z deviantART'a... pierwsze jak wpisałem death, drugie - darkness, a to na tej stronie to i'll sing you a song
a się nie odzywam bo nadal jestem zły za ingorowanie mnie wczorajsze...
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sob 14:39, 02 Sty 2010
Dzień doberek! :mrgreen:
Komu się tak bardzo jak mi nie chce iść w poniedziałek do szkoły/na uczelnię? Rączka w górę!
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sob 14:42, 02 Sty 2010
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sob 14:44, 02 Sty 2010
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sob 14:45, 02 Sty 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 14:46, 02 Sty 2010
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sob 14:48, 02 Sty 2010
Cal, tak to czasami jest, że nasze posty zostają niezauważone, w końcu w RwT jest mnóstwo ludzi.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 14:48, 02 Sty 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 14:49, 02 Sty 2010
Cal, tak to czasami jest, że nasze posty zostają niezauważone, w końcu w RwT jest mnóstwo ludzi.
ale 10 stron?
Sob 14:49, 02 Sty 2010
Sob 14:50, 02 Sty 2010
i wczoraj była tylko jeanne, Nemezis i margerite i ja.. więc wytłumacz mi ten 'fenomen'
Dodano 1 minut temu:
zresztą dzisiaj też nie jest wcale lepiej...
Sob 14:51, 02 Sty 2010
Kochany, nie musisz się denerwować :*
Były takie momenty, że w RwT były trzy osoby łącznie ze mną, dwie rozmawiały, a moje posty tylko ,,przeszkadzały" :D Bywa. Wtedy po prostu zaglądam później i już.
Przecież teraz prawie wszyscy z Tobą rozmawiają, więc bez przesadyzmu :przytul:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 14:56, 02 Sty 2010
Sob 15:02, 02 Sty 2010
Cal Hej, przeciez ja z Tobą rozmawiam :D Nawet bez rysunków :D
Sob 15:02, 02 Sty 2010