jeanne napisał:
A True Blood oglądałaś? Very Happy
Jeden fragment.
najgorszy, najgłupszy, najbardziej beznadziejny telewizyjny twór jaki kiedykolwiek widziałam :roll:
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Nie 21:23, 29 Sie 2010
Bo jeśli ona ma już teraz taką zwariowaną psychike, co potem?! Shocked
Muszę Cię wyprowadzić z błędu :] Czasem nawet najbardziej zwichrowana psycha wychodzi na prostą. W tym wieku psychika przywdziewa przeróżne kształty, co nie zawsze przekłada się na życie dorosłe. Ale fakt, do momentu, aż się rozwinie i dojrzeje, może jeszcze narozrabiać :mrgreen:
najgorszy, najgłupszy, najbardziej beznadziejny telewizyjny twór jaki kiedykolwiek widziałam Rolling Eyes
Efekty są fajne! I niektóre postacie Wink
Przecież TRUE BLOOD to uczta dla fanów gore! Niby co lepszego powstało po "Cannibal Holocaust", "Schramm", "Nekromantik" i "Nekromantik 2"? Nie piszcie, że Quentino Tarantinoo, bo zejdę ze śmiechu :mrgreen:
Tego akurat nie znam, ale najgorszy i najgłupszy twór to zdecydowanie "Świat wg Kiepskich"
świat wg. Kiepskich moze i jest głupi, ale nie w ten sposób. pokazuje wady i stereotypy Polaków. A True Blood to twór dla debili. Postacie to idioci. Obejrzałam cały sezon w nadzieji ze coś sie zmieni, ale bez skutku. Główna bohaterka jest totalną idiotką, fabuła jest ochydla i nieśmiesznie kiczowata, aktorzy nie umieją grać. masakra.
rocket queen, hej :)
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Nie 21:36, 29 Sie 2010
hej rocket :*
Ja True blood ani jednego odcinka nie widziałam i wnioskuję, że nie warto,z waszych opinii. Nawet gdyby nie wasze opinie to i tak bym pewnie nie obejrzała, bo na samą myśl o wampirach mi się odechciewa, ostatnio wszyscy mają jakiegoś fioła na ich punkcie :roll:
Nie 21:41, 29 Sie 2010
Doma, to zÓe dziecko. Zamorduję ją. Przez 5 minut myślałam,że zginę. A ta Ciota do mnie dzwoni i mówi, że to żart. Myślałam, że ją zabiję przez ten telefon.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 21:42, 29 Sie 2010
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Nie 21:49, 29 Sie 2010
jak chcesz to mogę ją od ciebie zabić, jak się w szkole spotkamy, tylko zdradź za co dokładniej :P
Nie 21:58, 29 Sie 2010
Ale fakt, do momentu, aż się rozwinie i dojrzeje, może jeszcze narozrabiać Mr. Green
Spojler:
Pojedzie do warszawy i zostanie galerianką :hahaha:
Cytat:
Główna bohaterka jest totalną idiotką, fabuła jest ochydla i nieśmiesznie kiczowata, aktorzy nie umieją grać. masakra.
Taka rola głównej bohaterki, przynajmniej mi się wydaje, po tych paru rozdziałach ksiażki i tak ją trochę "unormalnili" O.o
Cytat:
o wampirach mi się odechciewa, ostatnio wszyscy mają jakiegoś fioła na ich punkcie Rolling Eyes
Ja jeszcze przed Zmierzchem miałam fazę na wampiry, a ekscytacja na samą myśl, że ktoś wpija mi się w kark została :D I muszę się w końcu zmusić do obejrzenia tego Zmierzchu, ale zawsze jak się zabieram to mi się przypomina tekst z jakiejś strony internetowej o tym jak Edward radził sobie podczas okresu Belli :hahaha:
Zjadłam coś. Wpęłzłam pod kołderke i chyba zaserwuję sobie parę odcinków GA, a co.
jak chcesz to mogę ją od ciebie zabić, jak się w szkole spotkamy, tylko zdradź za co dokładniej Razz
Witaj, czytasz mi w myślach :). Dokładnie o co? Niech sama Ci menda powie! Udaję, że płaczę i ja prawie a tu nagle śmiech i, że żartowała, a ja już brzydkie słowa :hahaha:.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 22:00, 29 Sie 2010
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 22:49, 29 Sie 2010