Wow! Aż brak mi słów :mrgreen:
Antośka wymiata z II głosem, a melodia rodem z filmów o dzikich Indianach :lol:
Rymy lepsze niż Mickiewicza, a wtrącenie:
Cytat:
i zapalniczki w górę
poraża mój mózg :mrgreen: Jednym słowem można jej kolejnym razem zaproponować stworzenie 13 zgłoskowca :lol: Ciekawe, jak to by brzmiało...
_________________ maybe_55- siostra "bez endu" :* agawa5- odnaleziona w mHrocznym zaułku siostra :* Z dniem 12 grudnia nie dumnie należę do KHKnSnR Wysłany:
Nie 23:00, 14 Lut 2010
widzę że wszyscy ucichli, w takim razie zabieram się za Bones :P
Nie 23:18, 14 Lut 2010
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Nie 23:54, 14 Lut 2010
gomene za zniknięcie... jakos tak wyszło... wracając
Spojler:
ale przypadek to taki standard u House'a... był i w głowie House'a [2x24] (a nawet wyjście znajdowało się w pacjencie), 'było' w 4x15 i 4x16, a nawet było w 1x22 (nie pamiętam dokładnie.. chodzi mi o Three Stories ) i w 3x12 też poniekąd było... a w 6x13 niet
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pon 1:45, 15 Lut 2010
Cael ja też zawsze kojarzyłam House'a z przypadkiem
Spojler:
ale ten odcinek miał być i był inny, mi się bardzo podobała ta inność :P
No a teraz koniec tego dobrego, obejrzałam 2 odcinki Bones, ale o 8 trzeba wstać :?
Dobranoc :*
Pon 1:52, 15 Lut 2010
Dzień dobry wszystkim w ten jakże piękny, feryjny poranek :D
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 9:23, 15 Lut 2010
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pon 12:27, 15 Lut 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 13:13, 15 Lut 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pon 13:19, 15 Lut 2010