LisaEdelstein Lisa Edelstein
.Hello! If any of u are in LA March 3rd: http://www.couragecampaign.org/AVALON Hope to see you there! It's going to be an amazing night!
Dodano 37 minut temu:
Sarusia Ja się włączam, tylko nie mam pojęcia kiedy. Może w ten weekend najdzie mnie wena twórcza, taka chwytająca nie tylko za serce i coś napiszę, ale wiem, że napiszę:)
_________________ I need her in my life!I don't want you to change. ~~ Huddy forever! . Wysłany:
Pią 7:22, 25 Lut 2011
Nic nowego, tylko powrót Candice Bergen, w sumie to ja się temu nie dziwię:) Lisa jak zwykle świetna, tylko bardzo za bardzo poważna. Czyżby już czas na wygłupy się skończył?
_________________ I need her in my life!I don't want you to change. ~~ Huddy forever! . Wysłany:
Sob 14:08, 26 Lut 2011
Mam dziwne wrażenie, że te zdjęcie robione dawno temu :D.
Ja już wcześniej zauważyłam, że Lisa już nie jest tą dawną Lisą w zachowaniu. Jednak związki zmieniają ludzi :).
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Pon 19:42, 28 Lut 2011
Guśka_ Guś, czekałam na twoje przemyślenia. Lisa zmieniła się na gorsze? Myślę, że wydoroślała. W końcu to niezwykle inteligentna kobieta. Ale i tak w środku nadal pozostaje "tą" Lisą. Ja mam takie odczucia:)
Moim zdaniem zdjęcie z archiwum Lisy i też z dawno temu... .:)
Pon 21:26, 28 Lut 2011
Akurat nic na ten temat nie powiedziałam. Nie mnie to oceniać czy zmieniła się na gorsze lub na lepsze. Jedynie bliskie jej osoby mogą tą odczuć. Ja widzę zmianę w jej zachowaniu. Stała się jakby drugą mamą dla dzieci <3 RR, więc... Brakuję mi bardzo tej dawnej, np. w sierpniu, kiedy cała promieniała ze szczęścia, śmiała się, wygłupiała. Teraz jest po prostu dojrzalsza, jak zauważyłaś ;)
Co do zdjęcia myślę, że jest z okresu 2009/08 r. jak chodziła z taki pewnym panem, które imienia nie pamiętam :mrgreen:
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Pon 21:54, 28 Lut 2011