Alan Pan Bóg oceni czy byli dobrzy czy źli. Uważam, że jego działalność wywarła istotny wpływ na to, że dzisiaj żyjemy w wolnej Niepodległej Polsce
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 21:12, 10 Lis 2009
Łeh, nie, no ja wiem, że to jest święto i w ogóle, ale ja historii conajmniej nie trawię. ;/
Ja też nie lubię uczyć się historii, co nie znaczy, że mogę o niej zapomnieć.
Ostatnio zmieniony przez Salamandra dnia Wto 21:14, 10 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 21:13, 10 Lis 2009
Pragnę służyć POLSCE, ojczyźnie moich przodków, o której honor, niepodległy byt, tradycje i kulturę walczyli czynem i słowem, którą otrzymałem w spadku jako bezcenną wartość mego pokolenia, którą z całym jej bogactwem duchowym i materialnym mam przekazać moim następcom. Stale poszerzam świat mych myśli i uczuć, wierny zasadzie, że więcej wiedzieć, to głębiej pokochać. Szanuję prawa innych państw i narodów.
Stefan Mirowski
Wto 21:14, 10 Lis 2009
Pragnę służyć POLSCE, ojczyźnie moich przodków, o której honor, niepodległy byt, tradycje i kulturę walczyli czynem i słowem, którą otrzymałem w spadku jako bezcenną wartość mego pokolenia, którą z całym jej bogactwem duchowym i materialnym mam przekazać moim następcom. Stale poszerzam świat mych myśli i uczuć, wierny zasadzie, że więcej wiedzieć, to głębiej pokochać. Szanuję prawa innych państw i narodów.
Stale poszerzam świat mych myśli i uczuć, wierny zasadzie, że więcej wiedzieć, to głębiej pokochać.
Wto 21:17, 10 Lis 2009
ToAr osobiście nie lubię przypisywania zasług ludziom na szczytach wladzy, gdzie oczywiście rozgrywa się walka polityczna, ale gdyby nie tysiące poległych polskich żołnierzy walczących z nadzieją na Wolną Polskę, niejednokrotnie nastolatków, to wątpię, żeby udało się nam odzyskać niepodległość.
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Wto 21:18, 10 Lis 2009
Alan masz rację, ale ktoś nimi też musiał kierować.
Wto 21:20, 10 Lis 2009