nie mogłam się zdecydować pomiędzy 3 a 5, w końcu wybór padł na 3, jednak wszystkie sezony które widziałam do tej pory w całości, czyli 3, 4 i 5 są świetne :mrgreen:
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Ja wybrałam 5 sezon. Chyba dlatego, że było duzo Hilsona ^^
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Czw 21:57, 31 Gru 2009
Ja tak ni z gruchy, ni z pietruchy. Mi najbardziej podoba się (a raczej będzie boski po spoilerach, feakach itd promujących 7 sezon) 7 sezon!!!
Spojler:
OMG, w końcu doczekamy się niehalucygennego sexu Huddy, pojawi się mama Cuddy, jestem również ciekawa podwójnej randki House'a i Cuddy i Wilsona i Sam:)
Na przyszłość zakrywaj niektóre informacje funkcją "spoiler"!
S.
_________________ I need her in my life!I don't want you to change. ~~ Huddy forever! . Wysłany:
Nie 21:03, 19 Wrz 2010