jeanne wolałaś Natalie i Facunda od House'a zapytajnik Twisted Evil hahaha
Hej, nie osądzaj mnie, tam były 2 całkiem nagie sceny ;)
Ej! To w dziesiejszym Housie
Spojler:
ma być ten goły House w wannie nie?
Cytat:
Hmm...
*rzuca się w jeanne*
O matko, kolejna się wrzuca WE mnie :mdleje: (jestem przewrażliwiona, tak wiem, koleżanka mi na siłę próbowła odebrać dzisiaj cnotę, więc mam prawo być ostrożna :(
Ja posiadam i wszystkie obejrzałam <3 Kojarzy mi się z czasami kiedy oglądałyśmy na googlach nagiego Facundo podczas informatyki :hahaha:
Dodano 2 minut temu:
Cytat:
jedna z form spędzania czasu jakaś taka bitwa
Rzut stanikiem na odległość? :D
DOMA to zostaję, musze obejrzeć :X
Cytat:
To jakaś niewyżyta koleżanka chyba Razz
Cicho. xP Raz mnie nawet przez przypadek pocałowała w usta w szatni. A tak to norma, macanki, przytulanki, jak ksiądz patrzy to nawet często się rozbieramy, ale luz ;D
DOMA bo to nie serial, to telenowela! ;F
Cicho. xP Raz mnie nawet przez przypadek pocałowała w usta w szatni. A tak to norma, macanki, przytulanki, jak ksiądz patrzy to nawet często się rozbieramy, ale luz ;D
jeanne, szok. My się przy księdzu nie rozbieramy :P
Ma ktoś link do kanału z napisami? Bo dźwięku brak w komputerze.
hej, hej wszystkim :)
jak się macie, dzisiaj House :D
Spojler:
on naprawdę jest nago:D
_________________ Yes, we can.
-----------------------------
'As Jimmy suggested that I'm on heroin, I decided to admit I'm on Methadone. In return I got a bunch of very "friendly" words and a warning about side effects. One of them was already done to me, that was apnea occurs. Ceased to circulate air through my airway, and the pulse was almost imperceptible, but Foreman decided to return it to me stimulating my sensory receptors.' - I looked at him significantly, expected some questions, at the end my story was interesting. I looked more closely, raising single eyebrow slightly. Then Lucas said. 'How?' 'Excellent question. He twisted my nipples! '
jeanne, szok. My się przy księdzu nie rozbieramy Razz
Bo mój ksiądz to debil. Leżałam na koleżanki ramieniu (ja tak mam, jestem okropnie przytulaśna) to do nas z taką kpiną, ze chyba straciłyśmy orientacje. No to straciłyśmy :hahaha: Ale i tak druga koleżanka jest lepsza, bo się rozbierała dla mnie za łyk coli :hahaha:
Cytat:
Ma ktoś link do kanału z napisami? Bo dźwięku brak w komputerze.