Pisałam o pocałunku Bootha z Hannah, laską którą on poznał w Afganistanie i z którą "będzie" przez jakiś czas :? :P
Doma na pewno będzie lepiej niż z Lucasem, skoro nawet Boreanaz mówi, że Booth jest z nią głównie po to by po tych 5 latach to Bones za nim latała, a nie odwrotnie jak dotychczas :D
Oto promo, z polskimi napisami, dla zainteresowanych, którzy jeszcze nie oglądali Link
Nie 20:24, 29 Sie 2010
Jak ktoś znajdzie w RwT tamtą imprezę to proszę o linka ;) Jeszcze raz się pośmieje ;)
Striptiz, kanciapa... :mrgreen: gaad na samą myśl mam banana na mordce ;)
Ostatnio zmieniony przez Danielek18 dnia Nie 20:26, 29 Sie 2010, w całości zmieniany 1 raz
nie mogę dziś słuchać o jedzeniu. Wciśnięto we mnie zupę, całe drugie danie, teraz jeszcze jajecznicę i bułkę O.O
No to nieźle. Ja robię sobie tosty.
alhambra napisał:
Wymień cechę nie upodobania.
Hm...Inteligenta.
Nimfka
Spojler:
Miałam nie oglądać, Bones, dopiero w wakacje następne, ale po tym promie chyba jednak skuszę się na oglądanie regularne. Czyli House i Vampire oraz Bones :twisted:
Ostatnio zmieniony przez Guśka_ dnia Nie 20:27, 29 Sie 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 20:24, 29 Sie 2010
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Nie 20:26, 29 Sie 2010
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Nie 20:29, 29 Sie 2010