Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 482, 483, 484 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gusq Głosowałam na Napieralskiego w pierwszej turze. Jestem liberałem i lewicowcem, więc nie po drodze mi z PiS-em :) A sama osoba Kaczyńskiego to dla mnie porażka na całej linii.

PostWysłany: Czw 19:56, 01 Lip 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Wycofali mi najlepszy koński NATURALNY środek na muchy ze sprzedaży, idę ich zabić :killer: :killer: :killer:
Teraz musiałam kupić syntetyka, jak mi któryś koń zachoruje, bo się ugryzie w miejsce, które mu popsikałam, to zamorduję :killer:

PostWysłany: Czw 19:57, 01 Lip 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

Arroch Cześć. A nie ma innych naturalnych? :(

PostWysłany: Czw 19:58, 01 Lip 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
Głosowałam na Napieralskiego w pierwszej turze. Jestem liberałem i lewicowcem, więc nie po drodze mi z PiS-em

jA DLATEGO, ŻE miał dobry program podobny do Prawicy, wgl to LEwica Ekonomiczna mi się podoba :). Nawet Czesiek powiedział, że zagłosowałby gdyby miał szansę z Bronkiem! Ogólnie to nie interesuję się polityką i mam to gdzieś, jednak Czesiek ma jakiś tam wpływ na mnie xD!

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Czw 19:59, 01 Lip 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

alhambra wszystkie inne są gówniane :? wszystkiego co jest na rynku już próbowałam, łącznie z gotowaniem bazylii w domu :roll:

PostWysłany: Czw 20:01, 01 Lip 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Gusq napisał:
Nawet Czesiek powiedział, że zagłosowałby gdyby miał szansę z Bronkiem!

Właśnie, co robi pranie mózgu przez media i przekłamane sondaże? Nakręcają tylko, że jedynie dwóch kandydatów ma szansę i ludzie głosują na któregoś z nich z przeświadczeniem, że sondaże nie kłamią i coś w tym jest albo w ogóle nie idą na wybory, bo i tak nic nie zmienią. I zbieramy takich ludzi do kupy, wychodzi ich kilka tysięcy i to są głosy, które mogły być oddane na kogokolwiek innego, dając mu tym samym szanse...

PostWysłany: Czw 20:02, 01 Lip 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Właśnie, co robi pranie mózgu przez media i przekłamane sondaże? Nakręcają tylko, że jedynie dwóch kandydatów ma szansę i ludzie głosują na któregoś z nich z przeświadczeniem, że sondaże nie kłamią i coś w tym jest albo w ogóle nie idą na wybory, bo i tak nic nie zmienią. I zbieramy takich ludzi do kupy, wychodzi ich kilka tysięcy i to są głosy, które mogły być oddane na kogokolwiek innego, dając mu tym samym szanse...

100 % racja. Ogólnie jestem sceptycznie nastawiona do Polityki i polityków. I tego szumu, co koło siebie robią. Nawet już dość tej katastrofy itd. Zdecydowanie to nie dla mnie ! xD

Weszłam do Jeanne i Dzięki jej znalazłam Lisę <.3

PostWysłany: Czw 20:05, 01 Lip 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
100 % racja. Ogólnie jestem sceptycznie nastawiona do Polityki i polityków. I tego szumu, co koło siebie robią. Nawet już dość tej katastrofy itd. Zdecydowanie to nie dla mnie ! x

Też mam dość i też tego nienawidzę, ale jak słyszę mojego ojca, że on nie idzie głosować, bo ma to w dupie, to mnie cholera bierze. Potem będzie siedział i biadolił, jakiego to durnia na prezydenta naród wybrał. Ale sam dupy nie chce ruszyć, żeby choć spróbować coś zmienić. Na pierwszą turę wyciągnęłam go cudem z pomocą znajomych i mamy. Moja mama nie zna się, nie interesuje, to przynajmniej spytała, na kogo ja głosuję i poparła tego samego :mrgreen:

PostWysłany: Czw 20:08, 01 Lip 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
biadolił, jakiego to durnia na prezydenta naród wybrał

jakiego nie wybierzemy to i tak dureń ;)

PostWysłany: Czw 20:10, 01 Lip 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Zauważyliście, że mieliśmy bardzo muzyczną kampanię? :P
Wyborcza piosenka Napieralskiego, występy posłów PiS na wiecach wraz z kapelami, Napieralski w dyskotece i teraz Palikot promujący swój kawałek ,,Nie zagłosuję na Jarka" we wszystkich możliwych aranżacjach. O czymś zapomniałam? ;)

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Czw 20:10, 01 Lip 2010
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Cytat:
Na pierwszą turę wyciągnęłam go cudem z pomocą znajomych i mamy. Moja mama nie zna się, nie interesuje, to przynajmniej spytała, na kogo ja głosuję i poparła tego samego Mr. Green

Moja mama tak samo pojęcia nie ma kto tam jest xD. Mój tatuś z Braciszkiem Na Bronka za to Eta i Magda za Kaczyńskim. Ja jednak zostane przy mamie, co do głosowania. Z resztą mam jeszcze 4 lata i mi się nie śpieszy. Natomiast Klaudia gada tak , że nie pozwoli aby Kaczyńskim był, a Kurde głosować nie może :roll: :? Przesada. -.-

Dodano 39 sekund temu:

Cytat:
jakiego nie wybierzemy to i tak dureń Wink

Dokładnie!!

PostWysłany: Czw 20:13, 01 Lip 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
jakiego nie wybierzemy to i tak dureń

W tej chwili niestety tak, ale i tak możemy spróbować wybrać mniejsze zło :)

PostWysłany: Czw 20:14, 01 Lip 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra nie ma mniejszego zła, jest jedno zło, jak może być coś bardziej, lub mniej złe? ;>

PostWysłany: Czw 20:15, 01 Lip 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Arroch Powiem inaczej, jak będzie Bronek, to będzie dla mnie źle. Jak będzie Jarek, to będzie gorzej niż źle.

PostWysłany: Czw 20:18, 01 Lip 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra Na Jarka nigdy z życiu nie zagłosuję, bo mam kilka powodów, pomijając już jego styl wypowiedzi i inne duperele, które mnie wkurzają, ale uważam, że po Smoleńsku nie powinien kandydować, a jest bratanica nie powinna 2 miesiące po śmierci rodziców, pokładać się na plaży i opowiadać Gali czy tam innemu pisemku, że jej córka jest wcześniakiem. Jak będzie Bronek, będzie jedna partia rządząca - brak patrzenia na ręce, przekręty pójdą niezłe na pewno ;)

PostWysłany: Czw 20:22, 01 Lip 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 482, 483, 484 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669  Następny
Strona 483 z 669

Skocz do: