Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Sro 11:07, 04 Lis 2009
Fajna akcja, za to Lisę uwielbiam - za angażowanie się we wszystko, za udzielanie swojego wizerunku dla celów charytatywnych.
:serducho:
Ale to zdjęcie jest średnie. Tzn. nie rozumiem po co na zdjęciach tak pięknej kobiety jak Lisa używać photoshopa, czy czegoś w tym stylu. Chcieli ją upiększyć, a w efekcie jej oczy wyglądaja przerażająco.
I jeszcze taki filmik znalazłam na YT, szczerze mówiąc, widzę go po raz pierwszy.
Faktycznie oczy wyszły trochę dziwnie , ale zdj. jest przeurocze ! :serducho:
Jeeej , ona jest naprawdę pięęękna !;)
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sro 18:19, 04 Lis 2009
Boska, boska! Mój ósmy cud świata :twisted: i super, że wspiera taką akcję. I love her :serducho:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sro 19:50, 04 Lis 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Sob 18:42, 07 Lis 2009
Wielu fanów jest zainteresowanych bardziej romantycznym związkiem niż wasz. Co o tym sądzisz?
Cóż, rozumiem, że będąc 25 lat młodszy, nie chcesz oglądać pocałunków 40- czy 50-latków, ale wielu fanów polubiło to ze względu na namiętność.
Czy kiedykolwiek czytałaś fanfiki?
Nie. Wiem, że istnieją, ale ich nie czytam.
Znasz Włochy?
Jasne, często tu bywam: widziałam Toskanię, byłam w Rimini i Milano. Potem byłam w Cono i widziałam trochę z auta, ale nigdy nie byłam na południu Rzymu. Chcę odwiedzić Sycylię, Alfami Coast i Sardynię.
Też chcę zwiedzić Sycylię :D i ładnie wygląda na tym zdjęciu, oczy też :-)
ale stwierdziłam, oglądając którąś serię, że ma strasznie zniszczone włosy. Wyglądała jak pudel tarzający się w sianie. Sory za porównanie, ale nie lubię jak ktoś ma takie włosy ;-)
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Nie 11:40, 08 Lis 2009
O dziwo muszę powiedzieć, że nie specjalnie podobają mi się te zdjęcia.
Niezbyt przypadła mi do gustu ta sukienka i fryzura Lisy.
Buty wyglądają trochę na za duże.
Ale to tylko moje zdanie...
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sro 14:15, 11 Lis 2009
Łohoho :mrgreen:
Jaki dekolt :D
Nie podoba mi się ta fryzura, ale cóż...
Sro 14:15, 11 Lis 2009
Podoba mi się, ale nie do końca. Wolę Lisę w rozpuszczonych włosach, w tych wygląda jakoś poważniej. Strój ok ;-)
Buzia jak zwykle śliczniusia :zakochany:
BTW nareszcie są jakieś nowe zdjęcia, bo już myślałam, że mój cud zaszył się gdzieś w czterech ścianach i nigdzie nie wychodzi.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sro 14:50, 11 Lis 2009
Pierwszy raz widzę zdjęcia Lisy, które mnie nie zachwycają.
Fryzura mi się nie podoba i to dziwne coś na ramionach.
Aczkolwiek sama sukienka jest nieziemska - kolory i wzór! Gdyby tych naramienników (?) nie było, to podobałaby mi się w 100%.