How, to ty pierwszy odcinek chyba w necie widziałeś Razz
Etam w necie wuja u szkopa pracował i przywiózł kiedyś babci na VHS dla jaj oczywiście w skrócie powiedział o co chodzi tam, zresztą to można oglądać nawet po japońsku :D
Jeanne no właśnie ja niestety zaczynam mieć podobne podejście, a do tego Bones pokazuje ża tak nie musi być, że każdy następny sezon nie musi być słabszy, a najlepsze w tym wszystkim jest to że scenarzyści tak sprytnie to zrobili że B&B nie są niby razem, a jednak wszyscy fani tego shipu są zadowoleni :P To jest właśnie to co mnie się strasznie podoba. Też chyba nie długo będę uciekała spać, chyba na pewno :?
Wto 0:27, 02 Lut 2010
Hej Nimfka, uszy do góry! Jest zawsze Bones, GA, CSI, Fringe czy jak teraz oglądam jeszcze Mentalist, Castle, DG, nie można się ograniczac ogladając tylko 1 serial :D
DOMA to zostanę, poucze się jeszcze na środę może :D Nimfka zostań też :*