|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 293, 294, 295 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
maagdaa, dlaczego straszysz wszystkich cały czas? Nie rozumiem tego, bo i tak nikt się nie boi :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Wto 19:56, 11 Maj 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Cytat: | Shee cześć Tygrysie |
Jak to drapieżnie brzmi :twisted: Co tam u ciebie? :) |
U mnie ?? Muszę się pochwalić,iż w dniu dzisiejszym odwiedziłam bibliotekę... I oczywiście trafiłam na ulubioną bibliotekarkę, która w bardzo przyjazny sposób zapytała o moje nazwisko, i w tym momencie miałam problem z przypomnieniem sobie niego :roll: ale przeżyłam :twisted: A nawet się wzięłam za notatki do licencjatu, w końcu zostało 1,5 miesiąca :roll: czas się wziąć za naukę :twisted: :twisted:
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Wto 20:00, 11 Maj 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | "Hurra! Wszystkie Czubki w jednym pokoju!" |
Czy on przypadkiem nie wszedł do mnie? :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
|
|
Wysłany:
Wto 20:02, 11 Maj 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Cytat: |
Niegłupie. Bardzo niegłupie. Też powinnam tak zrobić. Ale założę się o WSZYSTKO, że jak tylko przyjedzie W., to rzucę się na niego z okrzykiem "Masz House'azapytajnikzapytajnik" |
No i się nie dziwię. Ja odkąd przyszłam z pracy, szukałam linków do odcinka, bo straszne dzisiaj szło. A jak w końcu ściągnęłam odcinek, to chcę zaczekać, bo jak pomyślę o finale... :twisted: |
NIEEeeeeee!
W. ma jakieś opóźnienie w planie dnia i nie wie, czy się dziś zobaczymy, bo nie wie, kiedy skończy wszystko, co musi zrobić na studia :|
Czy nie jest gdzieś powiedziane, że mężczyzna powinien zapewnić swojej kobiecie pożywienie i dostęp do nowych odcinków House'a? :(
Chyba się pouczę z rozpaczy...
|
|
Wysłany:
Wto 20:02, 11 Maj 2010 |
|
Katia
Patomorfolog

Pochwał: 12
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Czy nie jest gdzieś powiedziane, że mężczyzna powinien zapewnić swojej kobiecie pożywienie i dostęp do nowych odcinków House'a? |
Moja stuknięta koleżanka powiedziała ostatnio do swojej córeczki, pokazując na Hałsia w TV "zobacz, to jest Twój tatuś". Jej facet nie był tym zachwycony :hahaha: Swoją drogą nie chcę wiedzieć, jak to dziecko dorośnie przy takich odpałach mamuśki :?
|
|
Wysłany:
Wto 20:04, 11 Maj 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa napisał: | Marguerite napisał: | Już się przestałam bać |
Cooo ? :twisted:
*przywiązuje Marg do kozetki w schowku* no, to teraz ponastawiamy te kostki ! :twisted: |
I tak nie robi to na mnie wrażenia :twisted:
nimfka napisał: | Marguerite o to obie nas wyeksmitują, to może na czas finału zamieszkamy razem w jakimś mieszkaniu z dźwiękoszczelnymi ścianami, bo ja nie wiem jak będę reagować na ten odcinek, a co dopiero finał?? Jak ja TAK reagowałam na 100 odcinek :P :hahaha: |
i w pokoju bez klamek, tym mi moja własna matka grozi :roll: a ja kompletnie nie wiem, czemu... przecież ona tez lubi Bones
Shitzune napisał: | Uwielbiam mojego ojca - wchodzi i od razu uśmiech od ucha do ucha: "Hurra! Wszystkie Czubki w jednym pokoju!" :mrgreen: |
:hahaha: masz fajnego ojca
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Wto 20:05, 11 Maj 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite napisał: | masz fajnego ojca |
No, jakbym swojego słyszała :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Wto 20:07, 11 Maj 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
dobry wieczór ;)
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Wto 20:09, 11 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie, dobry wieczór :)
|
|
Wysłany:
Wto 20:11, 11 Maj 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Nie jestem tylko pewna, czy chodziło mu o Czubki czy o czubki, jeśli wiesz, co mam na myśli |
ahh ! chyba rozumiem. :hahaha:
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Wto 20:11, 11 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Mojego tatusia chyba nikt nie przebije , nawet ja sama |
W kogoś geny trzeba mieć :hahaha:
|
|
Wysłany:
Wto 20:14, 11 Maj 2010 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 293, 294, 295 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 294 z 899 |
|