Mrukasia Idea wysokich lotów, aczkolwiek efekt i tak może być marny :roll:
Mam ochotę na wycieczkę do krainy wiecznych łowów. Tylko spakuję komplet noży do krojenia ryb :]
Dodano 2 minut temu:
Cytat:
Czyli wyszpera wszystko tak jak mój pies Wink
Też. Ale ksywkę dostał od mojej koleżanki z byłej firmy, kiedy zrobiłam mu telefonem komórkowym przed wyjściem do pracy właśnie to foto, a potem lałam się w biurze, że wygląda jak maskotka z reklamy Carrefour'a :mrgreen:
jasne że nic z tego związku nie będzie, ale za to może on dostarczyć wielu śmiesznych scen z Brennan w roli głównej :P
Nie 20:35, 29 Sie 2010
Mrukasia Idea wysokich lotów, aczkolwiek efekt i tak może być marny
Mam ochotę na wycieczkę do krainy wiecznych łowów. Tylko spakuję komplet noży do krojenia ryb
To wyruszam z tobą. Tylko ja zabiorę kompas bo coś mi sie wydaje że szybko można tam się zgubić. *zabiera nóz do serów*
Cytat:
Też. Ale ksywkę dostał od mojej koleżanki z byłej firmy, kiedy zrobiłam mu telefonem komórkowym przed wyjściem do pracy właśnie to foto, a potem lałam się w biurze, że wygląda jak maskotka z reklamy Carrefour'a
a mi się skojarzyło z akcją " daj kiełbasę" jak jem obiad
Spadam bo przychylne wiatry gnają mnie dalej pa:*
Ostatnio zmieniony przez Mrukasia dnia Nie 20:40, 29 Sie 2010, w całości zmieniany 1 raz
WOW! Już mam więcej niż 800 postów i jestem...patamorfologiem :mrgreen: nie wiem od czego ten lekarz jest ale fajnie brzmi ;) Chyba coś z moczem ale nie wiem tak mi się wydaje ;)
kissy na pewno będą, a nawet coś więcej jeśli dobrze pamiętam ze spoilerów, ale nie należy się tym w ogóle przejmować i tak wszyscy wiedzą, że Bones jest tą jedyną Bootha :D A widzieliście plakat reklamujący 6 sezon, jego podtytuł brzmi jeśli dobrze pamiętam "chemia trzyma ich razem" czy coś w tym stylu, to dobry znak, jak znajdę plakat to mogę wam wkleić :P
Nie 20:46, 29 Sie 2010