|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 121, 122, 123 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Mrukasia napisał: | A u mnie włochaty dywan z wełny.
Nawet dziś na nim spałam, bo było strasznie duszno. |
Hahaha, przypomniało mi się jak raz na przystanku spałem, bo skończyła się impreza i nie doszedłem do domu, więc się na przystanku kimnołem :D
Na drugi dzień miałem przy sobie o dziwo wszystko jak sie obudziłem:kluczyki do domu i motoru, kase, telefon, wszystko :D
Wsiadłem na motor i pojechałem do domu :D
|
|
Wysłany:
Nie 13:44, 18 Lip 2010 |
|
joker508
Dermatolog

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Hej kochani! :**************
Ktoś tęsknił ? Bo ja tak :> A tak w ogóle to dotarły któreś pozdrowienia? Było cudownie! Akurat w tym roku same dziewczyny. Tylko nadepnęłam na szkło i kuleję. No i nie mogłam przez dwa dni jeździć( nie licząc mojego "stępowania" Arabeski :hahaha: To było świetne " Natasza fajnie,że się utrzymałaś,ładnie ci poszło,na Almie też byś sobie pewnie poradziła no tylko,że tak się nie stępuje koni " :D),ale to zajebiście wyglądało,wszystko okrwawione i mnie Lolka czasami za rękę prowadziła,wiec nie tak źle :mrgreen: No i tak poza tym to non stop wydzwaniałam,że normalnie jak ja wyciągałam telefon to już wszyscy wzdychali :mrgreen: No i w ogóle mnóstwo fajnych akcji było. A co tu się działo?
|
|
Nie 13:48, 18 Lip 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
joker508 napisał: | Hahaha, przypomniało mi się jak raz na przystanku spałem, bo skończyła się impreza i nie doszedłem do domu, więc się na przystanku kimnołem
Na drugi dzień miałem przy sobie o dziwo wszystko jak sie obudziłem:kluczyki do domu i motoru, kase, telefon, wszystko
Wsiadłem na motor i pojechałem do domu |
No to miałeś niezły fart. Raz że nikt cię nie okradł, dwa że miejscy cię nie zgarneli, trzy że to chyba nie była zima :D
Ostatnio zmieniony przez Mrukasia dnia Nie 13:50, 18 Lip 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Nie 13:49, 18 Lip 2010 |
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

Pochwał: 24
Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Hej kochani! :**************
Ktoś tęsknił ? Bo ja tak A tak w ogóle to dotarły któreś pozdrowienia? Było cudownie! Akurat w tym roku same dziewczyny. Tylko nadepnęłam na szkło i kuleję. No i nie mogłam przez dwa dni jeździć( nie licząc mojego "stępowania" Arabeski To było świetne " Natasza fajnie,że się utrzymałaś,ładnie ci poszło,na Almie też byś sobie pewnie poradziła no tylko,że tak się nie stępuje koni " ),ale to zajebiście wyglądało,wszystko okrwawione i mnie Lolka czasami za rękę prowadziła,wiec nie tak źle No i tak poza tym to non stop wydzwaniałam,że normalnie jak ja wyciągałam telefon to już wszyscy wzdychali No i w ogóle mnóstwo fajnych akcji było. A co tu się działo? |
Hej, u mnie nie było aż tak pełno emocji :D
|
|
Wysłany:
Nie 13:50, 18 Lip 2010 |
|
joker508
Dermatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja już będę zmykać, na razie :papapa:
|
|
Nie 13:50, 18 Lip 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mrukasia napisał: |
No to miałeś niezły fart. Raz że nikt cię nie okradł, dwa że miejscy cię nie zgarneli, trzy że chyba nie była zima |
No na szczęście nic z tych trzech rzeczy nie miało miejsca. Raz mi policja chciała dać mandat za sikanie na przystanku po pijaku, ale mi nie dali, tylko jak zobaczyli ilu kolegów i znajomych jeszcze ze mną jest, to powiedzieli, że my się jeszcze spotkamy i odjechali :)
Dodano 36 sekund temu:
zaneta94 napisał: | Ja już będę zmykać, na razie |
Bye.
|
|
Wysłany:
Nie 13:52, 18 Lip 2010 |
|
joker508
Dermatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nutty Nettie napisał: | Hej kochani! :**************
Ktoś tęsknił ? Bo ja tak A tak w ogóle to dotarły któreś pozdrowienia? Było cudownie! Akurat w tym roku same dziewczyny. Tylko nadepnęłam na szkło i kuleję. No i nie mogłam przez dwa dni jeździć( nie licząc mojego "stępowania" Arabeski To było świetne " Natasza fajnie,że się utrzymałaś,ładnie ci poszło,na Almie też byś sobie pewnie poradziła no tylko,że tak się nie stępuje koni " ),ale to zajebiście wyglądało,wszystko okrwawione i mnie Lolka czasami za rękę prowadziła,wiec nie tak źle No i tak poza tym to non stop wydzwaniałam,że normalnie jak ja wyciągałam telefon to już wszyscy wzdychali No i w ogóle mnóstwo fajnych akcji było. A co tu się działo? |
Hey:*
Oczywiście że ja głupolu!
Szczerze nudy, z rzadka ktoś coś napisał.
A ja nadciagnęlam sobie mięsień, po ostatnich baletach i na tydzień jestem uziemiona:(
zaneta94pa:*
Dodano 7 minut temu:
joker508 napisał: | No na szczęście nic z tych trzech rzeczy nie miało miejsca. Raz mi policja chciała dać mandat za sikanie na przystanku po pijaku, ale mi nie dali, tylko jak zobaczyli ilu kolegów i znajomych jeszcze ze mną jest, to powiedzieli, że my się jeszcze spotkamy i odjechali |
To mnie spisali, bo piłam pepsi :shock:
Siedziałam na ławce w parku, kiedy zobaczyłam moich kolegów z piwami, więc się przysiadłam. Nie długo gadaliśmy, gdy przyjechał radiowóz z naszymi misiami. Spisali kolegów i już mieli odjechać, gdy ich wzok przykuł napój który piłam. Wzieli puszkę i powąchali, po czym stwierdzili, że czuć alkoholem. Oczywiście i tak mnie spisali, po moich długich tłumaczeniach, że to tylko zwykła pepsi. :roll:
|
|
Nie 14:04, 18 Lip 2010 |
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mrukasia napisał: | To mnie spisali, bo piłam pepsi
Siedziałam na ławce w parku, kiedy zobaczyłam moich kolegów z piwami, więc się przysiadłam. Nie długo gadaliśmy, gdy przyjechał radiowóz z naszymi misiami. Spisali kolegów i już mieli odjechać, gdy ich wzok przykuł napój który piłam. Wzieli puszkę i powąchali, po czym stwierdzili, że czuć alkoholem. Oczywiście i tak mnie spisali, po moich długich tłumaczeniach, że to tylko zwykła pepsi. |
Dziwne miśki ; /
Dobra, ja idę, obejrzę House'a i spadam na balet. Bye :)
Mrukasia pa :*
|
|
Wysłany:
Nie 14:10, 18 Lip 2010 |
|
joker508
Dermatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
joker508
Udanych baletów:*
Ja też spadam pa:*
|
|
Nie 14:14, 18 Lip 2010 |
|
Mrukasia
Chirurg ogólny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Charlotte_May
Dermatolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Szarlotko Możesz jeździć jak chcesz :D! Zaraz obejrzę tylko zjem obiad
|
|
Nie 14:33, 18 Lip 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Charlotte_May
Dermatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam :jupi: Wróciłam znad morza. Tęskniliście? :twisted: Cały czas było upalnie ... uff... A co u Was?
|
|
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa
Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D
Wysłany:
Nie 14:41, 18 Lip 2010 |
|
kretowa
Gastrolog

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Charlotte_May
Dermatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Szarlotko To jedyny sport jaki naprawdę lubię. Żebyś ty mnie słyszała jak przeskoczę przez krzyżaka :hahaha: Takie dziwne piski wydaję. I non stop gadam do konia :D
|
|
Nie 14:45, 18 Lip 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 121, 122, 123 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 122 z 636 |
|