hej Marg :*
Czy ty też nie możesz doczekać się jutra, a bardziej czwartkowego ranku?? Bo ja jak obejrzałam sneak peeksy to nie moge już wytrzymać jak nie oglądałaś to nie czytaj spoileru
Spojler:
ten 3 sneak peeks, ten przytulanie uroczy, a w ogóle odcinek zapowiada się mocny :D
Wto 19:40, 11 Maj 2010
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
zastanawia się czy jest cała i czy moje wszystkie kości są na swoich miejscach*
Oczywiście, że są, a jak nie, to ja poprzestawiam ! :twisted:
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Wto 19:44, 11 Maj 2010
jeanne *rzuca się i obślinia*
Zły humorek? Czemu co a tu wejdę to toś zdołowany lub złym humorem, wczoraj sama do tej grupy w sumie należałam Rolling Eyes
Ja zawsze mam zły humor, tyko w różnym stopniu ;) *mizia*
Obejrzałam Housa, teraz trzeba się zebrać w sobie i iść uczyć. Życie ;/
nimfka dokładnie, się naoglądałam i czekam z utęsknieniem na noc z środy na czwartek gdzieś na godzinę 4 :twisted: ojj, coś czuje mama mnie wyeksmituje z domu :hahaha:
Shee cześć Tygrysie
Dodano 1 minut temu:
maagdaa napisał:
Marguerite napisał:
zastanawia się czy jest cała i czy moje wszystkie kości są na swoich miejscach*
Oczywiście, że są, a jak nie, to ja poprzestawiam ! :twisted:
Czyli powinnam się już bać :twisted:
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Wto 19:49, 11 Maj 2010
A ja tak się właśnie zastanawiam, czy może nie przełożyć oglądania odcinka na potem. Będzie mniej czasu do finału, którego nie mogę się doczekać. :)
Niegłupie. Bardzo niegłupie. Też powinnam tak zrobić. Ale założę się o WSZYSTKO, że jak tylko przyjedzie W., to rzucę się na niego z okrzykiem "Masz House'a????"
Jak to drapieżnie brzmi :twisted: Co tam u ciebie? :)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Niegłupie. Bardzo niegłupie. Też powinnam tak zrobić. Ale założę się o WSZYSTKO, że jak tylko przyjedzie W., to rzucę się na niego z okrzykiem "Masz House'azapytajnikzapytajnik"
No i się nie dziwię. Ja odkąd przyszłam z pracy, szukałam linków do odcinka, bo straszne dzisiaj szło. A jak w końcu ściągnęłam odcinek, to chcę zaczekać, bo jak pomyślę o finale... :twisted:
Cooo ? :twisted:
*przywiązuje Marg do kozetki w schowku* no, to teraz ponastawiamy te kostki ! :twisted:
Wto 19:54, 11 Maj 2010