No dobra, fakt - M jak miłość czasem luknę, bo rodzice oglądają i swego czasu była to jedna z niewielu rzeczy, jaką robiliśmy razem. Dlatego teraz czasem przysiadam i lukam. Aczkolwiek irytuje mnie ten serial w ostatnich kilku miesiącach i mam go szczerze dość :roll:
Gusia serial całkiem całkiem, nawet na widok głównej bohaterki tylko czasem dostałam wnerwu :D a chłopcy tam, mrrr, zjeść ich tylko :twisted:
Właśnie! Zmierzch miałam obejrzeć :D
Dlatego teraz czasem przysiadam i lukam. Aczkolwiek irytuje mnie ten serial w ostatnich kilku miesiącach i mam go szczerze dość Rolling Eyes
Mnie też! Nie wybaczę Markowi, że zdradził znowu Hankę z tą czarną kobietą, której imie mi wyleciało z głowy, a jej, że nie wybaczyła mu i że uwaga, SPOILER
Spojler:
wyprowadzi się z dziećmi do Warszawy tam gdzie mieszka Marta chyba :(
Cześć paprotki :)
Czy mi się wydaje czy gadacie o M jak Mdłości? :P
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Nie 21:14, 29 Sie 2010
jeanne Ja generalnie nie mogę patrzeć na Hankę, a jak słyszę to jej "Maaaarek" jak owcy jakiejś, to dostaję szału. Marta mnie doprowadza do szewskiej pasji, a Kingę mam ochotę spalić na stosie razem z Małgosią i resztą. Jedyne osoby, które tam lubię to Kisiel, Lucek, Barbara, Tomek i Szymon :]
alhambra totalnie i całkowicie popieram! Lubię też tą córkę Hanki, tę blondynkę, niesamowicie zbereźne dziecko :hahaha: Najpierw chłopa przez internet szukała, potem w księdzu i nauczycielu sie zakochała jeśli dobrze pamiętam :D
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Nie 21:19, 29 Sie 2010
jeanne, hej :wink: :*
Nie widziałam MjakM już strasznie dawno. Prędzej się czasem na MNS natknę niz na to:P
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Nie 21:20, 29 Sie 2010
Lubię też tą córkę Hanki, tę blondynkę, niesamowicie zbereźne dziecko hahaha Najpierw chłopa przez internet szukała, potem w księdzu i nauczycielu sie zakochała jeśli dobrze pamiętam Very Happy
No, Natalka jest dobra. Co prawda nie lubię jej "dziwnej" urody, ale psychę ma zwichrowaną nieprzeciętnie :mrgreen: