Moi faworyci to:
Iron Maiden, Pink Floyd, Led Zeppelin. Do tego dorzucam sporą mieszankę: Jimi Hendrix, Bob Dylan, Dire Striaits, UFO, Clapton, The Doors, Rolling Stonesi, Żuczki i trochę innych. Ogólnie uwielbiam klasycznego rocka z lat 60-80 :) to co teraz dzieje się z pojęciem "rock" nie bardzo mi się podoba :roll: .
Od mojej wypowiedzi w tym temacie sporo się pozmieniało...
Green Day, Sex Pistols, The Ramones - to z zagranicznych.
Farben Lehre, Strajk, The Bill, Nauka o g*wnie, Siekiera - polskie :)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 21:16, 02 Sty 2010
Killersów zna już chyba każdy, a jeśli nie - polecam - nie tylko Human, ale także wcześniejsze kawałki, no i specjalny singiel Happy birthday Guadalupe
Jeśli nie słyszeliście, to polecam też gorąco Editors, Arctic Monkeys, Gossip - szczególnie ostatni album ;)
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Nie 0:15, 03 Sty 2010
_________________ "To change the world, start with one step
however small, first step is hardest of all"
strony internetowe Wysłany:
Nie 5:32, 03 Sty 2010
LINKIN PARK 4EVER Jedyna i niekończąca się miłość.
A tak poza tym to lubię pojedyncze piosenki takich zespołów/wykonawców jak np.
Dead By Sunrise
Green Day
My Chemical Romance
The Killers
Metallica
Bryan Adams
Coldplay
Fall Out Boy
Kings Of Leon
Nelly Furtado
Nickelback
Pink
Red Hot Chili Peppers
I pewnie wiele, wiele innych, których zapomniałam tu wymienić ;)
Nie 11:03, 03 Sty 2010
No, a wiec przede wszystkim Reamonn! Uwielbiam ich. Pozostali to: Metalica, Green Day, Depeche Mode. No i jak coś mi się spodoba to słucham, ale tak to te zespoły
Pią 17:59, 08 Sty 2010
U mnie też się zmieniło ;D. Ostatnio słucham baaaaaaaaaardzo dużo rapera O.S.T.R., Zacząłem słuchać RHCP oraz solowego projektu ich byłego już gitarzysty Johna Frusciante :P. Poza tym, Nagły Atak Spawacza, Amon Amarth, niezmiennie Coma, no i nie pogardzę wcześniejszym rockiem.
Moja muzyczna miłość to przede wszystkim U2, ale także The Killers, Coldplay, Travis, Muse i Michael Jackson <3
Ostatnio nie mam też dość głosu Michaela Buble i Johna Mayera - to takie dwie nowe obsesje muzyczne ;)
_________________ Avek by worried_bubble :) Wysłany:
Pon 19:27, 08 Mar 2010