swojego Grega, to chyba troche wystraszyłam kajdankami, mi zwiał :P
Raz3r napisał:
Ehh, wódka, spirytus, zaraz zaczną absynth pić.. Ta dzisiejsza młodzież..
mam jeszcze dynksy w zanadrzu 8)
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Sob 22:32, 16 Sty 2010
Ehh, wódka, spirytus, zaraz zaczną absynth pić.. Ta dzisiejsza młodzież..
To ja się wyróżnię z młodzieży i nie będę piła nic mocnego .
*wlewa ciepłą herbatkę do kubka*
Ktoś chce ? Może ktoś z dorosłych ? Niech dają dobry przykład "dzieciom"
kto chce zieloną wróżkę? *nalewa sobie i spija łyczka*
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sob 22:33, 16 Sty 2010
Take me back to the simple love,
I can't dance no more with these murderous gloves, I say
I feel a heartbeat in my brain... o oooo o...
I can;t get out of the hole I dug
Took a double dose of a deadly drug
Life was so simple yesterday...
*podśpiewuje kuśtykając do wieży*
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;* Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete. Wysłany:
Sob 22:34, 16 Sty 2010
nie udawaj że nie wiesz;) cos tam już dzisiaj pisałaś...
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sob 22:35, 16 Sty 2010
Ostatnio zmieniony przez Dr Gregory House dnia Sob 22:36, 16 Sty 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Przecudowna MAŁŻA (weeee!) sinaj ;* Panks newer day! - Bo prawdziwy punk pie*doli wszystko. Nawet ortografie... I netykiete. Wysłany:
Sob 22:36, 16 Sty 2010
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Drożdżu, ja zawsze uwielbiałam bajki. I Kosmiczny Mecz też. :D
Hambarr, no przecież pisałam, że zmieniam się w Bułhakowa i piszę poważne teksty. No. Hm. Ekhm. A tak na marginesie, to tak już mam parę linijek wdzięcznego trzynastozgłoskowca dla pewnej dźwięcznej osóbki. No.
:mrgreen:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.