|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #13
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 307, 308, 309 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Gusq napisał: | No niestety moi rodzice nie byli świadomi , że już jestem w łonie matki i ciągle mnie dorabiali, aż się chyba geny popieprz*y` Very Happy |
Matko. Współczuję Twoim nauczycielom. ;) A tak z ciekawości: jaka była reakcja? :>
|
|
Pią 22:33, 25 Cze 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Gusq napisał: | No niestety moi rodzice nie byli świadomi , że już jestem w łonie matki i ciągle mnie dorabiali, aż się chyba geny popieprz*y` |
:shock: omg. u mnie wyleciałabyś chyba ze szkoły, albo miała przechlapane do końca aktualnego poziomu edukacji...
Shitzune napisał: | pławienie się w drobnostkach - irytujące i na dodatek banał. |
tak, ale czasem pomaga.
Shitzune napisał: | A jednocześnie całkiem ciekawa zagrywka psychologiczna. |
jasne. bo to ciekawe, kiedy popadasz w zły nastrój z ważnego powodu, a jego poprawa może zależeć od jakiegoś bzdeta, nawet typu nowa bluzka.
Shitzune napisał: | Ale ja się już może lepiej zamknę, bo nie wpasowuję z tematem. |
szkoda :wink:
|
|
Wysłany:
Pią 22:35, 25 Cze 2010 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq napisał: | wiolka17 napisał:
Najpierw Kaja, a teraz kolejna, która cierpi na manię prześladowczą... Czy jest na sali psychiatra!? hahaha
Dla kogo ? |
Oj no martwię się o Ciebie. :]
|
|
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq napisał: | A ja ostatnio stwierdziłam na chemii , bo pani się pytała dlaczego taka jestem hm...`roztrzepana i niewyżyta` To ja po namyślę odp. : No niestety moi rodzice nie byli świadomi , że już jestem w łonie matki i ciągle mnie dorabiali, aż się chyba geny popieprz*y` Very Happy |
No i mi poprawiłaś tym humor :D
|
|
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nutty Nettie napisał: | Na szczęście nie ma nocnych jazd,bo położył się i śpi |
czekaj, to on co noc tak wariuje?
Gusq napisał: | A cio to ? Dobra to bd ciekawe , ale ja się wstydzę . |
"Probably The Best Page In The Universe" jak sami twierdzą :lol: nie wstydzaj się!
|
|
Wysłany:
Pią 22:36, 25 Cze 2010 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | Hambarr, jak ci sie podoba praca niańki? Bo z tego, co pamiętam, ostatni raz, jak się pytałam, powiedziałaś, że ci się podoba. |
mi się cały czas podoba :mrgreen: Już w tym siedze ze trzy lata i jeszcze się nie zmęczyłam :P
|
|
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html
Wysłany:
Pią 22:37, 25 Cze 2010 |
|
Hambarr
Psychiatra

Pochwał: 30
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | czekaj, to on co noc tak wariuje? |
Nie,co jakiś czas
|
|
Pią 22:40, 25 Cze 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | ciągle mnie dorabiali, aż się chyba geny popieprz*y |
Z biologicznego punktu widzenia geny nie mogą się pieprzyć. Chyba że to taki odwrotny eufemizm na crossing-over.
hattrick napisał: | bo to ciekawe, kiedy popadasz w zły nastrój z ważnego powodu, a jego poprawa może zależeć od jakiegoś bzdeta, nawet typu nowa bluzka. |
Zdefiniuj ważny powód ;) Bo najczęściej 9 przypadków na 10 to tylko pozornie ważne, a w rzeczywistości błahe i głupie powody.
Gdzieś jest ta cienka granica między ważnymi powodami a nieważnymi - mój naukowy umysł chciałby wiedzieć, gdzie... Chciałabym, żeby wszystko było poukładane i zdefiniowane, niestety, tak nie jest ;)
No i dopadła mnie wena, po prostu fantastycznie, nie miała kiedy. ^^
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hambarr napisał: | mi się cały czas podoba Już w tym siedze ze trzy lata i jeszcze się nie zmęczyłam |
a uczyłaś może dzieci w podstawówce w ramach wolontariatu? :cfaniak:
to jest dopiero hardkor.
Gusq napisał: | Na szczęście moi n-le mnie znają i o dziwo akceptują. Mam nawet pseudium oprócz Gusi , Czyli `Trzepaku, Szaleńcu` Jak to fajnie brzmi ! Jak ja ich kocham, co ja pocznę bez 2 miesięcy z nimi |
masz spoooooro szczęścia.
|
|
Wysłany:
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Gdzieś jest ta cienka granica między ważnymi powodami a nieważnymi - mój naukowy umysł chciałby wiedzieć, gdzie... Chciałabym, żeby wszystko było poukładane i zdefiniowane, niestety, tak nie jest |
nie ma. dla każdego inaczej wygląda ta granica. Jeden ma w nosie, że oblał przedmiot, a drugi nie może się po tym pozbierać przez miesiąc.
Shitzune napisał: | Zdefiniuj ważny powód Bo najczęściej 9 przypadków na 10 to tylko pozornie ważne, a w rzeczywistości błahe i głupie powody. |
według ciebie. dla osób postronnych będą to głupie powody, dla samego obiektu posiadającego dane problemy skomplikowana część życia.
Shitzune napisał: | No i dopadła mnie wena, po prostu fantastycznie, nie miała kiedy. ^^ |
to przez późną godzinę :wink:
|
|
Wysłany:
Pią 22:43, 25 Cze 2010 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | a uczyłaś może dzieci w podstawówce w ramach wolontariatu?
to jest dopiero hardkor. |
kochana, hardcore to jest jak masz 30 dzieci w wieku 2-12 i musisz przez dwa tygodnie od 7 do 21 wymyślac im zabawy. w ramach wolontariatu 8)
|
|
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html
Wysłany:
Pią 22:44, 25 Cze 2010 |
|
Hambarr
Psychiatra

Pochwał: 30
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nutty Nettie napisał: | Nie,co jakiś czas |
ja chyba mam coś ze sobą, bo automatycznie nasunęła mi się diagnoza - choroba psychiczna :hahaha: napady lęku itd.
Gusq napisał: | Ja wstydzić się Was . |
pfff. świrki nie wiedzą co to wstyd.
|
|
Wysłany:
Pią 22:44, 25 Cze 2010 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 307, 308, 309 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 Następny |
Strona 308 z 669 |
|