampiry - w ich żyłach nie płynie krew Razz
Może mają zamontowane jakieś pompki :mdleje: albo używają jakiś substytutów... sam nie wiem, nie znam się na tym :x
jeanne ma spaczony gust...jej podoba się Derek, Ridż kanciastogłowy to i nie dziwota że w koziole matole się zakochała :roll: On se namalował tą klatę farbką baranie jeden!
NuttyNettie tak Tibette, bo w sumie to jestem lesbijką, tylko jeszcze nie do końca się odkryłem...ale test z palcami zaliczyłem celująco :shock:
jeanne ty glucie! Pomysł z pompką był mój :hahaha:
Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Nie 20:29, 19 Wrz 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Nie 20:28, 19 Wrz 2010