|
 |
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Przypominam, że jest to dyskusja na temat odcinka 7x09.
|
|
Czw 16:37, 20 Sty 2011 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Oczywiście, że dyskusja jest na temat odcinka, ale jednocześnie nie sposób pominąć tak ważnej kwestii jak odczucia odnośnie obecnego stanu serialu oraz jego perspektyw na przyszłość. Inną sprawą jest to, że dyskusja na temat odcinka umiera śmiercią naturalną w momencie, gdy na jego temat zostało powiedziane już wszystko. Mimo to przepraszam za początek offtopu, więc wrócę jeszcze do tematu...
Gdy dowiedziałam się, że w odcinku zobaczymy spotkanie Housa z 'teściową', pomyślałam, że może być naprawdę bardzo ciekawie. Niestety, twórcy nie wykorzystali według mnie w pełni tej okazji i zmarnowali taką świetną szansę. Niby był element zaskoczenia, były wzajemne złośliwości itd., ale wyglądało to bardzo sztucznie i nierealnie...
|
|
_________________ "Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda..."
Wysłany:
Sob 22:03, 22 Sty 2011 |
|
JaToNieOn
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Trudno się nie zgodzić, gdyby jej nie uśpił byłoby ciekawie i hipotetycznie zakładając mógłby to być najciekawszy moment w odcinku, bo szykowało się na naprawdę ciętą ripostę House'a. Czy nie za to kochamy Grega ?
Trudno nie wejść na temat refleksji dotyczących całego sezonu, skoro 9 odcinek jest jego częścią ...
|
|
Wysłany:
Pon 1:08, 24 Sty 2011 |
|
Bąbel
Student medycyny

Pochwał: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nuda!
Nudny przypadek!
Myślałem, że metro rozszarpie mu plecy i nie będzie można robić wielu badań. Za pesymistyczna wersja!
Master's? Jak zawsze nienawidzę jej! Zupełnie nie pasuje do tego serialu!
"Zabójstwo przy steku" - dobry tytuł na kryminał , a to co zrobił House było co najmniej przezabawne.
Taub na blboardzie? WTF!? OMG! LoL! Nie spodziewałem się. Czemu on? Forman byłby dobry na potwierdzenie, że szpital popiera równość rasową. Ciekawe czemu nie poleciał do Cuddy "Czemu ja!".
Czy Taub uprawiałby sex z żoną przy otwartych drzwiach? -wątpię
Za odcinek:
4/10 - odcinek nie najlepszy
To wszystko twoja wina Master's!!!
|
|
_________________ C17H19NO3
Miłość to jedna, wielka, zaraźliwa i nieuleczalna choroba!
banner by wiolka17
:house14: :house17: :house02:
Będę głosił po wsze czasy, we wszystkich krańcach ziemi, że Masters jest wysłanką Vader'a!
Wysłany:
Pią 18:30, 18 Mar 2011 |
|
Phoenix
Stażysta

Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|