Wydaje mi się, że temat może się przydać - ot, choćby by jeszcze bardziej ułatwić kontakt oraz odnaleźć się w razie potrzeby :) A konkretnie, linki do kont na nk.
Ostatnio zmieniony przez Lukasch89 dnia Sob 0:49, 26 Cze 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ ... Wysłany:
Nie 12:42, 28 Cze 2009
EDIT: Tu kiedyś był link, ale stwierdzam, że zbyt brzydkie zdjęcia ;)
Ostatnio zmieniony przez Lady M dnia Sro 15:31, 30 Gru 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Nie 14:47, 06 Wrz 2009
_________________ "Give me the strength to face the wrong that I have done,
now that I know the darkest side of me..."
Within Temptation - The Truth Beneath the Rose Wysłany:
Pon 8:09, 07 Wrz 2009
heheh... a to mój link na nk:) fani Dr Housa są moimi znajomymi i przyjaciółmi :P hehe... http://nasza-klasa.pl/profile/19475417 więc moge sie ujawnić:)
A ja nie mam NK ale proszę oto link do mojego profilu :)
Spojler:
http://forum.housemd.info.pl/member17376.html
Pią 19:11, 09 Paź 2009
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D Wysłany:
Nie 16:22, 01 Lis 2009
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!" Wysłany:
Sob 13:24, 28 Lis 2009