Wszystkiego najlepszego z Okazji sweet 16 urodzin Misiaaaku :*! :* Zdrowia, szczęścia, dużo pieniędzy na ubrania, zÓej Maaagdy w schowku oraz żebyś nie wplątywała się w problemy z prawem i zebym Cię nie musiała bronić przez Nigiem :). Jeszcze raz wszystkie zÓego/Dobrego oraz spełnienia marzeń. Życzy Garbata, mrucząca Żyrafa :*
*mizia*
Pią 12:32, 20 Sie 2010
Madziu kochana!
Z okazji urodzin wszystkiego, co najlepsze: zdrówka, szczęścia, pomyślności, samych pogodnych dni oraz uśmiechu na twarzy :D
Pią 17:29, 20 Sie 2010
Z okazji urodzin życzę Ci:
- Aby każdy dzień miał kształt Twoich marzeń,
- Aby Twą drogę ominęły wszelkie troski i niepowodzenia,
- Abyś przeszła życie w pełni, lecz zawsze pozostała sobą.
Życzę Ci jak najwięcej takich chwil, w których z uśmiechem na twarzy mogłabyś powiedzieć: JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!
Droga Madziu!
Pewnie dobrze spędzasz swoje urodziny gdzieś daleko, lecz jako sędzia chciałbym Ci złożyć życzenia:
-żebyś szerzyła zÓo, jak to robiłaś do tej pory (będę przymykał oko :wink:)
-abyś częściej pojawiała się na forum
-żebyś zarobiła duuużo pieniędzy i wybudowała schowek, taki jak na zdjęciu Gusi
-aby wszystkie Twoje problemy się rozwiązywały same
-żeby Ci zdrowie i oceny dopisywały
-i żebyś miała tylu przyjaciół, ile Lady GaGa ma wyświetleń na Youtubie :mrgreen:
W ramach prezentu podpisałem i wysłałem dokument zwalniający Cię z psychiatryka, lecz za to chcę też czegoś od Ciebie:
Spojler:
kopię kluczyka do najbardziej zapchanego schowka w Twoim posiadaniu
:twisted:
Myślę, że to na tyle ;)
STO... :oops: DWIEŚCIE LAT!
PS I czuj się przez całe życie jak ten lemurek :mrgreen:
maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Pią 20:32, 20 Sie 2010
Dziecko Kochane!! STO LAT <3 Madziuuu, ucz się dobrze i nie sprawiaj problemów Twojej MAMUUUSI ;****
Spojler:
A i jesteśmy teraz razem SWEET SIXTEEN :twisted: :twisted:
Aha no i prezent :mrgreen:
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Pią 21:53, 20 Sie 2010
Mamuta! Madziu :przytul:
Na pewno nie zabłysnę swoimi życzeniami, szczególnie po poprzedzających ten post wiadomościach ;), ale chciałam po prostu życzyć Ci w imieniu swoim i nimfki będącej na wyjeździe [czytaj: Twoich zÓych córeczek :twisted:] wszystkiego naj naj naj naj najlepszego!
Spełnienia marzeń, zdrowia, szczęścia, wielu oddanych przyjaciół albo wręcz przeciwnie, tej jednej osoby, na której zawsze można polegać ;) i tego, czego byś sobie sama życzyła.
Sto lat!
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Jejuśku ! :shock: *wsrusza się*
nie wiem, co powiedzieć, kochani !
strasznie, strasznie, strasznie dziękuję Wam za piękne życzenia, prezenty i w ogóle za wszystko !
:serducho:
Ps. bardzo przepraszam za spóźnienie spowodowane wyjazdem do Włoch.
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Czw 13:21, 26 Sie 2010
T., wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ;) :bukiet: :przytul: :winko:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.