Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 121, 122, 123 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mrukasia napisał:
A u mnie włochaty dywan z wełny.
Nawet dziś na nim spałam, bo było strasznie duszno.

Hahaha, przypomniało mi się jak raz na przystanku spałem, bo skończyła się impreza i nie doszedłem do domu, więc się na przystanku kimnołem :D
Na drugi dzień miałem przy sobie o dziwo wszystko jak sie obudziłem:kluczyki do domu i motoru, kase, telefon, wszystko :D
Wsiadłem na motor i pojechałem do domu :D

PostWysłany: Nie 13:44, 18 Lip 2010
joker508
Dermatolog
Dermatolog

Pochwał: 2

Powrót do góry

Hej kochani! :**************

Ktoś tęsknił ? Bo ja tak :> A tak w ogóle to dotarły któreś pozdrowienia? Było cudownie! Akurat w tym roku same dziewczyny. Tylko nadepnęłam na szkło i kuleję. No i nie mogłam przez dwa dni jeździć( nie licząc mojego "stępowania" Arabeski :hahaha: To było świetne " Natasza fajnie,że się utrzymałaś,ładnie ci poszło,na Almie też byś sobie pewnie poradziła no tylko,że tak się nie stępuje koni " :D),ale to zajebiście wyglądało,wszystko okrwawione i mnie Lolka czasami za rękę prowadziła,wiec nie tak źle :mrgreen: No i tak poza tym to non stop wydzwaniałam,że normalnie jak ja wyciągałam telefon to już wszyscy wzdychali :mrgreen: No i w ogóle mnóstwo fajnych akcji było. A co tu się działo?

PostWysłany: Nie 13:48, 18 Lip 2010
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Miasto: Kalisz
Powrót do góry

joker508 napisał:
Hahaha, przypomniało mi się jak raz na przystanku spałem, bo skończyła się impreza i nie doszedłem do domu, więc się na przystanku kimnołem
Na drugi dzień miałem przy sobie o dziwo wszystko jak sie obudziłem:kluczyki do domu i motoru, kase, telefon, wszystko
Wsiadłem na motor i pojechałem do domu

No to miałeś niezły fart. Raz że nikt cię nie okradł, dwa że miejscy cię nie zgarneli, trzy że to chyba nie była zima :D

Ostatnio zmieniony przez Mrukasia dnia Nie 13:50, 18 Lip 2010, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Nie 13:49, 18 Lip 2010
Mrukasia
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Pochwał: 24

Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
Powrót do góry

Cytat:

Ktoś tęsknił ? Bo ja tak A tak w ogóle to dotarły któreś pozdrowienia? Było cudownie! Akurat w tym roku same dziewczyny. Tylko nadepnęłam na szkło i kuleję. No i nie mogłam przez dwa dni jeździć( nie licząc mojego "stępowania" Arabeski To było świetne " Natasza fajnie,że się utrzymałaś,ładnie ci poszło,na Almie też byś sobie pewnie poradziła no tylko,że tak się nie stępuje koni " ),ale to zajebiście wyglądało,wszystko okrwawione i mnie Lolka czasami za rękę prowadziła,wiec nie tak źle No i tak poza tym to non stop wydzwaniałam,że normalnie jak ja wyciągałam telefon to już wszyscy wzdychali No i w ogóle mnóstwo fajnych akcji było. A co tu się działo?

Hej, u mnie nie było aż tak pełno emocji :D

PostWysłany: Nie 13:50, 18 Lip 2010
joker508
Dermatolog
Dermatolog

Powrót do góry

Ja już będę zmykać, na razie :papapa:

Następny sezon będzie nasz! Nawet "Marian" nam nie przeszkodzi! :mrgreen:
Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Nie 13:50, 18 Lip 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Pochwał: 30

Miasto: Dziura zabita dechami :P
Powrót do góry

Mrukasia napisał:

No to miałeś niezły fart. Raz że nikt cię nie okradł, dwa że miejscy cię nie zgarneli, trzy że chyba nie była zima

No na szczęście nic z tych trzech rzeczy nie miało miejsca. Raz mi policja chciała dać mandat za sikanie na przystanku po pijaku, ale mi nie dali, tylko jak zobaczyli ilu kolegów i znajomych jeszcze ze mną jest, to powiedzieli, że my się jeszcze spotkamy i odjechali :)

Dodano 36 sekund temu:

zaneta94 napisał:
Ja już będę zmykać, na razie

Bye.

PostWysłany: Nie 13:52, 18 Lip 2010
joker508
Dermatolog
Dermatolog

Powrót do góry

Nutty Nettie napisał:

Ktoś tęsknił ? Bo ja tak A tak w ogóle to dotarły któreś pozdrowienia? Było cudownie! Akurat w tym roku same dziewczyny. Tylko nadepnęłam na szkło i kuleję. No i nie mogłam przez dwa dni jeździć( nie licząc mojego "stępowania" Arabeski To było świetne " Natasza fajnie,że się utrzymałaś,ładnie ci poszło,na Almie też byś sobie pewnie poradziła no tylko,że tak się nie stępuje koni " ),ale to zajebiście wyglądało,wszystko okrwawione i mnie Lolka czasami za rękę prowadziła,wiec nie tak źle No i tak poza tym to non stop wydzwaniałam,że normalnie jak ja wyciągałam telefon to już wszyscy wzdychali No i w ogóle mnóstwo fajnych akcji było. A co tu się działo?

Hey:*
Oczywiście że ja głupolu!
Szczerze nudy, z rzadka ktoś coś napisał.

A ja nadciagnęlam sobie mięsień, po ostatnich baletach i na tydzień jestem uziemiona:(

zaneta94pa:*

Dodano 7 minut temu:

joker508 napisał:
No na szczęście nic z tych trzech rzeczy nie miało miejsca. Raz mi policja chciała dać mandat za sikanie na przystanku po pijaku, ale mi nie dali, tylko jak zobaczyli ilu kolegów i znajomych jeszcze ze mną jest, to powiedzieli, że my się jeszcze spotkamy i odjechali

To mnie spisali, bo piłam pepsi :shock:
Siedziałam na ławce w parku, kiedy zobaczyłam moich kolegów z piwami, więc się przysiadłam. Nie długo gadaliśmy, gdy przyjechał radiowóz z naszymi misiami. Spisali kolegów i już mieli odjechać, gdy ich wzok przykuł napój który piłam. Wzieli puszkę i powąchali, po czym stwierdzili, że czuć alkoholem. Oczywiście i tak mnie spisali, po moich długich tłumaczeniach, że to tylko zwykła pepsi. :roll:

PostWysłany: Nie 14:04, 18 Lip 2010
Mrukasia
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Powrót do góry

Mrukasia napisał:
To mnie spisali, bo piłam pepsi
Siedziałam na ławce w parku, kiedy zobaczyłam moich kolegów z piwami, więc się przysiadłam. Nie długo gadaliśmy, gdy przyjechał radiowóz z naszymi misiami. Spisali kolegów i już mieli odjechać, gdy ich wzok przykuł napój który piłam. Wzieli puszkę i powąchali, po czym stwierdzili, że czuć alkoholem. Oczywiście i tak mnie spisali, po moich długich tłumaczeniach, że to tylko zwykła pepsi.

Dziwne miśki ; /
Dobra, ja idę, obejrzę House'a i spadam na balet. Bye :)
Mrukasia pa :*

PostWysłany: Nie 14:10, 18 Lip 2010
joker508
Dermatolog
Dermatolog

Powrót do góry

joker508
Udanych baletów:*

Ja też spadam pa:*

PostWysłany: Nie 14:14, 18 Lip 2010
Mrukasia
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Powrót do góry

Nutty Nettie hej :** ah, ja bym chciała jeździć konno :roll: cieszę się, że ci się podobało, ale nadepnięcia na szkło współczuję :przytul: tu chyba nic takiego się nie działo... a nie! Toar obronił licencjat :D ...coś jeszcze? hm, nowa wrzutka w moim Fanarcie ;) :hahaha:

jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nutt ikonki z własnej szafy FanArt (zapraszam na przymiarki;))

PostWysłany: Nie 14:23, 18 Lip 2010
Charlotte_May
Dermatolog
Dermatolog

Pochwał: 8

Powrót do góry

Szarlotko Możesz jeździć jak chcesz :D! Zaraz obejrzę tylko zjem obiad

PostWysłany: Nie 14:33, 18 Lip 2010
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Nutty Nettie ah, ja nie wiem, bo jak byłam mała to właściwie tak bardzo, bardzo chciałam, a teraz już tak mocno nie, tym bardziej, że zaczęłam grać w tenisa i w roku szkolnym i tak bym nie miała tyle czasu... ale kiedyś na pewno spróbuję, a co!

jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nutt ikonki z własnej szafy FanArt (zapraszam na przymiarki;))

PostWysłany: Nie 14:35, 18 Lip 2010
Charlotte_May
Dermatolog
Dermatolog

Powrót do góry

Witam :jupi: Wróciłam znad morza. Tęskniliście? :twisted: Cały czas było upalnie ... uff... A co u Was?

PostWysłany: Nie 14:41, 18 Lip 2010
kretowa
Gastrolog
Gastrolog

Pochwał: 3

Powrót do góry

kretowa hejka! no, to miałaś cudną pogodę :) świetnie trafiłaś! a gdzie byłaś dokładnie ^^

PostWysłany: Nie 14:43, 18 Lip 2010
Charlotte_May
Dermatolog
Dermatolog

Powrót do góry

Szarlotko To jedyny sport jaki naprawdę lubię. Żebyś ty mnie słyszała jak przeskoczę przez krzyżaka :hahaha: Takie dziwne piski wydaję. I non stop gadam do konia :D

PostWysłany: Nie 14:45, 18 Lip 2010
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 121, 122, 123 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny
Strona 122 z 636

Skocz do: