Tomku aka Raz3rku!
Najlepsiejsze życzenia urodzinowe :) Chyba o wszystkim, czego chciałam Ci życzyć już wiesz, więc tego wszystkiego Ci życzę :mrgreen:.
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Pią 23:40, 18 Wrz 2009
Raz3r kochany..
życzę Ci : Zdrówka (bo ostatnio chorujesz) , Szczęścia , Radości i Najlepiej Zdanej Maturki ! :mrgreen: (ale to w Twoim przypadku jest na 100 procencików do zrobienia) !
Na ten piękny słoneczny dzień musi być i jakąś słodycz dla Naszego Cudownego Tomka !
Ja również zyczę Wszystkiego Najlepszego.Zdrowia , szczęścia oraz spełnienia wszystkich marzeń. ; )
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sob 8:48, 19 Wrz 2009
Nie mogę nie złożyć życzeń "naszemu" (mam nadzieję, że się nie obrazisz :lol:) Tomkowi 8)
*krząka i swoim marnym głosikiem parodiuje pieśń urodzinową "sto lat"*
Zdrowia, bo to najważniejsze, szczęścia, również w miłości, wszelakiej pomyślności i zadowoleina z życia oraz wszystkiego, co hałsowe :D
(świeczkami się nie sugeruj :mrgreen:)
Sob 12:06, 19 Wrz 2009
Ale to jeszcze nie koniec! Jeszcze ja! :D
Wszystkiego najlepszego, Raz3r!
Słońca, uśmiechu, spełnienia marzeń, zdrowia... I czego sobie tylko zażyczysz :* :* :*
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 16:03, 19 Wrz 2009
Jeszcze ja, jeszcze ja!!
Raz, życzę Ci mnóstwo zdrówka, dużo szczęścia i radości no i przede wszystkim jak największej ilości wolnego czasu, co być mógł zużytkować go na forum :D :D
Sob 21:16, 19 Wrz 2009
najlepszego Raz3r :D jak zwykle wszystkie dobre życzenia zostały już wypowiedziane a ja nie mam talentu do wymyślania także dołączam się do poprzedników ;) 100 LAT !
Pon 9:58, 21 Wrz 2009