Oj biedy Wilson:P zgadnijcie do kogo będa latać obydwoje jak się pokłócą? :D
Co do zespołu.. Oni się spodziewali podejrzewam. Tak jak każdy z nas ;)
_________________ "Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień" Wysłany:
Pią 16:52, 18 Cze 2010
ale House szczęśliwy to dla nich nowość (może poza początkiem 3 sezonu) mam nadziję że fotki natchną fickopisarzy bo nie wytrzymam do września :lol: :lol:
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć " Wysłany:
Pią 16:57, 18 Cze 2010
Wczoraj byłam na Forum, poszłam spać z motocyklem w głowie, wracam, a tu CO WIDZĘ?! Cały odcinek Huddy, mnóstwo zabójczych zdjęć i same dobre njusy! :serducho:
o Boże, do tej pory nie wierzę w to, co zobaczyłam :shock:
Scenarzyści chyba szykują nam ogromną dawkę emocji, nie wiem czy moje serducho to wytrzyma, już szaleję na sam widok zdjęć :serducho: nie wierzę, że moje marzenia się spełnią, nieeeee wierzę! Mam tylko nadzieję, że będę całkowicie zaspokojona i nie będę zawiedziona i czuła, że czegoś jeszcze mi brakuje. Zapowiada się c-u-d-o-w-n-i-e, aż chce się żyć :mrgreen:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 18:52, 18 Cze 2010
rozpływam się. przyjdzie tu ktoś wytrzeć mnie z podłogi? bo sama nie dam rady...
cosik mi się widzi, że we wrześniu będę szczęśliwa jak mucha w... no, teges. a nawet już jestem. :D na myśl o 7 sezonie, mam takiego banana na twarzy, że obśliniłam klawiaturę. :mrgreen:
_________________ "- Przynajmniej jedno jest prawdą - stwierdził. - Wy, krasnoludy, rzeczywiście kochacie
złoto.
- A skąd. Nie żartuj.
- Ale...
- Mówimy tak tylko, żeby je zaciągnąć do łóżka. " Terry Pratchett "Na glinianych nogach" Wysłany:
Pią 20:56, 18 Cze 2010
A ja mam tylko nadzieje, że tego nie spieprzą. Ciekawie będzie oglądać House'a romantyka tylko żeby nie przesadzili xD. Jestem wielką Hudzinką i każde takie zdjęcia ogromnie radują moje serce :D tylko boję się, że to co dobre szybko się kończy :(
No jest fajnie i wesoło, tłum Hudzinnek tańczy w koło.
Toż to Huddy na motorze, chyba lepiej być nie może.
xP :D
Tylko szkoda, że tak mało Hałsowo się zrobiło...
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Pią 21:09, 18 Cze 2010
TAAAAK!!!! :jupi:
Nowa laska Housa jest odlotowa widać ją na zdjęciach na portalu *skacze z radości*
A scenki ze zdjęć aż nie podobne do serialu :shock:
Huddy rządzi!!!
AAAA zdjęcia z 1. odcinka są boskie... Oni są boscy!! Na TAKIE Huddy czekałam... czekaliśmy!! <33
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Pią 23:26, 18 Cze 2010
Haaa :D Super ^^ No normalnie uwielbiam tą laskę! Jest odlotowa! Mam na myśli oczywiście nie Cuddy, a laskę ze srebną czaszką ;) Niee.e Ona jeste extra.
Zdjęcia z planu mnie dobiły :hahaha: A szczególnie to co wstawiła Alextasha :D Haa Cuddy...
Spojler:
Odpina bluzeczkę ^^. Albo zapina. No w każdym bądź razie coś kombinuje z tymi guzikami xD
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 7:08, 19 Cze 2010