Ołmajgat :shock: Zatkało... zdjęcie rzecz jasna :shock:
Wydaje mi się, że chyba jakieś stare, ale mogę się mylić...
Sro 17:35, 08 Lip 2009
To niby ten, co ją na lotnisko odprowadzał? Co ma 27 lat?
Whatever, ja jej życzę, żeby była szczęśliwa a z kim - to tylko jej sprawa ;)
Ślicznie wygląda.
Being known as a cougar is practically a badge of honor in Hollywood these days. But House's Lisa Edelstein obviously isn't quite ready to come clean about her new boy toy, Lost assistant director Norman Kali. The 43-year-old star and Norman,27,seemed less than thrilled when they were spotted at Los Angeles International Airport on June 8, before jetting off to Cancun to spend a week in Mexican paradise. "When they got out of the car, they were chatting and were very much together. He helped her get her luggage and definitely looked like a boyfriend," says a eyewitness. "but when people began to notice that it was Lisa, they parted ways. It was pretty clear that they didn't want to be caught as a couple."
Sro 18:51, 08 Lip 2009
Żaneta, a skąd ten cytat? Wyczytałam w komentarzach, że fota ma 1.5 roku, więc to raczej już było i może jakaś wakacyjna przygoda? Zresztą whatever, ważne, żeby Lisa była happy!
A tak swoją drogą to skąd to zdjęcie wzięło się na fanpopie? Przecież to ten koleś jedną ręką ją obejmuje a drugą robi zdjęcie :roll:
_________________ "Successes only last until someone screws them up. Failures are forever" "People get what they get. It has nothing to do with what they deserve" Wysłany:
Sro 21:14, 08 Lip 2009
Dodatkowo skan z tej stronki mający potwierdzać informacje z cytatu:
Czw 15:30, 09 Lip 2009
Zdjęcia jak zwykle śliczne! Ajajaj, jak ja jej zazdroszczę tego Rzymu :D A co do new toy boy to jakaś dziwna sprawa, bo to zdjęcie jest sprzed 1.5 roku, a akcja z samolotem to kiedy była? Poza tym Lisa mówiła, że jest singlem, więc...może jakaś plota poszła, nie wiem. Ale niektóre komentarze na fanpopie są powalające :P
_________________ "Successes only last until someone screws them up. Failures are forever" "People get what they get. It has nothing to do with what they deserve" Wysłany:
Czw 22:25, 09 Lip 2009
Fota może być stara, ale (jeśli wierzyć temu cytatowi) widziano ich razem 8 lipca...
Ktoś mi powie, czy to też jest stare zdjęcie? :>
Pią 15:52, 10 Lip 2009
Żaneta to zdjęcie jest podobno (a w zasadzie na pewno) z lipca. Natomiast te wcześniejsze na hamaku podobno sprzed 1.5 roku. Nie wiem o co chodzi bo jakaś straszna dyskusja się zrobiła, że oni razem są i w ogóle już tego nie ogarniam. Zresztą to nieistotne jak Lisa będzie chciała to skomentuje te rewelacje :D
Pią 21:26, 10 Lip 2009