[sezon 6] Spoilery
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 69, 70, 71 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Spoilery
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro już jesteście w tym jakże pasjonującym temacie, to wam powiem, że moim zdaniem nie doszło do niczego, co wyrażnie nie tylko widać ale i słychać, bo Lukas mówi "przepraszam" a Cuddy że "teraz nie tylko spóżni się do pracy, ale jeszcze przyjdzie tam sfrustrowana" ;)

- by Chasper:*
Sinaj - my sweet soulmate :*:*
Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html

PostWysłany: Pią 23:43, 05 Lut 2010
Hambarr
Psychiatra
Psychiatra

Pochwał: 30

Powrót do góry

My zgadzamy się co do tego, że Cuddy nie została usatysfakcjonowana i ZA TO przeprasza ją Lucas. Zgadzamy się też, że Lucas satysfakcji doznał (po wszystkim mówi, że jak Cuddy da mu chwilę to on może jeszcze raz).
Debata trwa tylko na temat tego czy doszło do kopulacji, czy Lucas przedwcześnie wystrzelił we własne gacie.

I 3 sneak peeki:

PostWysłany: Sob 9:31, 06 Lut 2010
orco
Tłumacz

Pochwał: 28

Powrót do góry

Kocham Cuddy za to, że tak rzewnie i gorliwie pocieszała Lucasa po jego porażce
:hahaha:
Jak widzimy seks o poranku jest obarczony wysokim ryzykiem i może okazać się zupełnie nieopłacalny XD Cuddy się tylko zasapała, spociła i sfrustrowała ( nie wspominając o pogniecionej sukience zwanej spódnicą). Na początku myślałem, że będą trząść łóżkiem tak, że tynk się sąsiadom na łby posypie (tzn. Cuddy będzie trzęsła, bo chucherka raczej o to nie podejrzewałem :X ) a tutaj takie rozczarowanko :/

PS. Pierwszy raz po obejrzeniu 4 minutowego urywka, byłem pewien że Lucas "nie stanął" na wysokości zadania. Dopuszczałem też możliwość "wciągnięcia flagi na maszt" (if you know what I mean), lecz po Hałsowym telefonie poziom adrenaliny w organizmie detektywa znacznie "opadł" owocując pięknym platfusem LOL

A ten tekst końcowy do Cuddy odebrałem jako przesłankę w stylu: Jeśli dasz mi jeszcze chwilę, mogę znowu spróbować "napiąć mięśnie" :)

Sorry, ale nikt tak szybko nie dochodzi :X

PS2-> Ten facet ma wklęsłą klatkę piersiową. Porażka.
Cieszę się z tego odcinka i nawet jeśli nie będzie jakimś cudem, to będę oglądał go z bananem na twarzy. Cuddy nigdy za wiele <3

So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.

PostWysłany: Sob 10:40, 06 Lut 2010
JigSaw
Diabetolog
Diabetolog

Pochwał: 30

Miasto: Miasto Grzechu
Powrót do góry

Lucas widoczniej jest szybszy niż Cuddy w łóżku. Mu wystarczą 2 minuty jej o wielee więcej ! House miał w tym udział<gratulacje>, Wybił z rytmu Lucasa ;d! Ostatni Wypowiedziany tekst Lucasa mnie rozwalił! Mogłam przynajmniej się pośmiać ;d

Jeszcze jeden post, który jest powtórzeniem innego tylko innymi słowami: "No co Może Lucas ma szybki, że dwie minuty mu starcza ;d" będzie traktowany jako nabijanie postów i skończy się ostrzeżenieniem //ToAr

PostWysłany: Sob 11:03, 06 Lut 2010
Guśka_96
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

Z jednej strony JigSaw możesz mieć rację, że tak szybko sie nie dochodzi, ale nie zapominaj, że to facet i był na nią nieźle napalony, więc pierwsza hipoteza jest bardziej wiarygodna...

House jest zaprawiony w boju z prostytutkami, więc by pewnie nie miał takiej wpadki ^^ :P

Podpis by maybe_55 -> :)

PostWysłany: Sob 11:45, 06 Lut 2010
ola_baca
Patomorfolog
Patomorfolog

Ostrzeżeń: 1

Miasto: Chrzanów
Powrót do góry

Matko wy się przejmujecie dlaczego Cuddy nie była zapsokojona!!??
Mnie martwi fakt że robili to gdy w domu była niania!!!

PostWysłany: Sob 18:38, 06 Lut 2010
Mrukasia
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Pochwał: 24

Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
Powrót do góry

no... fakt... niania, dziecko, a oni w sypialni sobie...

Spojler:

przynajmniej nie trwało to długo ^^

PostWysłany: Sob 18:42, 06 Lut 2010
ola_baca
Patomorfolog
Patomorfolog

Powrót do góry

Może Amerykanie nie wstydzą się

PostWysłany: Sob 19:01, 06 Lut 2010
Guśka_96
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

Czy tylko ja obawiam się ciągu dalszego :roll: Przecież Lisa mówi na koniec "dasz radę" więc chyba spróbują jeszcze raz, no chyba, że to nie było do niego tylko do siebie tak mówiła, że da sobie radę, ale jej spojrzenie jest takie podejrzane :?:

PostWysłany: Sob 21:16, 06 Lut 2010
lisek_
Stażysta
Stażysta

Pochwał: 17

Powrót do góry

1. wielkie mi rzeczy. Przecież nie była z nimi w pokoju. Zamknęli drzwi. To dorośli ludzie, dlaczego mieliby się wstydzić robić to we własnej sypialni z powodu innej dorosłej osoby w INNEJ części domu? o.O

2. Cuddy zdecydowanie mówiła do siebie/swojego odbicia w lustrze.

PostWysłany: Nie 8:55, 07 Lut 2010
orco
Tłumacz

Pochwał: 28

Powrót do góry

sasza napisał:
Czy tylko ja obawiam się ciągu dalszego Przecież Lisa mówi na koniec "dasz radę" więc chyba spróbują jeszcze raz, no chyba, że to nie było do niego tylko do siebie tak mówiła, że da sobie radę, ale jej spojrzenie jest takie podejrzane

no teraz mnie rozwaliliście :roll: Do sibie mówiła! Jako administratorka szpitala codziennie musi się użerać z różnymi przygłupami i spoczywa na jej barkach wielka odpowiedzialność za cały PPTH. Każdy dzień jest pełen nowych przeszkód i kłopotów. Dlatego tak powiedziała.

PostWysłany: Nie 11:26, 07 Lut 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41

Powrót do góry

Link

PostWysłany: Nie 11:53, 07 Lut 2010
Mrukasia
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Pochwał: 24

Miasto: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc
Powrót do góry

hattrick napisał:
sasza napisał:
Czy tylko ja obawiam się ciągu dalszego Przecież Lisa mówi na koniec "dasz radę" więc chyba spróbują jeszcze raz, no chyba, że to nie było do niego tylko do siebie tak mówiła, że da sobie radę, ale jej spojrzenie jest takie podejrzane

no teraz mnie rozwaliliście :roll: Do sibie mówiła! Jako administratorka szpitala codziennie musi się użerać z różnymi przygłupami i spoczywa na jej barkach wielka odpowiedzialność za cały PPTH. Każdy dzień jest pełen nowych przeszkód i kłopotów. Dlatego tak powiedziała.

Dokładnie popieram hattricka! :) i jeszcze nie udane spędzenie miłych chwil z Lucasem, zadzwonienie House to oznacza kłopoty! ^

PostWysłany: Nie 11:57, 07 Lut 2010
Guśka_96
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

Spoilery dot. 6x19

First, as you may have feared, Lucas shows no signs of being kicked to the curb in this episode. The episode has as its main foci Taub and Wilson. Taub meets a woman who has an open relationship, and wants to do the same with his wife. She at first agrees, but this does not turn out well. Wilson and Sam � his new girlfriend and have a fight, and at first break up. House is happy, but, unfortunately for him, Wilson makes up with his girlfriend before the episode is over.

...but their days as the odd couple are numbered. House is definitely not happy that Wilson has a mate.

Wiec Lucasa nie ma w tym odc. Wiemy, ze Michael Weston gra w jakiejś sztuce i nie będzie go 15.02-15.03. Od Yaitanesa wiemy, ze sezon
konczą nagrywac w marcu, wiec jest jasne, ze Lucasa nie bedzie 19,20,21 odc. Wroci na finał.
I marne szanse zeby Cuddy z nim zerwala wtedy, wszystko im sie dobrze
układa wiec raczej naglego zakonczenia w jednym tylko odc. nie widze.
Wg mnie na 90% Lucas będzie w 7 sezonie. A finał nie bedzie miał nic
wspólnego z Huddy czy Luddy. Prawdopodobnie skonczy się rozstaniem
Hilsona i powrotem Housa do jego mieszkania i pewnie jeszcze jakies
inne nieszczęscie dojdzie którego teraz jeszcze na horyzoncie nie widac ;)

PostWysłany: Nie 12:18, 07 Lut 2010
milena671
Stażysta
Stażysta

Miasto: Łódź
Powrót do góry

Łał... House jej swpółczuje...
a co do tego fragmentu przed lustrem... na 100% mówi do siebie... czeka ja w końcu masakryczny dzień, a jej córka jest chora...

PostWysłany: Nie 12:22, 07 Lut 2010
ola_baca
Patomorfolog
Patomorfolog

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Spoilery Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 69, 70, 71 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92  Następny
Strona 70 z 92

Skocz do: