|
 |
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Hej, mam takie pytanie nie związane z tematem: Dlaczego nie mam teraz przycisku ,,pobierz" przy każdym odcinku,a jest tylko przycisk do pobierania napisów?? Proszę o pomoc, muszę tak jakby uzupełnić moją kolekcję House'a.. ;]
|
|
Wysłany:
Sro 14:27, 24 Lut 2010 |
|
Aliccce
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Soundtrack
czy ktoś ma pojecie jaki jest tytuł piosenki na końcu odcinka. Po prostu super. Bardzo proszę o info.
|
|
Wysłany:
Czw 20:14, 04 Mar 2010 |
|
tvpaker
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
tvpaker ta piosenka to: Eric Bibb -"Shine On"
|
|
Czw 21:07, 04 Mar 2010 |
|
House Everybody Lies
Lekarz rodzinny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
mi osobiście sie bardzo podobał, tak samo jak odcinek "wilson" mogli by własnie robic takie odcinki, ciekawe :)
|
|
Wysłany:
Czw 19:50, 08 Kwi 2010 |
|
Skibona
Student medycyny

Ostrzeżeń: 1
Miasto: bielsko-biała
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Odcinek bardzo mi się podobał. Oglądałam go już kilka razy :) Miód jak dla mnie osoby, która bardzo lubi Cuddy :D Co do tego, że niektórym zakończenie wydaje się przesłodzone,to jak to się mówi : kłopoty chodzą parami, można to obrócić- tak samo jak już się robi dobrze, zaczyna się wieść to na wszystkich frontach :) więc chyba nie jest aż tak bardzo przesłodzone.
|
|
Wysłany:
Sro 21:05, 21 Kwi 2010 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dosyć ciekawy odcinek. Mogliśmy zobaczyć wybryki House-a z perspektywy innej osoby było to nawet ciekawe (ale myślałem, że się zgodzi na tę malarie! :lol: ). Było to ciekawe ale trochę nudnawe... Ja bym nie wytrzymał gdyby serial nazywał się [C]uddy M.D. ... :D
Nie chciałbym, żeby było więcej takich odcinków, w miejsce takiej lekkiej nudy mogli by wstawić jakiś zwrot akcji w życiu bohaterów.
Według mnie ten serial coraz bardziej oddala się od swojego medycznego sukcesu...
|
|
_________________ C17H19NO3
Miłość to jedna, wielka, zaraźliwa i nieuleczalna choroba!
banner by wiolka17
:house14: :house17: :house02:
Będę głosił po wsze czasy, we wszystkich krańcach ziemi, że Masters jest wysłanką Vader'a!
Wysłany:
Pon 15:07, 13 Wrz 2010 |
|
Phoenix
Stażysta

Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|