|
 |
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Naughty Taub xDDDD. To była dla mnie śmierć z tzw. beki :D. Taub tańczący z dwiema panienkami, skąpo odzianymi panienkami muszę dodać :D. No tego to bym się po nim nie spodziewała. Mnie osobiście rozbroiła scena z próbami w kostnicy i gdy na wieczór przyszedł Wilson. House powiedział coś w stylu - wiedziałem, że nie wytrzymasz i przyjdziesz - wtedy Wilson na to - przecież to moje mieszkanie xD. I Chase - te jego uczulenie na truskawki :D. No cóż - wiele się działo na wieczorze, a później trzeba było szybko trzeźwieć - to jest dopiero sztuka ;P.
|
|
Wysłany:
Wto 23:05, 02 Cze 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Próba w kostnicy, Wilson wchodzacy do swojego mieszkania i komentarz Housa, caly wieczor kawalerski, anafilaksja Cheasa(glownie jego upadek), Amber i House, i słowa Cheasa do Cameron,, To było dobre''
Cały odcinek genialny
|
|
_________________ Nic nie może stanąć pomiędzy prawdziwymi przyjaciółmi.
Eurypides
Wysłany:
Pią 23:18, 04 Wrz 2009 |
|
Anne_Charlotte
Geriatra

Miasto: Kędzierzyn-Koźle
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Trzy genialne sceny: House tańczący przed pacjentem, podpalenie zwłok w prosektorium, oraz oczywiście wieczór kawalerski Chase'a, zwłaszcza wejście Wilsona ("Tak nie można! - Rzeczywistość twierdzi inaczej :D")
|
|
_________________ "Everybody lies!"
"It's not lupus!"
"Mówią że nie można żyć bez miłości. Osobiście jednak uważam, że ważniejszy jest tlen."
"Mój penis nie oddycha. Zrobisz mu usta-usta?"
"Jeśli mówisz do Boga, jesteś religijny. Jeśli Bóg mówi do Ciebie, jesteś chory psychicznie."
"Trójkaciki już mnie nie rajcują, teraz interesują mnie kwadraty"
"To moja nowa laska. Wyszczupla mnie, bo jest pionowa."
Wysłany:
Pon 13:11, 16 Lis 2009 |
|
Szczurek806
Student medycyny

Miasto: Łódź
|
Powrót do góry |
 |
|