to smutne :mrgreen:
powinnaś poznać jednego polonistę z naszej szkoły, co jak ktoś u niego dostanie 6 to biega po korytarzach i się wszystkim ludziom chwali :mrgreen:
to takie rzadkie i takie radosne wydarzenie.
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Nie 19:52, 02 Maj 2010
JigSaw postaram się, pójdę do niej po grosik, który mi wisi :hahaha:
BTW, jak powiedziała: grosik będę dłużna, to już w głowie uroiła mi się myśl
Spojler:
możesz inaczej się odwdzięczyć i zanurzyłam oczy w jej dekoldzie :hahaha:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 19:52, 02 Maj 2010
ja zawsze stawiam jakieś pięć przecinków za dużo jak pisze wypracowanie do szkoły ;D
Ja tak samo !
Najpierw nie używałam w ogóle. xp
Ale potem, jak moja polonistka mnie tak o nie molestowała, to używam za dużo ! :roll:
I tak źle, i tak nie dobrze ! xpp
Nemezis napisał:
maagdaa dobrze zobaczymy!
No, więc i Cię pilnuję i zdobędę sobie zdjęcia, o ! ha ! :twisted:
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Nie 19:53, 02 Maj 2010
to smutne Mr. Green
powinnaś poznać jednego polonistę z naszej szkoły, co jak ktoś u niego dostanie 6 to biega po korytarzach i się wszystkim ludziom chwali Mr. Green
to takie rzadkie i takie radosne wydarzenie.
O to u nas jest tak z matematyką. Jeśli ktoś u naszej nauczycielki ma 3 z matmy to na prawdę jest dobry.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 19:53, 02 Maj 2010
Juniuś ja widziałem...brrr...
A widziałem jeszcze gorsze rzeczy. Kiedyś na TVNie, czy RTL leciał taki program ZOOM i w jednym odcinku była pokazana wioska (kraj trzeciego świata) w której kapłan nożem rozdziewiczał młode dziewczęta, kobiety zbierały się w koło i tańczyły, mężczyźni zabijali kurę na cześć "przyszłej kobiety" i tak to się działo...
Oglądał może ktoś jeszcze ?
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Nie 19:54, 02 Maj 2010
Marguerite, no więc musisz mi te zÓe wieści jakoś inaczej przekazać ! :mrgreen: :twisted:
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
O to u nas jest tak z matematyką. Jeśli ktoś u naszej nauczycielki ma 3 z matmy to na prawdę jest dobry.
u nas jest podobnie... ludzie dostają 3 albo 4 i się cieszą.
a ja dostaję 5 i siedzę cicho. :twisted:
a ostatnio to nawet dostałam niechcący 6 i na mnie dziwnie patrzyli :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez maria lucie dnia Nie 19:55, 02 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
A widziałem jeszcze gorsze rzeczy. Kiedyś na TVNie, czy RTL leciał taki program ZOOM i w jednym odcinku była pokazana wioska (kraj trzeciego świata) w której kapłan nożem rozdziewiczał młode dziewczęta, kobiety zbierały się w koło i tańczyły, mężczyźni zabijali kurę na cześć "przyszłej kobiety" i tak to się działo...
Ja nie, ale od naszego historyka słyszeliśmy takie opowieści.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 19:55, 02 Maj 2010
Nem moja reakcja była jak najbardziej prawidłowa ! Nie znasz się ! :mrgreen:
Nie 19:56, 02 Maj 2010