życie ze znakami interpunkcyjnymi jest takie nudne, racja
Właśnie miałam pisać.
Proszę ! Chociaż znaki zapytania ! :mrgreen:
Nemezis napisał:
na Ciebie mam plan ha! Zaciągnę cię wizją zdjęć , na które tak czekasz do schowka i brutalnie zamknę hahahaha!
pff ! Ja sama sobie zaraz pójdę po te zdjęcia, o ! :twisted:
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Nie 19:45, 02 Maj 2010
Wikipedia jest niewiarygodnym źródłem, ponieważ może ją edytować każdy wedle własnych widzi mi się :roll:
Cytat:
O Jej! O czym tu się rozmawia przed 22:00?!
Nie rozmawiamy o wulgarnych rzeczach, nie przeklinamy...Forum medyczne więc sprawy anatomii są bardzo na miejscu :idea:
Cytat:
Jig, powstrzymaj się z odpowiedzią do 22, proszę hahaha
Postaram się :hahaha: Po prostu ją przecina :?
Juniuś nie rzucaj się i nie mów, że Ci się podoba... Tylko się zakoleguj, czy cuś. Znam bardzo wiele osób *dziewcząt* i ze wszystkich tylko jedna przyznała się, że całowała kobietę o.O
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Nie 19:46, 02 Maj 2010
JigSaw ale fakt, że ma dzieci jakoś mnie do wszystkiego zniechęca, nie chcę wyjść na idiotkę.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 19:47, 02 Maj 2010
A ja kocham znaki interpunkcyjne, tylko nie zawsze wiem, kiedy stosować moje ulubione ogonki, czyt. przecinki :mrgreen:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 19:49, 02 Maj 2010
Od teraz zaczynam używać znaków interpunkcyjnych, których nie cierpię.
O, dzięki Ci !
Nemezis napisał:
jak wyjdziesz teraz, to może do jutra dojdziesz ;p
pf, pf ! Ja mam swoje sposoby, nigdzie nie muszę iść ! :twisted:
Nemezis napisał:
I tak ich nie dostaniesz *śmiech psychopaty*
Zooobaczymy ! :twisted:
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Nie 19:49, 02 Maj 2010
JigSaw ale fakt, że ma dzieci jakoś mnie do wszystkiego zniechęca, nie chcę wyjść na idiotkę.
Zagadaj o tak, ogólnie...Jak bedziesz w sklepie, zobaczysz jaka jest, jak Wam się będzie wymieniało opinie na temat np. danego ciucha czy cuś :wink:
Cytat:
W tym przypadku to prawda jest.
Niech Wam będzie, chociaż nie jestem przekonany... o.O
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Nie 19:50, 02 Maj 2010
Widział ktoś Antychrysta? Jedna scena była przerażająca :shock:
Spojler:
kobieta odcinała sobie łechtaczkę
A ja kocham znaki interpunkcyjne, tylko nie zawsze wiem, kiedy stosować moje ulubione ogonki, czyt. przecinki
ja zawsze stawiam jakieś pięć przecinków za dużo jak pisze wypracowanie do szkoły ;D
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany: