Droga Sysiu...
Życzę Ci wiele zdrowia i uśmiechu na codzień, realizacji życiowych planów, kochającej rodziny i spełnienia wszystkich marzeń. Dużo zapału abyśmy mogli nadal czytać Twoje opowiadania oraz posty na tym forum, ochoty do dalszej pracy moderatorskiej, pracą nad FEH i innymi inicjatywami. I wszystkiego innego czego sobie życzysz czyli ogólnie wszystkiego najlepszego !!
Pon 19:50, 09 Lis 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pon 20:55, 09 Lis 2009
Postaram się spełnic wszystkie Wasze oczekiwania jak tylko poukładam od nowa cały dzienny plan zajęc po tych wywrotowych momentach w mym dłuugim juz życiu. Jesteście wspaniali. Jeszcze raz dziekuję
Junius , kochana !
Życzę Ci wszystkiego dobrego , dużo zdrowia, szczęścia, dobrych ocenek w szkole , fantastycznych przyjaciół i spełnienia wszystkich marzeń !
1oo lat ! :*
Buuuuzi ! :*
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sob 20:51, 21 Lis 2009
Kochana Junius !!
Spełnienia wszystkich marzeń, oddanych przyjaciół, zdrowia, uśmiechu i ogólnie szczęścia w życiu i miłości ;)
Wszystkiego najlepszego :*
Junius sto lat! Niech każdy weekend będzie w wannie i pod kołdrą, niech marzenia się Twe spełnią i żeby imprezy były szalone ;*
Jak Ci się nie spodoba wymienimy ;)
* ukończenia studiów z jak najlepszymi wynikami,
* spełnienia wszystkich marzeń (nawet tych nierealnych :wink: )
* osiągnięcia celów, jakie sobie postawiłaś,
* zdrowia (do nauki lub do nieznośnych forumowiczów :mrgreen:)
* szczęścia (to oczywiste)
* satysfakcji z wykonywanego w przyszłości zawodu :)
* I życzę Ci jeszcze... całej reszty rzeczy, emocji i przeżyć, których tu nie wymieniłam :wink:
Wszystkiego, wszystkiego i jeszcze raz: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
I jeszcze 1 torcik:
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Nie 8:09, 22 Lis 2009
*wchodzi ze spóźnionymi życzeniami*
Janius!!!
Sto lat: zdrowia, szczęścia, samych sukcesów, dużo uśmiechu i
Spojler:
prawdziwego HuSu (tego życzę też sobie jako Huddzinie) :mrgreen:
:wink:
Nie 10:50, 22 Lis 2009
Stokrotne dzięki za życzenia, prezenciki, i torciki kotki moje ;-) :* piesek śliczniusi, nie trzeba wymieniać, będę go ściskała całe dnie i noce i nazwę Huddy, haha :mrgreen:
Mam nadzieje, że wszystko się spełni, jeszcze raz dziękuję! :*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 12:45, 22 Lis 2009