Guśka, ogromne dzięki :)
Te zdjęcia są CUDOWNE! Lisa wygląda może i przeciętnie, ale aż człowieka radość ogarnia jak widzi takiego wariata (pozyywny wydźwięk!) wymachującego torebką - może to moje pobożne życzenie, może nadinterpretacja, ale mam wrażenie, że Lisa jest na tych zdjęciach... szczęśliwa? ;)
A Roberta lubię, więc zdjęcia podobają mi się podwójnie :)
Sarusia UFFF, patrzaj, jak wielki głaz spadł mi z serca, że nie tylko ja tutaj lubię Roberta:) hurrra. Czy Lisa kiedykolwiek wyglądała przeciętnie? Ona nawet bez makijażu jest doskonała (no może z doskonałością przesadziłam, ale jest śliczna). Ma swój własny styl (niesamowicie mi się podoba, bo jest taki "mój":)) i swoje własne ja, a przede wszystkim jest świadoma tego, kim jest. I również uważam, że jest wariatką:) Ja takie pozytywne wariatki jak ona i jeszcze kilka innych osób kocham, nigdy się nie będziesz z nimi nudziła, atrakcje gwarantowane. Zdjęcia przepiękne i tak, Lisa wygląda na szczęśliwą. Co prawda na zdjęciach z Robertem mało entuzjastycznie wypadła, ale wystarczy spojrzeć na ich łapki i wszystko wiadomo.
_________________ I need her in my life!I don't want you to change. ~~ Huddy forever! . Wysłany:
Czw 16:46, 10 Lut 2011
Międzynarodowy projekt urodzinowy ;) Należy napisać list do Lisy i przesłąć go organizatorom. Oni wszystkie listy wydrukują w formie książki i dostarczą Lisie.
Myślę, że fajna akcja i zaangażowanie się w nią nic nie kosztuje, nawet, gdyby się miało nie udać dostarczyć tej książki.
Cudnie wyglądała <3 W dodatku mogłam się pośmiać z RR.
Czy tylko mi się zdaję, że Lisa przytyła ?
Czyżby moja intuicja się sprawdziła i jest w ciąży :zakochany:
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Sro 15:42, 23 Lut 2011
Guśka_ Gdzie ty masz Roberta? Aj, Anola wkleiła, nie zauważyłam.:) A faktycznie, ładnie wyglądają (tylko nie bijcie:):)).
Lisa w ciąży? Hm, już nawet jest na ten temat dyskusja co do odcinka Bobmshells, czyżby Lisa była w ciąży? Dziwnie by było jak dla mnie. Ale no teraz jestem strasznie ciekawa tego!!!!! Na razie mogą być tylko i wyłącznie spekulacje. Ja obstawiam, że Lisa nie jest w ciąży.
_________________ I need her in my life!I don't want you to change. ~~ Huddy forever! . Wysłany:
Sro 16:04, 23 Lut 2011
Nie przesadzaj. Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. Ja o Lisie i RR nie mówiłam, jako parzę :roll: , bo wolałabym ją z Johnem <3 . A oceniam tylko wygląd RR, bo kompletnie nie podoba mi się i zawsze wywołuję u mnie napad śmiechu. :D
Lisa, jest w ciąży, obstawiam :)
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Sro 16:11, 23 Lut 2011
Guśka_ Przecież tam były buźki:) wyluzuj:) taki żarcik! Zakładamy się o ciążę Lisy? To w takim razie ja... jeszcze jestem niezdecydowana:) Bo połowa mnie mówi, że jest, bo kombinują coś w serialu, a druga połowa, że nie, bo przecież Lisa to Lisa!
Sro 16:33, 23 Lut 2011
Myślę, że to sprawa kiecki. Ten krój to całkiem sprytny sposób na zrobienie z gruszki klepsydry, ale materiał chyba średni, bo na niektórych zdjęciach można by wręcz powiedzieć, że Lisa wygląda masywnie.
Co do ciąży czy jej braku - błagam, trzymajmy poziom. Rozmowa rozmową, ale nie zakładajmy się o to ;)
Sarusia To były tylko żarty, bo Gusia wysunęła pomysł o ciąży. Ja osobiście uważam, że to NIEPRAWDA. I według mnie to jest tylko i wyłącznie kwestia sukienki.